• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1.

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

tammikuu 2018

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Annukan ja Mikan juoksukoulu
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
X

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Alkaa
19.1.2018
Päättyy
21.1.2018

 

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Annukan ja Mikan Juoksukoulu nyt myös Kisakalliossa!

Tavoitteena puolimaraton, maraton, tai ihan vaan kyky juosta lenkkejä? Leirit ovat jokaiseen tasoon sopivia, ja kokenut valmentajakaksikko Mika Ja Annukka Kiekara takuuvarmasti löytää juuri Sinulle sopivat keinot juoksutekniikan hallintaan ja parantamiseen. 

Leirit suunnattu aikuisille, mutta myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Majoitus Huoneistohotelli Katajarinteen majoitustilassa, jossa Unikulman vuoteet takaavat laadukkaan yöunen. Opiston oma Ravintola Sport loihtii maukkaat, urheilijalähtöiset ateriat.

Hinta: 205€ / henkilö

Hinta sisältää:

- Majoituksen hotellitasossa 2-3hengen huoneissa täyshoidolla, sekä iltapalalla.

- Monipuolisen leiriohjelman

- Loistavan harjoitteluympäristön

Leirin järjestävät Annemari ja Mika Kiekara yhdessä Suomen Aikuisurheiluliiton ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa.

Lisäpalveluna:

- Yhden hengen huone, lisämaksu 35€/vuorokausi/hlö. Yhden hengen huoneen lisä maksetaan saapumisen yhteydessä Kisakallion vastaanottoon.

Lisätietoja >> Varaa
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
27.1.2018 10:00
Päättyy
27.1.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Valmennuksen erikoisammattitutkinnon opinnot käyntiin 11.9.2017
Mukana 21 alan ammattilaista kymmenestä lajista

Valmennuksen erikoisammattitutkinnon opinnot käyntiin

Kisakallion ja Varalan yhteistyössä järjestämä valmentajan erikoisammattitutkinto eli VEAT-koulutus on käynnistynyt. Koulutukseen osallistuu 21 kokenutta urheiluosaajaa yli kymmenestä eri lajista.

Ensimmäisellä Varalassa pidetyllä jaksolla lähdettiin suuntaamaan ajatusta valmennuksesta valmennuksen johtamiseen. Pohdittiin mikä urheilussa ja liikunnassa on muuttumassa ja miten muutosta lähdetään johtamaan omaan toimintaympäristöön ja tältä pohjalta tehtiin oman johtamisen kehittymissuunnitelma.

Erikoisammattitutkinnosta kun on kyse, opiskelijoilla on jo paljon kokemusta alalta. Harri Antikainen ja Sami Heleniius ovatkokeneita tanssivalmennuksen huippuosaajia. Mikä heidät on saanut hakeutumaan tutkinnolle ja minkälaisia odotuksia heillä on koulutuksesta?

Harri Antikainen on Mäkelärinteen Urheilulukion tanssiurheiluvalmentaja ja  vastaa tanssiurheiluseura TanssiDansin valmennuksesta.

– VEATin sisältö otsikoineen houkutteli. Monilajisuus ja sen tuomat mahdollisuudet kiinnostavat ja motivoivat minua todella paljon. Tämä ensi tapaaminen meidän ryhmän kanssa todisti jo heti ensimmäisellä kerralla kuinka paljon voimme yhdessä oppia sekä antaa uusia näkökulmia toisillemme. Ryhmä tuntuu sitoutuneelta ja todella ammattitaitoisilta niin tiedon kuin kokemuksenkin kannalta, uskon että yhdessä luomme summan, joka vie aimo juoksua suomalaista urheiluosaamista eteenpäin!

Sami Helenius on tanssiurheiluseura Blue & White ry:n puheenjohtaja ja vastaa seuran hallinnosta sekä valmennus- ja kilpailutoiminnasta.

– Koin VAT-opinnot Kisakalliossa todella voimaannuttaviksi ja hyödylliseksi omaa valmennusta ajatellen. Halusin saada lisää ideoita myös seuran organisointiin ja VeAT oli vastaus siihen. Haluan ehdottamasti oppia lisää ja saada tietoa laatikon ulkopuolelta eli muista lajeista.

Helenius listaa odottavansa koulutukselta verkoistumismahdollisuuksia, uusia ideoita ja työkaluja seuran toimintanaan ja valmennukseen, yhteistyötä muiden lajien kanssa ja yleistä tietoaja ymmärrystä suomalaisesta urheilu- ja liikunta-alasta ja suunnista. 

Valmentajan erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus jatkuu ensi vuoden loppuun. Seuraava lähiopetusjakso on Liikuntataitojen oppimisen, opettamisen ja valmentamisen kansainvälinen konferenssin (linkki) yhteydessä marraskuussa Kisakalliossa. Kisakalliossa koulutuksesta vastaa liikunnanopettaja Pulmu Puonti, Varalassa vastuuhenkilöt ovat Juha Antikainen ja Pekka Rindell.

Kuvassa Harri Antikainen, sami Helenius ja koulutusjaksolla vieraillut taitoluisteluvalmentaja Susanna Harala.

Tutustu valmentajan erikoisammattitutkintoon

Liikuntataitojen opettamisen, valmentamisen ja tutkimuksen kansainvälinen konferenssi Kisakalliossa 15.-17.11.2017