•  

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2021

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
Roosa Koskelon lentisleiri tytöille
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
Villen ja Petun pelileiri 2021
X

Laura Lepistön kesäleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

LAURA LEPISTÖN KESÄLEIRILLE 20.-23.6.2021- LISÄTTY RYHMÄ MUODOSTELMALUISTELIJOILLE!

MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Lauran leiri on tarkoitettu kilpaileville luistelijoille, jotka haluavat tehokkaan harjoitusjakson innostavassa ja kannustavassa harjoitteluympäristössä huippuvalmentajien johdolla. Tulevan kesän leirille on avattu nyt myös ryhmä yksilötaitojen tehoharjoitteluun muodostelmaluistelijoille.

Jääharjoitusten lisäksi oheisharjoituksina monipuolisesti mm. tanssia, lajioheisia sekä fysioterapeutin treenejä. Oheisharjoituksista vastaavat leirin valmentajat sekä muusta ohjelmasta Kisakallion ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Leirin valmentajina toimivat Laura Lepistön lisäksi mm. Krista Kitti, Elina Järvinen ja Riina Varjokari.

Leirin tanssivalmennuksesta vastaa Tanssii Tähtien - ohjelmasta tuttu kasvo Kia Lehmuskoski.

 


MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leirin hinta 480€ / henkilö.

Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan. Lisäksi leiriläisille luvassa goodiebägit Yvetten, Lucky Skaten ja Puhdistamon tuotteilla. 
Leirille ovat tervetulleita:

Yksinluistelu: Minit, A- ja B-Silmut, Debytantit, SM-Noviisit ja Noviisit, SM-Juniorit ja Juniorit, SM-Seniorit ja Seniorit.

Muodostelmaluistelu: Miniorit, Noviisit ja SM-Noviisit, Juniorit ja SM-Juniorit -> RYHMÄ ON TÄYNNÄ! 

Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotasonsa mukaisesti.

Leirillä on lisäksi mahdollisuus ottaa yksityistunteja tekniikan tehoharjoitteluun jäällä 20min/ 25€, sekä fysiokonsultaatiota 60min/70€. Elina ja Krista toimivat kummatkin fysioterapeutteina lajin parissa, mm. maajoukkueluistelijoiden kanssa. Maksu sekä yksityistunneille että fysiokonsultaatioon käteisellä tunneille tultaessa.

Lisätiedot: jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi tai laura@lepisto.me 

Osallistujan peruutusehdot

Mikäli varaus peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua, pidätetään toimistokuluina 45 €/hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/ leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme 45€ varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (esim. lääkärintodistus). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

Koronavirus / Force majeure

Tapahtuman peruuttaminen normaaleista varaus- ja peruutusehdoista poiketen on mahdollista, mikäli koronavirus tai muu normaalista poikkeava syy aiheuttaa riskejä ihmisten terveydelle tapahtuman ajankohtana. Näissä tilanteissa pyritään ensisijaisesti löytämään uusi ajankohta tapahtumalle.

Jos uutta ajankohtaa ei löydy, kyseeseen voi tulla maksun palautus. Tapahtuman voi myös peruuttaa ilman kuluja, jos viranomaiset kehottavat välttämään Kisakallion alueelle matkustamista tai asiakkaalla on esittää joko lääkärin-, terveydenhoitajan- tai muu viranomaistodistus.

Varaa
X

Tiina Stenin korisleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 20.-23.6.2021

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä! 

Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. 
 
Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista.
 
Vuoden 2021 leiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä.
 
Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!

 
Lisätiedot:
 
Jukka Kataja
myyntipäällikkö
jukka.kataja@kisakallio.fi
044-777 8936
Lisätietoja >> Varaa
X

Roosa Koskelon lentisleiri tytöille

Alkaa
21.6.2021
Päättyy
24.6.2021

Kisakallion Urheiluopisto yhdessä Roosa Koskelon kanssa järjestää tyttöjen lentisleirin Kisakalliossa 21.-24.6.2021

Päävalmentajana leirillä toimii Roosa Koskelo – libero ja Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaaja. Koskelo pelaa ammatikseen Stuttgartin joukkueessa Saksan Bundesliigassa.

Leirillä opetellaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja annetaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Leiri on suunnattu vuosina 2006–2011 syntyneille tytöille.

