• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Lentopallo minimaajoukkueleiri 26.-27.9.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
X

Lentopallo minimaajoukkueleiri 26.-27.9.

Alkaa
26.9.2020
Päättyy
27.9.2020

Alkuperäisen minimaajoukkue -konseptin viimeinen Kisakalliossa pidettävä leiri leireillään 26.-27.9.2020.

Tervetuloa huippuvalmennukseen sekä Kisakallion erinomaisiin olosuhteisiin!

Yhden vuorokauden leiripaketti 78€ per lapsi sisältää leirin ohjelman ja majoituksen ruokailuilla.

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Valmennuksen ammattitutkinnon vahvuus monilajisuus - haku käynnissä nyt! 17.6.2020

Valmennuksen ammattitutkinnon vahvuus monilajisuus - haku käynnissä nyt!

Kisakallion VAT Valmentajan Ammattitutkinnossa monilajisuudesta lisäarvoa

Kisakallion Valmentajan Ammattitutkinnon luonteenpiirre on monilajisuus. Palautteiden ja kokemusten perusteella se on ollut merkittävä tekijä opiskelijoiden hakeutuessa koulutukseen. Osaamisen jakaminen ja tiedon vaihtaminen yli lajirajojen sekä oman lajin kollegojen kanssa ovat arvokasta opiskelupääomaa. Se kulkee punaisena lankana läpi koulutuksen ja toimii lähiopetuksen pedagogisena painopisteenä. 


Osallistava valmentaminen elokuussa alkavan VAT:n yksi erikoisteemoista

Kisakallion erittäin arvostettu valmentajan ammattitutkinnon seuraavan koulutuskokonaisuuden haku on käynnissä nyt. Elokuussa alkavan koulutuksen yksi teemakokonaisuuksista on osallistava valmentaminen. Se on nykyvalmennuksen vahva suuntaus lajista riippumatta. Kisakallion koulutus tarjoaa käytännön malleja osallisuuden vahvistamiseen arjen valmennukseen. 

Toinen kantavista teemoista on motoristen taitojen opettaminen ja se kuuluukin koulutukseen keskeisesti yhtenä valmentamisen ydinteemana. Taitojen oppimista vahvistetaan ja kehitetään koulutuksen aikana monipuolisesti ja ohjelmaan on integroitu mukaan mm. Kisakalliossa järjestettävä kansainvälinen taitoseminaari.

 
Kiipeilyvalmentaja Katri Kauppala korostaa oman valmentajuuden kehittymistä

Yksi edellisen VAT:n opiskelijoista, kiipeilyvalmentaja Katri Kauppala on erittäin tyytyväinen että pääsi vielä varsin tuntemattoman urheilulajin, kiipeilyn edustajana opiskelemaan Kisakallioon.

Tärkein oppi koulutuksessa oli saada laajempaa näkökulmaa ja ymmärrystä urheilijan kokonaisvaltaiseen valmentamiseen. Omat tiedon palikat ikäänkuin sai aseteltua suurempaan kehykseen ja niille löytyi tutkimuksellista pohjaa. Intuitiivisen valmentamisen vahvistaminen konkreettisella tiedolla, tutkimustuloksilla ja pitkän linjan osaajien kokemuksella toi syvyyttä omaan osaamiseen ja työhön. Tärkeää oli saada tuoda käytännön valmennukseen uusia asioita koulun rinnalla. Kun tieto yhdistyi konkreettiseen tekemiseen, sen vaikutuksia pystyi analysoimaan reaaliaikaisesti ja urheilijoiden kanssa, korostaa Kauppala.

Lisäksi Kauppala kehuu monilajisuutta ja sitä, että jokainen opiskelija sai kehittyä oman valmentajuuden kautta.

- Oma valmentamiseni kehittyi oman lajin, eli kiipeilyn ulkopuolelle. Sain näkemystä valmentamiseen eri ympäristöissä ja eri lajien parissa, mikä on tuonut rikkautta omaan työhön kiipeilijöiden kanssa. Kurssin monilajisuus oli ehdottomasti suuri rikkaus. Eri lajeissa on voimakkaasti nähtävissä erilaiset tekemisen tavat, treenityylit ja valmentamisen perinteet. Lajin alkuperä muokkaa valmennusfilosofiaa sanattomasti ja näiden erojen huomaaminen avasi silmiä erilaisille tavoille tehdä. Lajien erilaiset vaatimukset muokkaavat valmentajista eri osa-alueiden huippuosaaija ja näiden tietojen ja taitojen jakaminen ryhmässä oli mahtavaa. Toiveissa on, että monilajisuus tulisi omaan työhön mukaan ja valmentajaverkoston rikkautta saisi omille urheilijoille arjen treeniin mukaan, muistelee Kauppala. 


Salibandyvalmentaja Lauri Nivalinna korostaa valmentamisen olevan ihmissuhdetoimintaa

Salibandyvalmentajana toimiva Lauri Nevanlinna suoritti valmentajan ammattitutkinnon oppiakseen uutta ihmisistä.

Ehkä tärkein oppi koulutuksessa oli se, miten oleellista on kohdata urheilija ihmisenä. Olen varma, että vain aidon ihmissuhteen muodostuminen mahdollistaa kestävän ja toimivan valmennussuhteen. Valmentajana kehityin eniten tunne- ja vuorovaikutustaidoissa ja ymmärsin niiden merkityksen ja opin kehittämään itsenäni ihmisten kohtaamisessa, Nevanlinna nostaa esiin Kauppalan tavoin Kisakallion monilajisuuden. Monilajisuus oli kurssin ehdoton valttikortti. Kurssin aikana teimme yhteistyötä eri lajien valmentajien kanssa ja haastoimme toistemme ajatuksia. Uskon, että kurssin aikana muodostuneet valmentajaverkostot antavat tulevaisuudessa vielä paljon, kiteyttää Nevanlinna Kisakallion mahdollisuuksista.

VAT Valmentajan Ammattitutkinnon haku käynnissä nyt!

https://www.kisakallio.fi/fi/koulutus/ammatillinen-koulutus/vat-valmentajan-ammattitutkinto-2