Pilatesleiri aloittelijoille 27.-28.6.2023

Pilatesta, rentoutumista ja kehon hyvinvointia

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka keskittyy kehon hallintaan, tasapainoon, lihasten vahvistamiseen ja kehon linjaukseen. Pilates-harjoituksissa keskitytään erityisesti keskivartalon hallintaan.. Tämä tarkoittaa vatsan, selän, lantion ja lantionpohjan lihasten aktivoimista, mikä auttaa ylläpitämään hyvää ryhtiä ja vähentää selkäkipuja. Pilates-harjoitukset ovat yleensä hitaita, tarkkoja ja kontrolloituja liikkeitä, jotka tehdään usein hengityksen rytmissä.

Pilates-harjoittelun hyödyt ovat moninaiset, mukaan lukien lihasten vahvistuminen ja venyvyys, tasapainon parantuminen, kehon linjauksen parantuminen, joustavuuden lisääntyminen, rentoutuminen ja stressin vähentyminen. Pilates sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille ihmisille, ja se on erityisen suosittu urheilijoiden, tanssijoiden ja fysioterapia-asiakkaiden keskuudessa.

Pilateksen alkeiskurssilla aloitetaan harrastus alusta. Liikkeet ovat helppoja tai helposti omaksuttavia. Kurssin jälkeen osallistujat voivat jatkaa harrastusta pilatestunneilla.

Kurssin ohjelma 27.-28.6.

Päivä 1

9:45-10 Aamukahvit ja kokoontuminen
10-11 Leirin avaus ja aloitusluento: Mitä pilates on ja miten se vaikuttaa hyvinvointiini.
11-12:30 Pilatesharjoitus, jossa harjoitellaan hengitys, keskivartalon syvien lihasten aktivointi ja käydään läpi pilateksen perusharjoitteita
12:30-14:30 Lounas ja lepotauko. Majoittuminen huoneisiin.
14:30-16 Luento: miten liikunta tukee muuta elämää ja pysyn terveenä; harjoittelun rytmittäminen ja palautuminen (uni, ravinto, jne) välissä kropan herättelypilates 10min ja ”välikahvit”
16-17:30 Pilatesharjoitus, kehon koordinaatio ja pilatespallon käyttö välineenä, lopuksi rentoutumisharjoitus.
17:30 -19:00 illallinen + lepotauko
19-20:30 sauna
20:30 à terveyslettuja kodassa ja vapaata keskustelua

Päivä 2

7:30-9 aamupala
9-11 Aamupilates luonnon helmassa, kevyen metsäkävelyn lomassa
11- 12:30 Lounas ja lepotauko + huoneiden luovutus
12:30-14 Pilatesharjoitus, edetään hieman haastavampiin harjoituksiin, kuminauhan käyttö välineenä, lopuksi rentoutumisharjoitus.
14-15 Loppukeskustelu, palaute ja leirin lopetus

Valmentaja Kristo Halme

Olit sitten huippu-urheilija tai aloitteleva kuntoilija, etsimme yhdessä sisäisen motivaatiosi ja tavoitteen, jota kohti etenemme. Valmentajanasi haluan ensisijaisesti varmistaa, että harjoittelu on hauskaa, mutta tuntuu sinusta merkitykselliseltä. 

Lue lisää 

lmoittaudu pilatesleireille

Pilatesleiri aloittelijoille 27.-28.6.2023 Kisakalliossa
Leirin hinta sisältää ohjelman, valitun majoituksen Huoneistohotelli Katajarinteessä ja ohjelman mukaiset ruokailut.

Majoitus 2 hh 229 euroa
Majoitus 1 hh 259 euroa
Päiväleiri (sisältää ohjelman mukaiset ateriat ilman aamiaista) 149 euroa

Ilmoittaudu leirille nyt!Ilmoittaudu päiväleirille