• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Lentopallo minimaajoukkueleiri 26.-27.9.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
X

Lentopallo minimaajoukkueleiri 26.-27.9.

Alkaa
26.9.2020
Päättyy
27.9.2020

Alkuperäisen minimaajoukkue -konseptin viimeinen Kisakalliossa pidettävä leiri leireillään 26.-27.9.2020.

Tervetuloa huippuvalmennukseen sekä Kisakallion erinomaisiin olosuhteisiin!

Yhden vuorokauden leiripaketti 78€ per lapsi sisältää leirin ohjelman ja majoituksen ruokailuilla.

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakalliossa edelleen uusi normaali 3.8.2020
Tervetuloa Kisakallioon

Kisakalliossa edelleen uusi normaali

Kisakallion toimintatavat paikan päällä

Tiedotteeseen lisätty 15.9.2020 huomio ryhmien ruokailuista (alkuperäistä tekstiä täydennetty 26.5.2020 / 22.6.2020 / 13.7.2020 / 12.8.2020)- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tiedotteeseen lisätty ryhmien ruokailu (15.9.2020):

Ruokailuun pääsee kerrallaan vain sovittu ryhmä, huomioiden turvavälit ruokailurytmissä ja ruokailuhetkissä pöydissä sekä ryhmien välisessä ravintolan siistimisessä.  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Kisakallio palvelee asiakkaita uudessa normaalissa

Haastavan kevään jälkeen olemme Kisakalliossa hiljalleen palaamassa uuden normaalin mukaiseen toimintaan.

Ravintola Sport palvelee jälleen asiakkaitaan ja mm. jäähallissa alkavat leirit.   

Nämä ohjeet on julkaistu ensimmäisen kerran 26.5.2020 ja päivitetty 22.6.2020 , 13.7.2020 erityisesti ravintolapalveluiden osalta ja 12.8.2020 erityisesti THL:n matkustukseen liittyvien ohjeiden mukaan. 15.9.2020 lisätty huomio "ryhmien ruokailusta".

HUOM! THL:n ohjeistuksen mukaan Suomeen riskimaista matkustavien tulee pitää pakollinen karanteeni. Näinollen Kisakallioon EI voi saapua mikäli et ole pitänyt THL:n ohjeistamaa karanteeniä.  

 

 

Koska ensimmäinen tavoitteemme on asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä välittäminen Koronaepidemia huomioiden, Kisakalliossa toteutetaan epidemiaan liittyviä torjuntatoimia viranomaismääräyksin. Lisäksi olemme muuttaneet toimintamme ydintä, PALVELUA, asiakasturvallisuus huomioiden, jotta meillä kaikilla on epidemiatilanteessa mahdollisimman turvallista toimia.

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme avainasemassa uutta normaalia toteuttamassa niin, että toiminta on meille kaikille mahdollisimman turvallista.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tavoitat Kisakallion yhteyshenkilöt seuraavista numeroista:

Rehtori & Ammatillinen koulutus: Asko Härkönen 040 521 0565

Valmennuskeskus: Kari Seppänen 0440 608 228

Myynti: Lauri Ikävalko 044 562 8549 / myynti@kisakallio.fi 

Markkinointiviestintä: Harri Hollo 040 7440 900 

Asiakaspalvelu: päivystys 019 31511 tai asiakaspalvelu@kisakallio.fi 

Ravintola Sport: Vuoropäällikkö 050 529 6514

Ravintola Sport palvelee arkisin kello 8 - 21, sunnuntaisin 8 - 16.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Olemme näin ollen Kisakalliossa merkittävästi rajoittaneet opistolla yhtä aikaa vierailevien asiakkaiden määrää sekä huomioineet mm. ruokailuissa ravintoloita koskevat viranomaisohjeistukset. Lisäksi toteutamme liikuntatiloissa tehostettua hygieniahoitoa ja seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeistuksia ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa uusien ajantasaisien toimintaohjeiden mukaisesti.

Kaikille asiakkaillemme (varausten yhteyshenkilöille) lähetetään etukäteen sekä jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä Kisakallion toimintaohjeet siitä, kuinka toimia pandemian aikana ja huomioida itsensä, muiden asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus.

Tiedotusta ja ohjeita on lisätty myös tiloissamme ja tarvittaessa asiakaspalvelu auttaa Sinua epäselvissä tilanteissa. Noudatamme ohjeissamme viranomaisohjeistuksia (mm. THL, AVI, työterveyslaitos ja Olympiakomitea).