Muut valmentajat infotaan myöhemmin.

Leiriohjelmaan kuuluu lajiharjoituksia, lihashuoltoa ja ulkoliikuntaa. Lentopallon perustaitojen opettelun lisäksi leirillä on mahdollisuus nauttia muun muassa Lohjanjärvestä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä yhdessä kavereiden kanssa.

Leirihinta: 255 euroa/osallistuja
Hinta sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä ympärivuorokautisen valvonnan.

Lisätiedot:
jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi

Varaa
X

Villen ja Petun pelileiri 2021

Alkaa
28.6.2021
Päättyy
30.6.2021
Sinut on valittu hakemusten perusteella Villen ja Petun pelileirille. 

Vahvista osallistumisesi maksamalla leirimaksun. 

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt 11. kerran. 
Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla 28.-30.6.2021.
 
Leirin hinta on 330€

Molempien päivien jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min. Majoitus, ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. 

Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!
Lisätietoja >> Varaa

Ytimenä ammatillinen koulutus

”Ammatillinen koulutus on merkittävä osa Kisakallion toimintaa. Se on oikeastaan Kisakallion ydin eli koulutamme ja yritämme sen kautta edistää liikuntaa ja ihmisten sekä yhteiskunnan hyvinvointia. Ja myös sen kautta että opettajamme ovat korkeakoulutettuja huippuammattilaisia, jotka tuovat osaamista ja ovat nimenomaan se huippuosaajien joukko täällä.”

Halusin liikkua ja tulin tänne liikkumaan

Näin tiivistää Kisakallion ytimen nykyinen apulaisrehtori Pauliina Hyvönen, joka kuten monet muutkin on päätynyt Kisakallioon työhön, ellei nyt sattumien kautta, niin ei ainakaan mitenkään suunnitellusti. Jo lapsena Kisakallio tuli lohjalaisena tutuksi kesäleireiltä ja elämä muutenkin on ollut liikunnasta iloitsemista, monipuolisesti, mutta ei kilpaileminen päätavoitteena. ”Halusin liikkua ja tulin tänne liikkumaan”, hän korostaa.

Tie apulaisrehtoriksi tasoittui ensin Vierumäen liikunnanohjaajakurssin ja Jyväskylässä yliopistossa suoritetun maisteritutkinnon pohjilta, mutta sykäys Kisakallioon tuli puhelimessa vuonna 2001 Hyvösen ollessa Ranskassa opiskelijavaihdossa; Hyvönen pestattiin Kisakallioon vetämään Taitoa työstä verkoston avulla ESR-hanketta. Hankkeessa kuluivat ensimmäiset neljä vuotta, sitten seuraavat viisi Liikunnanohjauksen peruskurssin organisoijana ja opettajana. Pari vuotta meni perheen kasvaessa ja sen jälkeen ensin vuosina 2012-2015 oppisopimuskoulutuksen vastaavana ja vuodesta 2015 Pauliina Hyvönen on vastannut apulaisrehtorina ammatillisista koulutuksista.

Kisakalliossa tällä hetkellä ammatilliseen koulutukseen kuuluvat liikunnanohjauksen perustutkinnon lisäksi liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinto sekä valmennuksen erikoisammattitutkinto. ”Perustutkinto kestää peruskoulutuksesta riippuen 1,5-3 vuoteen ja ammattitutkinnot suunnitellaan niin, että ne on mahdollista tehdä vuodessa, mutta ehkä näytöt siitä hiukan venyvät. Opiskelijoita on hiukan yli 200, osa omia ja osa muiden oppilaitosten opiskelijoita, jotka kaikki hankkivat meiltä koulutuksen”, Hyvönen kuvaa.

Kirsti Sivukari oli vahva vaikuttaja

Pauliina Hyvönen nostaa vahvasti esille edeltäjänsä, kaikkiaan 35 vuotta eri tehtävissä opistolla toimineen Kirsti Sivukarin roolin ammatillisen koulutuksen aikaansaajana Kisakallioon. ”Kirsti Sivukari oli vahvasti vaikuttamassa koulutuksen aloittamiseen ja yleensä siihen, että urheiluopistot ryhtyivät sitä järjestämään. Kirstin rooli oli suuri opistojen lähtiessä yhdessä asiaa kehittämään; aluksi koulutus oli hiukan lyhyempää, mutta piteni myöhemmin. Alussa oli vain yksi opiskelijaryhmä, joka veti ennen seuraavan tuloa koko prosessin läpi, mutta myöhemmin aloitti joka vuosi useampi ryhmä”, Hyvönen kertoo.

