Tutustu

lajivalmennukseen

Kisakalliolla on useita lajiliitto- ja seuratason kumppanuuslajeja, jotka saavat Kisakalliosta erinomaisten treeniolosuhteiden lisäksi myös tukea lajinsa ammattivalmennuksen kehittämiseen. Käsin poimittujen strategisten lajien lisäksi meillä on kumppaneita, jotka hyödyntävät olosuhteiden lisäksi Kisakallion koulutus-, asiantuntija- ja testauspalveluita.

Lue lisää

niin pelaat kuin

harjoittelet

Kisakalliosta löytyy monipuoliset laji- ja oheisharjoittelumahdollisuudet vaativaan valmennukseen ja tiukkaan treeniin niin yksilö- kuin joukkuelajeissakin. Palveluitamme käyttävät vuosittain sadat eri-ikäiset urheilijat, valmentajat, seurat sekä liitot.

Valmennuskeskuksen strategia

susijengin kotiluola

Kisakallion Urheiluopisto on Suomen Koripalloliiton ja sen maajoukkueiden, mukaan lukien aikuisten maajoukkueen Susijengin, virallinen valmennus- ja harjoituskeskus.

Tutustu

URHEA yhteistyö

Kisakallion Urheiluopisto on yksi pääkaupunkiseudun urheiluakatemian (Urhea) säätiön perustajajäseniä. Kisakallio toimii Urhean tärkeänä kampuksena. Kisakallion ja Urhean yhteistyön näkyvimmät urheilijat ovat rytmisen voimistelun maajoukkue Team Kisakallion urheilijat.

Lue lisää

Beach volley

Kisakallion Urheiluopisto on Suomen Lentopalloliiton beachvolleyn virallinen harjoittelu- valmennuskeskus.

Lue lisää

Käsipallo

Kisakallion Urheiluopisto on Suomen Käsipalloliitto käynnistivät valtakunnallisen yhteistyön 1.1.2016. Kisakallio toimii Käsipallomaajoukkueiden virallisena valmennus- ja harjoituskeskuksena.

Lue lisää

Elämyssuunnistajia ja
maailmanmestareita

Kisakallion Urheiluopistosta tuli Suomen Suunnistusliiton virallinen harjoittelu- ja valmennuskeskus yhteistyösopimuksen allekirjoituksella 1.1.2016.

Lue lisää