• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

toukokuu 2018

ma ti ke to pe la su
30. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 31. 1. 2. 3.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Yläkoululeirityksen ilmoittautuminen loppusuoralla 6.6.2017
Vielä ehtii mukaan!

Yläkoululeirityksen ilmoittautuminen loppusuoralla

Paini on yksi vaihtoehtoisista fysiikkatreenilajeista. Kuvassa leirillä käsipalloilijat, Tomi Heinänen valmentaa.

Kauden 2017-2018 yläkoululeirityksen ilmoittautuminen on meneillään kaikissa lajeissa, ensimmäisissä se päättyy jo 11.6. Lajien omien yläkoululeirien lisäksi tarjolla on yleisvalmennusryhmä, josta vastaa valmentaja Sampo Hulkkonen

– Yläkoululeirityksen filosofia lähtee siitä, että autamme urheilijaa kasvamaan urheilijan polulla. Tavoitteena on, että nuori hallitsee roolejaan urheilijana, koululaisena tai opiskelijana ja myös vapaa-ajallaan.

Elämän urheilijana ei tarvitse olla luopumista, mutta organisointikykyä ja asioiden huomioimista tarvitaan. Nuori tarvitsee siihen tukea ja tietoa.

Lajien omat ohjelmat on suunniteltu yhdessä lajivalmentajien ja liittojen kanssa, yleisvalmennuksessa hyödynnetään Kisakallion osaamista nimenomaan yksittäien urheilijan tukemisessa.

– Yleisvalmennuksessa keskitytään urheilijaan yksilönä. Toisaalta yksilöurheilija pääsee myös toimimaan arkea enemmän ryhmässä. Esimerkiksi joukkueurheilijalle se voi olla uusi tilanne. Huipulla joukkueurheilijoita vahvistetaan ja tuetaan treeneissä myös yksilöinä, mutta nuorten kohdalla valmennetaan vielä lähinnä joukkuetta, Hulkkonen kertoo.

Plussaa on myös eri lajien urheilijoiden harjoitteleminen yhdessä ja järjestelmällinen  monipuolistaminen.

Kokonaisten lajiliittojen kanssa yhteistyössä suunniteltujen yläkoululeirien lisäksi Kisakalliossa järjestetään räätälöityjä yläkoululeirejä myös seuroille tai jopa joukkueille. Tulevana talvena Kisakalliossa leireilevät esimerkiksi Harjun Kiekon, HPk:n ja Grankulla IFK:n nuoret jääkiekkoilijat.

Koko yläkoululeiritystoimintaa sekä Kisakalliossa että yhteistyössä Olympiakomitean kanssa koordinoiva Kari Seppänen kertoo leireille olevan paljon tulijoita, mutta lisääkin vielä mahtuu.

– Yleisvalmennuksekseen, jota uskalla suositella, mahtuu ja yksittäisiin lajeihinkin vielä. Jos näihin jollekin seuralle tai joukkueellee räätälötyihin leireihin on kiinnostusta niin kannattaa olla pian yhteydessä, Seppänen vinkkaa.

Tutustu yläkoululeiritykseen

Hakukriteerit ja hakulinkit

 Suomen Olympiakomitean yläkouluikäisten Valtakunnallisen Urheiluakatemiaohjelman leirimallissa urheiluopisto tarjoaa urheilijoille leiritysprojektin, jonka tarkoitus on antaa eväitä arkeen leirien välisenä aikana. Mahdollista on myös, että urheilijan arjessa yhdistyvät leiritys- ja koulumallit. Leiritysmalli on erityisen soveltuva olosuhdelajien nuorille sekä oppilaille joiden koulut eivät kuulu urheiluakatemiaverkostoon