• Testauspalvelut

    myös yrityksen omissa tiloissa

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2017

ma ti ke to pe la su
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.
Tiina Stenin Tyttökorisleiri
19. 20. 21. 22. 23. 24. 25.
Tiina Stenin Tyttökorisleiri
26. 27. 28. 29. 30. 1. 2.
Villen ja Petun pelileiri
X

Tiina Stenin Tyttökorisleiri

Aika
18.-21.6.2017
Alkaa
18.6.2017 18.-21.6.2017
Päättyy
21.6.2017
Hinta
340€

Tiina Sten TYTTÖKORISLEIRI 18.-21.6.2017

Suomen naiskoriksen tunnetuin nimi, Tiina Sten, kokoaa toista kertaa Kisakallioon loisteliaan tiimin!

Tiinan lisäksi leirin sisällöstä vastaa jälleen Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Oja. Leirillä päästään nauttimaan muidenkin huippuvalmentajien, naisten maajoukkueesta tuttujen nimien ja tähtivieraiden opastuksesta. Euroopassa ja Yhdysvalloissa pelaajauriensa eri kohdissa olevat korisammattilaiset tuovat oman mausteensa leirisisältöön. Leiri on suunnattu 2002-2007 syntyneille tyttöpelaajille.

Leirillä treenataan paljon pienryhmissä joka takaa yksilöllisen valmennuksen ja riittävän palautteen saamisen. Tytöt tulevat saamaan vinkkejä kehittyäkseen ja tarpeeksi huomiota, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Leirin tärkeimpinä teemoina ovat kehittyminen ja sen huomioiminen tyttöpelaajan näkökulmasta. 
Ohjelmassa on kaikkea muutakin hauskaa, joten uusia kokemuksia ja ystäviä löytyy jokaiselle varmasti.

Lisätietoja >>
X

Villen ja Petun pelileiri

Alkaa
27.6.2017
Päättyy
29.6.2017

Onnea valinnasta Villen ja Petun pelileirille 2017!

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt seitsemännen kerran. Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla ti 27.6 - to 29.6.2017

Molempien päivien (ti ja ke) jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min

Majoitus (Kanneljärven opistolla), ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!

"Joka päivä on hyvä päivä pelata kiekkoa" 
-Bob Johnson

Lisätietoja >> Varaa

KISAKALLION

TESTAUSPALVELUT

Terve ja toimintakykyinen työyhteisö on yrityksen tärkein voimavara. Kisakallio tarjoaa erinomaiset olosuhteet ja huippuosaamisen terveyden ja liikunnallisten elintapojen tukemiseen. Oman henkilöstösi tarpeisiin rakennettu testauspäivä antaa lentävän lähdön työvuoden haasteisiin. Pystyäkseen kohtaamaan työn ja arjen mittavat haasteet, tarvitaan fyysistä, psyykkistä sekä sosiaalista kapasiteettiä. Testipaketeistamme löytyy oivat mittarit ja toimintamallit tämän hetkisen tilanteen analysointiin sekä ohjeistuksen kehitysaskeleille. 

 Hyvässä fyysisessä kunnossa jaksaa paremmin töissä ja vapaa-ajalla.

Polkupyöräergometritesti (Ei saatavilla yrityksen omissa tiloissa)

Kuntotestaushuoneessamme on kahdeksan polkupyörää, joita poljetaan jokaiselle yksilöllisesti asetetuille vastuksille 12 minuutin ajan. Testi konkretisoi keuhkojen, sydämen ja lihasten kunnon merkityksen jaksamiselle. Tavoitteena terveysliikkujalla on terveyden ja hyvinvoinnin kohentaminen. Kuntoliikkuja asettaa tavoitteita hapenottokyvyn ja lihaskunnon kohenemiselle. Hyvässä fyysisessä kunnossa jaksaa paremmin töissä, harrastuksissa ja vapaa-ajalla. Kartoitus ja sen perusteella tehtävä kunto-ohjelma avaa sinulle uuden lehden monipuoliseen ja turvalliseen liikkumiseen. Tulokset käydään läpi palauteluennolla. Testattava saa myös henkilökohtaisen palautelomakkeen.

UKK-kävelytesti (huhtikuusta syyskuuhun)

Testi mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Reipasta vauhtia käveltävän matkan pituus on 2 km. Sopii 20–65-vuotiaille terveille henkilöille.