 

 

Kisakallion toimenpiteet ja erikoisjärjestelyt (päivitetty 12.8.2020): 

Noudatamme majoituksissa THL:n ohjeistuksia.  

Ryhmän jäsenet liikkuvat tiloissa yhdessä. Ryhmien ohjelmat pyritään järjestämään niin että eri ryhmien turhia kohtaamisia ei tapahdu.

Asiakaspalvelutiskeillämme on käytössä suojapleksit. Lisäksi joissakin työtehtävissä henkilökunnan käytössä on suojavarusteita.

Koko henkilökuntamme on ohjeistettu poikkeusajan toimintaohjeilla ja huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden ja vierailun onnistumisen jokaisella kohtaamispisteellä. 

Toivomme että käytätte maksukortteja ja lähimaksua käteisen sijaan paikan päällä tapahtuvissa maksusuorituksissa.

Seuraavassa vielä yksityiskohtaisemmat ohjeet Kisakallion toimintamallista! Ryhmästäsi vastaavana, sinun tulee lukea ohjeet huolellisesti läpi ja mikäli Sinulla on kysyttävää, kysy ennakkoon!

Saapuminen ja kirjautuminen kisakallioon:

Molemminpuolisen turvallisuuden takaamiseksi Kisakallioon tulevasta ryhmästä vain yksi aikuinen (ns. ryhmän vastuuhenkilö) asioi Kisakallion asiakaspalvelussa. Pyrimme yhteyshenkilön kanssa mahdollisimman pitkälti sähköiseen asiointiin (ns. omatoimiseen sisäänkirjautumiseen) ja välttämään suoraa kontaktointia henkilökunnan kanssa. 

Sekä Check In että Check Out toteutetaan vain yhteyshenkilön toimesta muut ryhmän odottaessa ulkona. Ryhmänjohtajalle on toimitettu yksityiskohtaiset ohjeet palveluprosessista.

Ruokailut Kisakalliossa:

Koska ruokailutilanteessa on paljon muuttuvia tekijöitä, olemme pyrkineet rakentamaan etukäteen mahdollisimman selkeät ohjeet ruokailun helppoon ja rauhalliseen toteuttamiseen. 

Erityisen tärkeää on että ryhmänjohtaja huolehtii ruokailusta kokonaisvaltaisesti ja ohjeistaa ryhmää tarvittavilla tiedoilla ja ohjaa ryhmää sovitun aikataulun mukaisesti

Määrittelemme jokaiselle ryhmälle  ruokailuajat leirin / kurssin aikataulun mukaisesti. On erittäin tärkeää että seuraat aulan ja ravintolan tv:n aikatauluja ja noudatat niitä! Ruokailussa noudatetaan aina Kisakallion henkilöstön ohjeistusta paikan päällä. Näin takaamme kaikille terveellisen, turvallisen ja tärkeän ruokailun. Kaikkineen Kisakallion ravintolahenkilöstö johtaa turvallista, terveysseikat huomioivaa porrastettua ruokailua ravintolassa viranomaisohjeiden mukaisesti. 

Ruokailuun pääsee kerrallaan vain sovittu ryhmä, huomioiden turvavälit ruokailurytmissä ja ruokailuhetkissä pöydissä sekä ryhmien välisessä ravintolan siistimisessä.

Ruokailuun tullaan aina käsien pesun kautta (harjoituksesta tai esim odotustilana toimivana “väistötilasta”).

Jonottaessa noudatetaan 1,5 – 2 metrin turvaväliä, josta ryhmän ohjaajana myös vastaat. 

Ruoka tarjoillaan buffet -linjastosta. Voit tietysti hakea lisää ruokaa mutta myös silloin tulee jättää sopivasti etäisyyttä. 

Ravintolasta poistutaan ruokailun jälkeen ns terassin ovesta. Näin vältymme edestakaisesta liikenteen törmäämiseltä kassojen välittömässä läheisyydessa.

Liikuntatilojen käyttö Kisakalliossa:

Ryhmän vastuuhenkilö johtaa ryhmän liikuntatiloihin kurssiohjelman mukaisesti. Emme suosittele yleisten pukuhuoneiden käyttöä. Saapuminen suorituspaikalle kannattaa tapahtua jo oikeanlaisessa varustuksessa ja peseytyminen tapahtuu treenin jälkeen omassa majoitustilassa. Jokaisen leiriläisen henkilön tulee pestä kädet säännöllisesti ( 20s) ja aina ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen. Käytä käsidesiä silloin kun et voi pestä käsiäsi. Huolehdi muutenkin hyvästä hygieniasta. 

