• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Valmennuksen ammattitutkinnon vahvuus monilajisuus - haku käynnissä nyt! 17.6.2020

Valmennuksen ammattitutkinnon vahvuus monilajisuus - haku käynnissä nyt!

Kisakallion VAT Valmentajan Ammattitutkinnossa monilajisuudesta lisäarvoa

Kisakallion Valmentajan Ammattitutkinnon luonteenpiirre on monilajisuus. Palautteiden ja kokemusten perusteella se on ollut merkittävä tekijä opiskelijoiden hakeutuessa koulutukseen. Osaamisen jakaminen ja tiedon vaihtaminen yli lajirajojen sekä oman lajin kollegojen kanssa ovat arvokasta opiskelupääomaa. Se kulkee punaisena lankana läpi koulutuksen ja toimii lähiopetuksen pedagogisena painopisteenä. 


Osallistava valmentaminen elokuussa alkavan VAT:n yksi erikoisteemoista

Kisakallion erittäin arvostettu valmentajan ammattitutkinnon seuraavan koulutuskokonaisuuden haku on käynnissä nyt. Elokuussa alkavan koulutuksen yksi teemakokonaisuuksista on osallistava valmentaminen. Se on nykyvalmennuksen vahva suuntaus lajista riippumatta. Kisakallion koulutus tarjoaa käytännön malleja osallisuuden vahvistamiseen arjen valmennukseen. 

Toinen kantavista teemoista on motoristen taitojen opettaminen ja se kuuluukin koulutukseen keskeisesti yhtenä valmentamisen ydinteemana. Taitojen oppimista vahvistetaan ja kehitetään koulutuksen aikana monipuolisesti ja ohjelmaan on integroitu mukaan mm. Kisakalliossa järjestettävä kansainvälinen taitoseminaari.

 
Kiipeilyvalmentaja Katri Kauppala korostaa oman valmentajuuden kehittymistä

Yksi edellisen VAT:n opiskelijoista, kiipeilyvalmentaja Katri Kauppala on erittäin tyytyväinen että pääsi vielä varsin tuntemattoman urheilulajin, kiipeilyn edustajana opiskelemaan Kisakallioon.

Tärkein oppi koulutuksessa oli saada laajempaa näkökulmaa ja ymmärrystä urheilijan kokonaisvaltaiseen valmentamiseen. Omat tiedon palikat ikäänkuin sai aseteltua suurempaan kehykseen ja niille löytyi tutkimuksellista pohjaa. Intuitiivisen valmentamisen vahvistaminen konkreettisella tiedolla, tutkimustuloksilla ja pitkän linjan osaajien kokemuksella toi syvyyttä omaan osaamiseen ja työhön. Tärkeää oli saada tuoda käytännön valmennukseen uusia asioita koulun rinnalla. Kun tieto yhdistyi konkreettiseen tekemiseen, sen vaikutuksia pystyi analysoimaan reaaliaikaisesti ja urheilijoiden kanssa, korostaa Kauppala.

Lisäksi Kauppala kehuu monilajisuutta ja sitä, että jokainen opiskelija sai kehittyä oman valmentajuuden kautta.

- Oma valmentamiseni kehittyi oman lajin, eli kiipeilyn ulkopuolelle. Sain näkemystä valmentamiseen eri ympäristöissä ja eri lajien parissa, mikä on tuonut rikkautta omaan työhön kiipeilijöiden kanssa. Kurssin monilajisuus oli ehdottomasti suuri rikkaus. Eri lajeissa on voimakkaasti nähtävissä erilaiset tekemisen tavat, treenityylit ja valmentamisen perinteet. Lajin alkuperä muokkaa valmennusfilosofiaa sanattomasti ja näiden erojen huomaaminen avasi silmiä erilaisille tavoille tehdä. Lajien erilaiset vaatimukset muokkaavat valmentajista eri osa-alueiden huippuosaaija ja näiden tietojen ja taitojen jakaminen ryhmässä oli mahtavaa. Toiveissa on, että monilajisuus tulisi omaan työhön mukaan ja valmentajaverkoston rikkautta saisi omille urheilijoille arjen treeniin mukaan, muistelee Kauppala. 


Salibandyvalmentaja Lauri Nivalinna korostaa valmentamisen olevan ihmissuhdetoimintaa

Salibandyvalmentajana toimiva Lauri Nevanlinna suoritti valmentajan ammattitutkinnon oppiakseen uutta ihmisistä.

Ehkä tärkein oppi koulutuksessa oli se, miten oleellista on kohdata urheilija ihmisenä. Olen varma, että vain aidon ihmissuhteen muodostuminen mahdollistaa kestävän ja toimivan valmennussuhteen. Valmentajana kehityin eniten tunne- ja vuorovaikutustaidoissa ja ymmärsin niiden merkityksen ja opin kehittämään itsenäni ihmisten kohtaamisessa, Nevanlinna nostaa esiin Kauppalan tavoin Kisakallion monilajisuuden. Monilajisuus oli kurssin ehdoton valttikortti. Kurssin aikana teimme yhteistyötä eri lajien valmentajien kanssa ja haastoimme toistemme ajatuksia. Uskon, että kurssin aikana muodostuneet valmentajaverkostot antavat tulevaisuudessa vielä paljon, kiteyttää Nevanlinna Kisakallion mahdollisuuksista.

VAT Valmentajan Ammattitutkinnon haku käynnissä nyt!

https://www.kisakallio.fi/fi/koulutus/ammatillinen-koulutus/vat-valmentajan-ammattitutkinto-2