• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Dagur Sigurðsson vie Japanin käsipalloa maailman huipulle 24.10.2018
Treenileiri Kisakalliossa, harjoitusvastustajana Suomen maajoukkue

Dagur Sigurðsson vie Japanin käsipalloa maailman huipulle

 – Projekti on hidas, mutta askel askeleelta me tulemme vahvemmiksi. Kuten te suomalaiset tiedätte, käsipallossa maailman huipulle nouseminen ei ole helppoa, huippuvalmentaja toteaa.

Islantilainen käsipallon huippuvalmentaja ja entinen huippupelaaja Dagur Sigurðsson kävi pelireissulla Kisakalliossa kolme vuotta sitten silloisen valmennettavansa Saksan maajoukkueen kanssa. Suomalainen käsipallon tekeminen vakuutti ja yhteydet erityisesti päävalmentaja Ken Sirenius syntyivät. Tätä taustaa vasten Sigurðsson toi Japanin joukkueen Suomeen ja Kisakallioon harjoitusleirille.

– Täällä urheilijoilla on ensimmäisen luokan olosuhteet. Kaikki hoituu urheilun ja meidän ohjelmamme ehdoilla. Henkilökunnan avuliaisuus ja ympäröivä luonto viimeistelevät viihtymisen.

Sigurðsson päätyi käsipallomaailman keskiössä pelaavan Saksan valmentajan tehtävästä  lajin osalta vielä tuntemattomamman Japanin valmentajaksi pelaaja-aikaisten kontaktiensa myötä reilu vuosi sitten.

– Japani on toinen kotini. Pelasin aikanaan Hiroshimassa ja suhteet sinne ovat säilyneet vuosien ajan. Osaltaan päätökseen vaikutti myös perheeni, joka halusi että muutamme takaisin Islantiin. Vaikka välimatka kuulostaa pitkältä, niin Islannista pääsee hyvin Japaniin treenileireille.

Japanin käsipallopanostuksen takana on valmistautuminen kotikisoihin, Tokion Olympialaisiin 2020.

–  Tottakai se on hidas projekti. Japanissa ei ole paljon pelaajia, sarjassakin on vain yhdeksän joukkuetta. Olemme lähteneet hakemaan tähän parannusta vahvistamalla yhteistyötä yliopistojen kanssa. Askel askeleelta me tulemme vahvemmiksi, on vain harjoiteltava ja erityisesti pelattava enemmän, Sigurðsson toteaa.

Japanista on hyvät yhteydet Suomeen, paremmat kuin mihinkään muuhun kohteeseen Euroopassa. Harjoitusleirinsä aikana Japanin maajoukkue  pelasi kahdesti Suomen miesten maajoukkuetta vastaan ja lentää jopakäymään myös Ruotsissa harjoituspelin merkeissä. Suomea vastaa pelatut pelit ovat päättyneet yhteen voittoon kummallekin maalle.

Lue lisää Käsipallo harjoitusolosuhteista Kisakalliossa: Käsipallo