Koska Kisakalliosta lainattavat välineet ovat poikkeuksellisesti poissa käytöstä, ryhmällä tulee olla kaikki omaan harjoitteluun tarkoitetut välineet mukana. Mikäli ryhmällä on välineiden vuokraustarpeita, tilaus tulee tehdä ennakkoon muiden varausten yhteydessä koska paikan päällä tapahtuvasta välinepyynnöistä emme välttämättä pysty vastaamaan. 

Harjoituksen jälkeen ryhmä puhdistaa käyttämänsä välineet sekä kosketuspinnat liikuntatilassa (esim. puolapuut tai korirenkaat) Kisakallion ohjeistamilla ja antamilla välineillä ja aineilla. 

Kisakallio pidättää oikeuden myös ryhmien välisten tilavaihtojen aikana tapahtuvaan tilan siistimiseen, terveys ja turvallisuus edellä. Huoltoaika huomioidaan kurssiohjelmassa Kisakallion toimesta.   

Saunatilat: 

Saunatilat ovat käytössä vain ennakkovarauksien mukaisissa varauksissa. 

Kisakallioon tullaan vain terveenä! 

Kisakallioon tullaan harjoittelemaan vain terveenä! Mikäli sinulla on minkäänlaisia oireita ennen leiriä, jätät leirin nyt väliin! 

Mahdollinen sairastuminen joukkueen matkalla:

Jos paikan päällä epäilet sairastuneesi, pysy huoneessasi ja ilmoita PUHELIMELLA asiasta välittömästi asiakaspalveluumme 019-31511, joukkueen johtajalle sekä lääkäriin. 

Mahdollisesti sairastuneen (tässä vaiheessa epäily) huone eristetään ja toimimme voimassa olevien ohjeiden mukaisesti yhdessä terveydenhuollon kanssa. Mahdollinen huonekaveri siirtyy pois huoneesta. 

Jatkotoimenpiteet toteutetaan lääkärin Kisakallion ohjeiden mukaan sekä eristämis- ja kotiinkuljetussuunnitelman mukaisesti.

  • Koronavirusepäilyssä virustestaus tehdään ennen kotiinkuljetusta, jos omalla autolla liikkuminen ei ole mahdollista.
  • Sairastunut käyttää kasvomaskia kotimatkan aikana. Tartunnalle altistuvien määrä minimoidaan

Joukkueen mahdollinen altistuminen ja karanteeni:

  • Jos joukkueen jäsenellä ilmenee koronavirusinfektioon viittavia oireita, edellisen vuorokauden aikana lähikontaktissa olleet asettavat itsensä karanteeniin, kunnes testitulos on selvillä. Jos tulos on negatiivinen, altistuneiden karanteeni voidaan lopettaa.
  • Jos koronavirustesti on positiivinen, tartuntatautilain mukaisesti alueen tartuntataudeista vastaava lääkäri tekee epidemioiden selvitystä ja tartunnan jäljittämistä ja määrittää karanteeniin asetettavat henkilöt. Karanteeniaika on viruksen mahdollinen itämisaika.
  • Joukkueen altistumisriskiä voidaan vähentää minimoimalla lähikontakteja ja välttämällä pitkäaikaista yhdessäoloa suljetuissa tiloissa (esim. linja-auto).  

Ryhmänjohtajan rooli leirillä: 

Ryhmänjohtajan rooli on erittäin tärkeä kaikkien toimintamallien toteutumisessa. Edellä julkaistut ohjeet sekä ryhmänjohtajan esimerkillinen toiminta mahdollistavat onnistuneen vierailun. Toivomme että ryhmänjohtaja käy kaikki ryhmän vierailuun liittyvät ohjeet huolellisesti läpi ryhmänsä kanssa ennakkoon. Mikäli ryhmänjohtajalla herää ohjeista kysyttävää, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi välittömästi. Yhteisellä tekemisellä sujuvoitamme kaikkien toimintaa ennen leiriä, leirin aikana sekä leirin jälkeen.

 

Asiakkaanamme olette ytimessä toteuttamassa kanssamme toimintaa uudella tavalla ja uusilla ehdoilla.Huomioithan että  toimintaohjeet saattavat muuttua sen mukaisesti miten Korona epidemia ja Kisakallion turvallinen toiminta edellyttää.

Kiitos jo etukäteen, että olette kanssamme yhdessä toteuttamassa mahdollisimman turvallista toimintaa.


Lohjalla 4.6.2020 / 13.7.2020 / 12.8.2020

Anita Hellstén

palvelujohtaja

Kisakallion Urheiluopisto anita.hellsten@kisakallio.fi

040 5822682