”Kirsti oli ihmisenä hyvin kannustava ja oikeudenmukainen, ei nostanut itseään esiin, mutta oli rautainen ammattilainen, jolla riitti näkemystä koulutuksen johdonmukaiseen kehittämiseen. Hän antoi alaisilleen vastuutehtäviä sopivasti, antoi mahdollisuuden kehittyä työssä. Teki toki itsekin paljon, oli jumpan kasvatti”, Pauliina Hyvönen piirtää kuvaa edeltäjästään apulaisrehtorina.

Hyvösen mukaan alkuvaiheissa Kisakalliossa oli koulutuksen alalla monenlaisia kokeiluja ja muun muassa kuuroille järjestettiin kursseja ennen hänen mukaantuloaan. ”Rinnalla pyörivät kuitenkin kaiken aikaa neljän kuukauden kurssi maksullisena vapaan sivistystyön kurssina ja neljän kuukauden liikunnanohjauksen peruskurssi eli se mistä Kaarina Karin koulutuskin lähti. Se oli pohja siihen, miten täällä on koulutettu aluksi liikuntajärjestöjen tarpeisiin. Myöhemmin siitä tuli alalle suuntaava koulutus, josta sai hyviä taitoja muun muassa liikuntaseurassa ohjaajana toimimiseen tai valmiuksia jos halusi pyrkiä liikunta-alan koulutukseen”, Pauliina Hyvönen taustoittaa.

Samantapaista maksullista koulutusta järjestetään edelleen joissakin muissa urheiluopistoissa, mutta Kisakalliossa siitä on luovuttu, koska Hyvösen mukaan ”tarjolla on niin paljon maksutonta koulutusta ja me keskitymme siihen”. ”Meille on tullut muuta vapaan sivistystyön toimintaa kuten yläkoululeirit, jotka täyttävät rahoituksen puolesta sen aukon.” Kaiken kaikkiaan koulutus on merkittävä osa Kisakallion toimintaa, oikeastaan sen ydin kuten alussa todettiin.

Hyvönen korostaa että ”oikeastaan kaikki Kisakalliossa on koulutusta, mutta jos puhutaan ammatillisesta koulutuksesta, niin me tuotamme työelämään sellaisia ammattilaisia, jotka pystyvät ohjaamaan ihmisiä”. ”Täältä siirrytään seuroihin, on myös kunnallinen ja yksityinen puoli. Monet työskentelevät esimerkiksi liikuntaneuvojina ja tekevät työtä ruohonjuuritasolla, opastavat vauvasta vaariin.”

”Koko liikunta-alan työkenttä on muuttunut, koska aikaisemmin toiminta pohjasi vapaaehtoisuuteen. Nyt ihmiset ovat valmiita maksamaan ammattimaisesta ohjauksesta, jolla on yhteiskunnallinen tilaus aikana, jona ihmiset eivät liiku tarpeeksi. Nykyään palkataan jo urheiluseuroihinkin paljon päätoimisia ammattilaisia ja myös yrittäjyys on lisääntynyt. Monet opiskelijoistamme perustavat toiminimen ja tarjoavat työnantajille palveluja. Kuntokeskukset ovat lisääntyneet yksityisellä sektorilla erityisesti, ei niinkään kunnissa, vaikka tarvetta varmasti olisi. Toki kunnat ja kaupungit ovat tässä mielessä kovin erilaisia”, apulaisrehtori Pauliina Hyvönen pohtii kehitystä.

Hän näkee että Kisakallion opiskelijoiden sijoittuminen työelämään on ollut hyvää, töitä on löytynyt hyvin sektorista riippumatta. ”Esimerkiksi liikunnalliset päiväkerhot ovat työllistäneet, mutta jatkossa saattaa tulla myös enemmän ’rajapinta-ammatteja’ kuten terveydenhuollon ja liikunta-alan ammattilaisten yhteistyötä. Kisakallion opiskelijoista myös iso osa jatkaa ammattikorkeakouluun tai yliopistoon, jos määrää verrataan moniin muihin ammatillisiin perustutkintoihin”, Hyvönen arvioi.

