• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

elokuu 2018

ma ti ke to pe la su
30. 31. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
YKL2018 vko 36 Harjun Kiekko 4vrk
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
25.8.2018 10:00
Päättyy
25.8.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa
X

YKL2018 vko 36 Harjun Kiekko 4vrk

Alkaa
2.9.2018
Päättyy
6.9.2018

*** KUTSULEIRI ***

 

Yläkoululeirit on tarkoitettu vain henkilökohtaisen kutsun saaneille urheilijoille. 

Tästä linkistä ilmoittaudutaan su-to -leirille (4vrk) eli ilmoittautuminen sisältää myös su-ma lisäyön sekä aamiaisen.

 

Huom!

 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 2 viikkoa ennen leirin alkua. Myöhässä tulevista ilmoittautumisvahvistuksista laskutamme 45€ lisämaksun.

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Urheilua, uusia kavereita ja roolimalleja 1.8.2018
Kesäleiriejä ei voita mikään

Urheilua, uusia kavereita ja roolimalleja

Mikä sun nimi on? Kysymys kuuluu useita kertoja sukkulaviestin jonoissa, joihin on asettunut sata koripallosta innostunutta tyttöä. Paikkana on Kisakallion tekonurmikenttä.

Kisakallion kesä on ollut täynnä mahtavia leirejä. Tiina Stenin tyttökorisleiri Kisakalliossa järjestettiin kolmatta kertaa. Mukana on huikeat sata 9-14-vuotiasta koripalloilevaa tyttöä ympäri maan. Leiriä vetää ihan käytännössä kansainvälisissä ympyröissä koripalloa pelannut Tiina Sten, apunaan muita koripalloilevia naisia: Riikka Lehtonen, Minna Sten, Sara Rokkanen, Leila Kaajasalo, Sofia Pelander, Linda Lehtoranta, Noora Parttimaa, Vilma Kesänen ja yksi mies, Ristomatti Ruosku.

– Minä saan tästä niin paljon, sekä leirin aikana että sen jälkeen. Joka vuosi tulee sata uutta ystävää - tosin moni tulee aina uudestaan. Saan myös viettää aikaa vanhojen pelikaverien, ystävieni, kanssa.

Leiriohjelmaan kuuluu monenlaista fysiikkaharjoittelua, koripallon tekniikkaharjoituksia, peliä ja kesäleiripuuhia. Tiina kertoo olennaisen osan leiriannista saatavan yllättäen luokkahuoneessa.

– Pidämme tärkeinä pitää sellaisia workshoppeja, jossa kerromme ja juttelemme siitä millaisia kokemuksia meillä on koripallosta ja miten se on kuulunut ja kuuluu meidän elämäämme. Meillä on kaikilla erilaisia kokemuksia, kaikki eivät ole olleet huippupelaajia, mutta koripallo silti yhdistää meitä. Haluamme jakaa sen tytöille, Tiina päättää.

Kisakalliossa pidetään kesällä suurleirejä monen eri lajin harrastajille. Suosituimpia ovat juuri kuuluisien urheilijoiden tähdittämät kesäleirit, mutta esimerkiksi suunnistuksessa on perinteitä monenlaisiin yhteisleireihin, aina valtavasta Leimauksesta jokakesäiseen Kultaiseen leiriin. Kisakallion kesä on tiivis, mutta jos leiritys metropolialuueella sopisi omaan lajiin niin kannattaa olla yhteydessä, ensi kesälle saattaa vielä mahtua.

Ota yhteyttä - suunnitellaan teillekin upea leiri!

Myynti ja markkinointi