• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Urheilijatestaus lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle 10.6.2020
Testiasemalla turvallisuus ykkösasia

Urheilijatestaus lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle

Kisakallio avasi virallisesti Uuden Normaalin mukaisesti ovensa maanantaina 8.6. mutta jo edellisellä viikolla saimme tehdä päiväkävijöille, ja nimenomaan urheilijoille erilaisia kuntotestejä. 

Noudatamme kaikissa testeissä Liikuntatieteellisen seuran ohjeistuksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi testaustoiminnassa mm. varmistamalla testiin tulevien terveydentilan ja mahdolliset oireet. Lisäksi testaamme vain terveitä ja oireettomia, muistuttaa Kisakallion urheilijatestauksen asiantuntija Anne Rikala.

Voit lukea oheisen LINKIN takaa tarkemmin Liikuntatieteellisen seuran kuntotestausohjeista.

Käytännössä testaajamme noudattavat 2 metrin turvaetäisyyttä aina kun se on mahdollista ja lisäksi rajaamme testitapahtumien osallistujamäärät siten, että osallistujien välillä toteutuu 2m etäisyys (mm.pienryhmätestaus).

Lisäksi testilaitteistot, testi- ja pukuhuonetilat desinfioidaan asiakasryhmien välillä ja noudatetaan hyvää käsihygieniaa.

Voit käydä katsomassa fiiliksiä Kisakalliossa viime viikolla toteutetuista testeistä alla olevista linkeistä:

FC Uusimaa 09 joukkueen NOPEUS JA VOIMA testit

Viekko-Vantaan Polkupyörä Ergo-testit

Kisakalliossa testit turvallisesti 

Kisakallion testausasema kuuluu Liikuntatieteellisen seuran ylläpitämään kuntotestauksen laatujärjestelmään, ja koulutettujen testaajiemme toimintaa ohjaavat kuntotestauksen hyvät käytännöt. 

Kisakalliossa testaus ei ole vain yksittäisen testikerran suorittamista; vaan ennen kaikkea kokonaisvaltaista palvelua yksilön lähtökohdista ja tavoitteista; sisältäen ennakkotietojen hankinnan ja haastattelun, soveltuvien ja luotettavien testimenetelmien valinnan ja turvallisen testien suorittamisen ja tulosten analysoinnin. Palveluun sisältyy yksilöllinen palautteenanto, sekä suositus kehittymisen seurannasta.

TAVOITTEIDEN MUKAISTA TESTAUSTA, PALAUTETTA JA KEHITTYMISEN SEURANTAA!

Toimintaamme Kisakalliossa ohjaa aina asiakkaan tavoiteet ja tämä pätee myös testauksessa. Lasten ja kehittyvien nuorten osalta monipuolisten liikuntataitojen ja fyysisten ominaisuuksien kehittymisen seuranta sekä ikä-ja kehitysvaiheeseen sopivaan liikkumiseen ohjaava palaute toimivat lähtökohtana. Terveys- ja kuntoliikkujien tavoitteet voivat olla keskenään hyvin erityyppisiä: osalle testaus ja testipalaute ovat apuvälineitä oman terveyskunnon kartoittamiseen, terveellisten elintapojen sekä liikuntakipinän ja konaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Toisella tavoitteet saattavat olla seuraavan kesän kuntokilpatahtumassa. 

Vastaavasti kilpa- ja huippu-urheilussa tavoite on yksilön ja joukkueen suorituskyvyn kehittämisessä: yleisten fyysisten ja taidollisten testien sekä lihastasapainokartoitusten avulla saa yleiskuvan urheilijan tasosta. Lajinomaisilla testeillä päästään kiinni urheilijaan ominaisuuksiin suhteessa lajispesifeihin vaatimuksiin. Säännöllisen oikein kohdennetun testauksen ja palautteen avulla harjoitusvaikutusten seuraaminen ja harjoittelun kohdentaminen entistä yksilöllisemmin ja tehokkaammin mahdollistuu.

MONET MAHDOLLISUUDET

Testausasemapalvelumme mahdollistavat monipuolisen kehon koostumuksen, lihastasapainon, hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn ja  hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä liikuntataitojen kartoittamisen ja seurannan.

Lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista hyvinvointianalyysiä ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon sekä liikunnan ja hyvinvoinnin työkaluksi erilaisille asiakasryhmille. Urheilijoiden kuormituksen seurannan menetelmät valitaan ja palvelu rakennetaan yksilölle/ryhmälle parhaiten soveltuvaksi.

Tarjoamme palveluja niin yksilöille, ryhmille/joukkueille kuin yrityksillekin.

Toteutamme testausta Kisakallion kampuksen ja testiaseman ohella myös off-site urheiluseuran tai yrityksen omissa tiloissa. Testauspalveluiden nettisivuiltamme löydät erillisten otsikoiden alta niin lasten- ja nuorten, terveys- ja kuntoliikkujien kuin urheiljoiden testipakettien kuvaukset. Näiden testipakettien ohella testauksen asiantuntijamme räätälöivät kullekin sopivan kokonaisuuden ryhmän tai yksilön tarpeiden mukaan -älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tarkemmat testikuvaukset ja yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