”Olen viihtynyt täällä hyvin”

Kisakallion traditio, perinne näkyy edelleen naisten liikunnan kautta. ”Naisten liikunta on ollut hyvinvoinnin edistämistä ja se näkyy edelleen koulutuksessa. Myös tietynlainen rohkeus, uusien asioiden kokeileminen ja halu kehittää ja tehdä laadukkaasti näkyy kaiken aikaa. Työkaverini ovat rautaisia ammattilaisia ja vahvoja naisia tekemässä asioita, joukossa toki myös miehiä”, Pauliina Hyvönen korostaa.

Hänen mielestään Kaarina Karin ja hänen aikalaistensa visio on edelleen validi, se ei ole olennaisesti muuttunut, ne naiset olivat omana aikanaan moderneja ja näkivät eteenpäin varsin oikein. ”On tietysti hienoa ja motivoivaa kouluttaa sellaiselle alalle, jonka tietää olevan ihmisille hyväksi ja hyödyksi. On osa urheiluopistossa työskentelyn viehätystä saada olla tekemisissä oman intohimonsa kanssa, eikä kysymyksessä suinkaan ole mikään ’liikuntafasismi’”, Hyvönen kertoo. 

Samalla hän kokee tähän liittyvänä kenties suurimman haasteen: ”Liikkumisesta tykkäävät hakeutuvat luonnostaan tälle alalle ja koulutukseen, mutta sitten työkseen heidän tulisi kyetä liikuttamaan niitä, joille liikunta ei ole lainkaan intohimo. Sen toteuttamiseen ei riitä yksi tai edes muutama malli!”

Kisakalliossa on aina oltu rohkeita ja uskaliaita

Hyvönen tähdentää että ”liikunnan ammatillisen koulutuksen ytimessä ovat vuorovaikutustaidot, koska niiden avulla asiakaan kanssa tehdään työtä”. ”Opiskelu Kisakalliossa on valtaosin ja perinteisesti sisäoppilaitostyyppistä ja jo siinä kasvetaan toisten kanssa toimimiseen ja - siis vuorovaikutustaitoihin.”

Entä sitten tulevaisuudessa, maailmassa on kaiken aikaa muutoksia. Hyvönenkin on kokenut että toimintaympäristö ja työelämä ovat jo muuttuneet ja muuttuvat edelleen, ilmastonmuutos vaikuttaa ja on aika vaikeaa katsoa eteenpäin. ”Varmasti ammatitkin tulevat muuttumaan. On selvää että me Kisakalliossa haluamme olla edelleen saavutettavissa ja opiskelijalähtöisiä myös jatkossa. Opintoja tulee kyetä aloittamaan silloin kun se sopii ja siihen tulee saada jokaiselle sopivaa ohjausta ja sopivia asumismuotoja. Viime aikoina olemme jo tehneet esimerkiksi digiloikkaa”, Hyvönen ennakoi tulevaisuutta.

”Edelleen haluamme olla vaikuttavia siten, että koulutuksestamme työllistyy ja samalla osaamme tehdä hyvää yhteistyötä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. Olemme kuitenkin aika pieni toimija koulutuksen alalla ja uskon että myös jatkossa löydämme hyviä yhteistyökumppaneita ja heidän kanssaan hyvää yhteistyötä”, Hyvönen sanoo.

Pauliina Hyvönen sanoo myös itse viihtyneensä Kisakalliossa hyvin, koska ”olen edelleen täällä”. ”Työtehtävät ovat vaihtuneet, olen opettanut paljon, mutta myös organisoinut. Meillä on ollut tosi hyvä henki opettajien työyhteisössä, on aina kannustettu. On ollut kivaa tehdä yhteistyötä, mikä on auttanut jaksamaan. Siinäkin mielessä tämä on ollut hyvä työpaikka.”

”Kisakalliossa on aina oltu rohkeita ja uskaliaita. On myös sinkoiltu sinne ja tänne, kaikki avaukset eivät aina ole olleet hyvä tai onnistuneita, mutta rohkeasti on yritetty.”