• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Urheilijatestaus lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle 10.6.2020
Testiasemalla turvallisuus ykkösasia

Urheilijatestaus lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle

Kisakallio avasi virallisesti Uuden Normaalin mukaisesti ovensa maanantaina 8.6. mutta jo edellisellä viikolla saimme tehdä päiväkävijöille, ja nimenomaan urheilijoille erilaisia kuntotestejä. 

Noudatamme kaikissa testeissä Liikuntatieteellisen seuran ohjeistuksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi testaustoiminnassa mm. varmistamalla testiin tulevien terveydentilan ja mahdolliset oireet. Lisäksi testaamme vain terveitä ja oireettomia, muistuttaa Kisakallion urheilijatestauksen asiantuntija Anne Rikala.

Voit lukea oheisen LINKIN takaa tarkemmin Liikuntatieteellisen seuran kuntotestausohjeista.

Käytännössä testaajamme noudattavat 2 metrin turvaetäisyyttä aina kun se on mahdollista ja lisäksi rajaamme testitapahtumien osallistujamäärät siten, että osallistujien välillä toteutuu 2m etäisyys (mm.pienryhmätestaus).

Lisäksi testilaitteistot, testi- ja pukuhuonetilat desinfioidaan asiakasryhmien välillä ja noudatetaan hyvää käsihygieniaa.

Voit käydä katsomassa fiiliksiä Kisakalliossa viime viikolla toteutetuista testeistä alla olevista linkeistä:

FC Uusimaa 09 joukkueen NOPEUS JA VOIMA testit

Viekko-Vantaan Polkupyörä Ergo-testit

Kisakalliossa testit turvallisesti 

Kisakallion testausasema kuuluu Liikuntatieteellisen seuran ylläpitämään kuntotestauksen laatujärjestelmään, ja koulutettujen testaajiemme toimintaa ohjaavat kuntotestauksen hyvät käytännöt. 

Kisakalliossa testaus ei ole vain yksittäisen testikerran suorittamista; vaan ennen kaikkea kokonaisvaltaista palvelua yksilön lähtökohdista ja tavoitteista; sisältäen ennakkotietojen hankinnan ja haastattelun, soveltuvien ja luotettavien testimenetelmien valinnan ja turvallisen testien suorittamisen ja tulosten analysoinnin. Palveluun sisältyy yksilöllinen palautteenanto, sekä suositus kehittymisen seurannasta.

TAVOITTEIDEN MUKAISTA TESTAUSTA, PALAUTETTA JA KEHITTYMISEN SEURANTAA!

Toimintaamme Kisakalliossa ohjaa aina asiakkaan tavoiteet ja tämä pätee myös testauksessa. Lasten ja kehittyvien nuorten osalta monipuolisten liikuntataitojen ja fyysisten ominaisuuksien kehittymisen seuranta sekä ikä-ja kehitysvaiheeseen sopivaan liikkumiseen ohjaava palaute toimivat lähtökohtana. Terveys- ja kuntoliikkujien tavoitteet voivat olla keskenään hyvin erityyppisiä: osalle testaus ja testipalaute ovat apuvälineitä oman terveyskunnon kartoittamiseen, terveellisten elintapojen sekä liikuntakipinän ja konaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Toisella tavoitteet saattavat olla seuraavan kesän kuntokilpatahtumassa. 

Vastaavasti kilpa- ja huippu-urheilussa tavoite on yksilön ja joukkueen suorituskyvyn kehittämisessä: yleisten fyysisten ja taidollisten testien sekä lihastasapainokartoitusten avulla saa yleiskuvan urheilijan tasosta. Lajinomaisilla testeillä päästään kiinni urheilijaan ominaisuuksiin suhteessa lajispesifeihin vaatimuksiin. Säännöllisen oikein kohdennetun testauksen ja palautteen avulla harjoitusvaikutusten seuraaminen ja harjoittelun kohdentaminen entistä yksilöllisemmin ja tehokkaammin mahdollistuu.

MONET MAHDOLLISUUDET

Testausasemapalvelumme mahdollistavat monipuolisen kehon koostumuksen, lihastasapainon, hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn ja  hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä liikuntataitojen kartoittamisen ja seurannan.

Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointianalyysiä ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon sekä liikunnan ja hyvinvoinnin työkaluksi erilaisille asiakasryhmille. Urheilijoiden kuormituksen seurannan menetelmät valitaan ja palvelu rakennetaan yksilölle/ryhmälle parhaiten soveltuvaksi.

Tarjoamme palveluja niin yksilöille, ryhmille/joukkueille kuin yrityksillekin.

Toteutamme testausta Kisakallion kampuksen ja testiaseman ohella myös off-site urheiluseuran tai yrityksen omissa tiloissa. Testauspalveluiden nettisivuiltamme löydät erillisten otsikoiden alta niin lasten- ja nuorten, terveys- ja kuntoliikkujien kuin urheiljoiden testipakettien kuvaukset. Näiden testipakettien ohella testauksen asiantuntijamme räätälöivät kullekin sopivan kokonaisuuden ryhmän tai yksilön tarpeiden mukaan -älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tarkemmat testikuvaukset ja yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