• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1.

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

tammikuu 2018

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Annukan ja Mikan juoksukoulu
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
X

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Alkaa
19.1.2018
Päättyy
21.1.2018

 

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Annukan ja Mikan Juoksukoulu nyt myös Kisakalliossa!

Tavoitteena puolimaraton, maraton, tai ihan vaan kyky juosta lenkkejä? Leirit ovat jokaiseen tasoon sopivia, ja kokenut valmentajakaksikko Mika Ja Annukka Kiekara takuuvarmasti löytää juuri Sinulle sopivat keinot juoksutekniikan hallintaan ja parantamiseen. 

Leirit suunnattu aikuisille, mutta myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Majoitus Huoneistohotelli Katajarinteen majoitustilassa, jossa Unikulman vuoteet takaavat laadukkaan yöunen. Opiston oma Ravintola Sport loihtii maukkaat, urheilijalähtöiset ateriat.

Hinta: 205€ / henkilö

Hinta sisältää:

- Majoituksen hotellitasossa 2-3hengen huoneissa täyshoidolla, sekä iltapalalla.

- Monipuolisen leiriohjelman

- Loistavan harjoitteluympäristön

Leirin järjestävät Annemari ja Mika Kiekara yhdessä Suomen Aikuisurheiluliiton ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa.

Lisäpalveluna:

- Yhden hengen huone, lisämaksu 35€/vuorokausi/hlö. Yhden hengen huoneen lisä maksetaan saapumisen yhteydessä Kisakallion vastaanottoon.

Lisätietoja >> Varaa
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
27.1.2018 10:00
Päättyy
27.1.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Uutta potkua henkilöstölle urheilumaailman opeista 10.1.2018
Kisakallio ja Sportspot esittävät

Uutta potkua henkilöstölle urheilumaailman opeista

Kisakallio ja start up-yritys Sportspot luoneet yhteistyössä exclusiivisen elämystuotteen yrityksille ja muille ryhmille. Ideana on tarjota Kisakallion hulppeilla Villoilla kehittämispäiviä sporttitähtien vetäminä.

Sportspot on muodikkaasti urheilun ympärille kasvanut start-up -yritys, jonka takana on kaksi innokasta urheilumiestä, Juho Nenonen ja Teemu Harinen.

– Haluamme välittää kokemuksia, osaamista, tarinoita ja tunteita urheilun ytimestä.  Olemme keränneet mielenkiintoisimmat persoonat urheilun parista  ja tuomme heidän tarinat ja osaamisen laajemmin ihmisten saataville, Harinen avaa.

Päivien teemoja ovat johtaminen, kehittyminen ja hyvinvointi. Päivän puhujaksi asiakas voi valita nimekkäältä listalta parhaiten tarpeisiinsa sopivan persoonan. Kehittämispäivillä jopa treenataan tähden johdolla.

– Ammattiurheilu on äärimmäinen jatkuvan huippusuorittamisen ihmislaboratorio. Tässä myllyssä mukana olleilla ihmisillä on sellaisia taitoja ja tietoja, joista meillä jokaisella nykypäivän hektisessä työelämässä mukana olevalla/ sinne pyrkivällä on valtavasti ammennettavaa. Urheilupersoonat ovatkin tähän saakka olleet suuri, mutta alihyödynnetty resurssi. Eivät ole enää, Teemu Harinen lupaa.

Kisakallion rooli on teemaan sopivien puitteiden tarjoaminen päivälle.

– Kisakallion Villat sopivat tähän erinomaisesti ja niitä hyödynnetään paljon erilaisten johtoryhmien kokoontumisiin. Puitteet ovat nykyaikaiset ja viihtyisät, mutta ympäristö rauhallinen sporttiaktiviteetit nurkalla, Kisakallion myyntijohtaja Lauri Ikävalko toteaa yhteistyökuvioon tyytyväisenä.

Ikävalko näkee yhteistyön ja Sportspotin toiminnan ylipäätää positiivisena kulttuurin kehityksenä.

– Tämä on myös urheilijoille mahdollisuus hyödyntää osaamistaan ja luoda toista uraa. Ja toisaalta yrityksille mahdollisuuden tukea sitä.

Tutustu esitteeseen tästä
Sportspot-päivä Kisakalliossa

Lisätiedot ja varaukset:

Lauri Ikävalko lauri.ikävalko@kisakallio.fi p.+358445628549
Jaana Ihatsu jaana.ihatsu@kisakallio.fi p.+358404560694