• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Voimistelun Masterclass
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
Joukkuevoimistelun Masterclass
X

Voimistelun Masterclass

Alkaa
19.7.2019
Päättyy
19.7.2019

KOULUTUSPÄIVÄ VALMENTAJILLE

Päivän aikana saat ideoita ja harjoitteita omaan valmennukseen huippuosaajilta.

Olympiavalmentajat Larisa Gryadunova ja Lena Karpushenko sekä Suomen rytmisen voimistelun kärkivoimistelijat jakavat osaamistaan rytmisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja muiden voimistelu- ja taitolajien valmentajille. Päivän aikana saat ohjausta voimistelu- ja välinetekniikkaan sekä harjoitteita voimistelijoiden fyysisten valmiuksien kehittämiseen. Päivän annista voit koota erilaisia harjoitteita omaan valmennukseesi.

 

TREENIPÄIVÄ VOIMISTELIJOILLE

Voimistelijat voivat itse kokea harjoittelun huippujen kanssa ja saada uusia ideoita omaan voimisteluun.

 

Hinta 40€/hlö (sis. lounaan ja päivän ohjelman)

 

Varaa
X

Joukkuevoimistelun Masterclass

Alkaa
1.8.2019
Päättyy
1.8.2019

Joukkuevoimistelun Master Class toteutetaan naisten SM-valmennusringin leirin yhteydessä. Päivän aikana saat ideoita ja harjoitteita omaan valmennukseen huippuosaajilta.

Huippukouluttajien johdolla paneudumme virtaavuuteen ja käsien liikkeisiin, laadun opettamiseen voimistelussa, koreografian tekoon sekä vuorovaikutukseen ja innostamiseen. Päivän annista voit koota erilaisia harjoitteita omaan valmennukseesi.

 

Hinta 40eur/hlö (sis. lounaan ja päivän ohjelman)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Tutkimuksen ja opetuksen vierailuohjelma suomalaisille ja ulkomaisille tutkijoille 22.10.2018
Kiinalaisyhteistyötä myös liikunnan ja urheilun tutkimuksen saralla

Tutkimuksen ja opetuksen vierailuohjelma suomalaisille ja ulkomaisille tutkijoille

Vuosi 2019 on Kiinan ja Suomen välinen yhteinen talviurheilun yhteistyövuosi, josta sovittiin huhtikuussa 2017 Presidentti Xin Suomen vierailun yhteydessä. Kiinan ja Suomen valtioiden välinen talviurheilun kehittämisen yhteistyövuosi tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet suomalaisille toimijoille näkyä Kiinassa ja Suomessa sekä tarjota palveluita Olympialaisiin valmistautuville kiinalaisille. Perinteisenä talviurheilumaana Suomella onkin nyt erinomainen mahdollisuus vastata Kiinan nopeasti kasvavaan kysyntään.

Kisakallion Urheiluopisto on keväästä 2015 alkaen ollut aktiivinen Kiinan kehittyvillä markkinoilla. Marraskuussa 2016 myönnetty koulutusviennin kokeilulupa ja huhtikuussa 2017 perustettu JV-yhteisyritys Kisakallio China ovat vauhdittaneet Kisakallion rantautumista maahan. Huhtikuussa 2018 alkaen Kisakallion Urheiluopisto on kuulunut myös Opetushallituksen Education Finland koulutusviennin verkostoon. Lisäksi Kisakallion Urheiluopisto kuuluu Kiinaan voimakkaasti panostavaan Business Finlandin Winter Sport Klusteriin.

Yksi Kisakallion Urheiluopiston kumppaneista Kiinassa on Harbin Sport University (HSU), jonka kanssa Kisakallio on solminut SINO FIN Winter Sport Research Center -kehittämissopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on koota Suomesta laaja-alaisesti talviurheilun osaaminen yhteen ja yhdessä kiinalaisten kanssa edistää talviurheilun kehittämistä mm. koulutuksen ja opetussuunnitelmien kehittämisessä, tieteellisessä tutkimustyössä, välineyhteistyössä, olosuhteiden kehittämisessä sekä tapahtumajärjestämisen ja urheilulääketieteen alueilla.

Yhteistyön johdosta Harbin Sport University (HSU) Kiinassa myöntää Kisakalliosäätiön kanssa avustuksia liikuntatieteen, valmennuksen, väline- ja olosuhteiden tuotekehityksen ja liikuntalääketieteen tutkimuksiin sekä muihin opetus- ja valmennushankkeisiin, joilla edistetään kansainvälistä yhteistyötä Kiinan Harbinissa Kisakallion urheiluopiston, Harbin Sport Universityn ja ulkomaalaisten liikunta- ja urheilutoimijoiden välillä. Apurahan saajan tulee olla väitellyt tai muuten poikkeuksellisen meritoitunut, aktiivista liikunta- tai liikuntalääketieteen tutkimusta, opetusta tai valmennusta harjoittava henkilö.

Kisakalliosäätiölle lähetettävään vapaamuotoiseen englanninkieliseen hankesuunnitelmaan (max. 1 sivu), jossa hakija lyhyesti kuvaa, miten hakija tulisi edistämään kansainvälistä yhteistyötä liikunta(lääke)tieteen, valmennuksen tai opetuksen/pedagogiikan alalla Harbin Sport Universityn yhteyteen perustettavassa SINO FIN Winter Sport Research Centerissä. Hankesuunnitelman lisäksi hakijan tulee liittää englanninkielinen curriculum vitae (max. 2 sivua) , julkaisuluettelo (10 merkittävintä julkaisua) sekä viimeisimmästä tutkintotodistuksesta kuva. CV:ssä tulee olla selkeästi ilmaistuna tutkimusala, kansainvälinen työskentelykokemus ja mahdollinen rahoitus muista kansainvälisistä yliopistoista tai tutkimuslaitoksista tai muista lähteistä.

Hakemuksia käsitellään Kisakalliosäätiössä jatkuvasti, joten ennalta määriteltyä hakuaikaa ei ole. Kisakalliosäätiö esittelee hakijat HSU:lle, ja päätökset tehdään erikseen sovitun kokousaikataulun mukaisesti. Säätiö käyttää harkintansa mukaan ulkopuolisia neuvonantajia päätöksenteon tukena. Säätiö ei perustele päätöksiään ja asiantuntijoiden nimet eivät ole julkisia. Hakemukset liitteineen pyydetään lähettämään mikko.pohjola@santasport.fi  ja teppo.jarvinen@helsinki.fi

Lisätietoja

Harri Hollo
Kehitys- ja Markkinointijohtaja / Kisakallio
+ 358 40 7440 900 | harri.hollo@kisakallio.fi

Mikko Pohjola
PhD, MSc. (Sport), MSc. (Eng.)
Program Director
+ 358 40 7364234 | mikko.pohjola@kisakallio.fi

Teppo Järvinen
Professor
Orthopedics and traumatology
University of Helsinki and Helsinki University Hospital
Consultant / Scientific Committee of the Sino-Finnish Winter Sports Research Center
teppo.jarvinen@helsinki.fi