Kestävyysukkulajuoksutesti (ns. piip-testi)

Kestävyyssukkulajuoksutestillä voidaan arvioida harrastelijoiden/urheilijoiden maksimaalista hapenottokykyä (VO2mx). Testissä yhdistämme sykemittauksen, jolloin testin maksimisykkeen ja kaavojen avulla voidaan antaa suuntaa-antavat sykerajat liikuntaan ja arvio hapentottokyvystä. Testattavat juoksevat edestakaisin 20 metrin matkaa äänimerkin vauhdissa. Testauksen voi tehdä myös kenttätestinä esim. asiakkaan työpaikalla tai muussa testaukseen soveltuvassa ympäristössä.

Lihaskuntotestit

Testaa vatsa-, käsi- ja jalkalihasten suorituskykyä. Suoritusaika on 30 sekuntia, jonka aikana testattava pyrkii tekemään mahdollisimman monta toistoa.

Liikkuvuustestit (olkavarren liikkuvuustesti ja selän sivutaivutus)

Olkavarren liikkuvuustestillä arvioidaan niska-hartiaseudun asentoa ja toiminnallista liikkuvuutta. Selän sivutaivutuksen testi soveltuu selän liikkuvuuden arviointiin ja seurantaan työikäisillä.

UKK-terveyskuntotestit

Testit sisältävät kehon koostumusta, motorista kuntoa, tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa sekä aerobista kuntoa mittaavia testejä. Testipatteristo on suunniteltu siten, että se voidaan toteuttaa myös kenttäolosuhteissa, mahdollisesti jopa asiakkaan omissa tiloissa.

Puristusvoima

Puristusvoimalla (kg) uskotaan olevan yhteys eläkeiän toimintakyvyn ja eliniän pituuteen.

Tulokseksi kirjataan paremman käden paras tulos.

 Puristusvoimalla uskotaan olevan yhteys eläkeiän toimintakykyyn.

InBody-kehonkoostumusmittaus

Vain 2 minuuttia kestävässä testistä saadaan selville mm. kehon rasvakudoksen määrä, lihasten ja nesteiden osuus kokonaispainosta, kehon rasvaton massa (kg), lihasmassa (kg), rasvakudoksen määrä (kg), rasvaprosentti, kehonnesteet (solun sisäiset/ulkoiset), painokontrollitavoite (kg), lihastasapaino, raajojen puolierot, perusaineenvaihdunta (kcal), kehon painoindeksi (BMI), kehon solupaino (kg), FisceralFat-arvio eli sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala/cm2.

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Firstbeat hyvinvointianalyysi on tehokas työkalu ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon sekä liikunnan ja hyvinvoinnin työkaluksi erilaisille asiakasryhmille. Mittauslaitteen avulla voidaan mitata stressiä, palautumista, työn kuormittavuutta, energiankulutusta, liikunnan vaikuttavuutta sekä arvioida elämäntapoihin liittyviä riskejä. Luottamukselliset, henkilökohtaiset mittaustiedot purkaa ja analysoi aina liikunnan tai terveydenhuollon ammattilainen.

Firsbeat Sports Team

Kisakalliossa on käytössä myös movivoiva ja havainnollinen Firsbeat Sports Team. Ohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös ns. normaalikuntoisen työväestön liikunnan tehon ja vaikutusten seurantaan ja ohjaukseen. Reaaliaikainen sykeseuranta antaa mahdollisuuden seurata yksilöllisesti harjoittelun tehoa ja palautumista. Parhaimmillaan sovellus auttaa liikkumaan yksilöllisellä tasolla myös ryhmäliikuntatunnilla. Tunnin lopuksi saat itsellesi harjoitteluraportin.

Reaaliaikainen sykeseuranta antaa mahdollisuuden seurata yksilöllisesti harjoittelun tehoa ja palautumista.

FMS -testi (kunto- ja terveysliikkujille)

Esimerkiksi palomiehille toteutettujen FMS kartoitusten pohjalta on voitu päätellä, että paremman liikehallinnan ja koordinaation omaavat henkilöt kärsivät harvemmin työhön liittyvistä vammoista. Kartoituksen kustannukset verrattuna sairauslomapäiviin ja kuntoutuskustannuksiin ovat minimaaliset.

TIEDUSTELUT JA LISÄTIEDOT:

Jaana Ihatsu

Avainasiakasvastaava

+358404560694

jaana.ihatsu@kisakallio.fi

Mika Valavuori

Testauspäällikkö

+358404560701

mika.valavuori@kisakallio.fi

AKI-MATTI ALANEN

fysioterapeutti, TtM

+358 4577312044

aki-matti.alanen@kisakallio.fi