• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1.

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

tammikuu 2018

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Annukan ja Mikan juoksukoulu
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
X

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Alkaa
19.1.2018
Päättyy
21.1.2018

 

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Annukan ja Mikan Juoksukoulu nyt myös Kisakalliossa!

Tavoitteena puolimaraton, maraton, tai ihan vaan kyky juosta lenkkejä? Leirit ovat jokaiseen tasoon sopivia, ja kokenut valmentajakaksikko Mika Ja Annukka Kiekara takuuvarmasti löytää juuri Sinulle sopivat keinot juoksutekniikan hallintaan ja parantamiseen. 

Leirit suunnattu aikuisille, mutta myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Majoitus Huoneistohotelli Katajarinteen majoitustilassa, jossa Unikulman vuoteet takaavat laadukkaan yöunen. Opiston oma Ravintola Sport loihtii maukkaat, urheilijalähtöiset ateriat.

Hinta: 205€ / henkilö

Hinta sisältää:

- Majoituksen hotellitasossa 2-3hengen huoneissa täyshoidolla, sekä iltapalalla.

- Monipuolisen leiriohjelman

- Loistavan harjoitteluympäristön

Leirin järjestävät Annemari ja Mika Kiekara yhdessä Suomen Aikuisurheiluliiton ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa.

Lisäpalveluna:

- Yhden hengen huone, lisämaksu 35€/vuorokausi/hlö. Yhden hengen huoneen lisä maksetaan saapumisen yhteydessä Kisakallion vastaanottoon.

Lisätietoja >> Varaa
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
27.1.2018 10:00
Päättyy
27.1.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Susijengi alkulohkosta jatkoon 7.9.2017
Koripallo on vienyt EM-kotikisoila suomalaisten sydämet

Susijengi alkulohkosta jatkoon

Suomen koripallon EM-alkulohko Helsingissä päättyi voitokkaasti kahden maan joukkueiden ja fanien ottaessa mittaa toisistaan Hartwall Arenalla. Sitkeä Islanti piinasi Susijengiä pitkään, kunnes päätösneljänneksellä Suomi veti ohitse 83-79 (42-40) -voittoon Sasu Salinin johdolla. Suomen EM-pelit jatkuvat viikonloppuna neljännesvälierissä Italiaa vastaan Istanbulissa.

Islanti ehti karata yhdeksän pisteen karkumatkalle päätösneljänneksen alussa, kunnes Salin näytti, että mistä Espanjassa saatu lempinimi ”Francotirador” (tarkka-ampuja) tulee. Salinin kaksi sisukasta kolmosta sytyttivät 12037-päisen yleisön lisäksi Susijengin armottomaan kamppailuun erinomaisesti pelannutta Islantia vastaan.

– Islanti pelasi sitkeästi ja kovaa. Se on islantilaista koripalloa, he eivät koskaan luovuta, ja jollet ole valmiina, niin se koituu kohtaloksi. Meillä oli vaikeuksia löytää pelirytmi ja he onnistuivat satuttamaan meidän kivijalkojamme, päävalmentaja Henrik Dettmann kommentoi.

Hartwall Arenalla nähtiin myös kahden fanikunnan kohtaaminen, pari tuhatta islantilaiskannattajaa pistivät vastaan kymmenelletuhannelle Susijengi-fanille. Huutomyrskyssä löytyi myös sopusointu, kun molempien joukkueiden kannattajat yhdistivät voimansa kulttimaineeseen nousseeseen HU-huutoon.

Suomi pelasi Helsingissä yhteensä viisi ottelua, joista Susijengi voitti kunnioitettavasti neljä voittoa ja sijoittui alkulohkon toiseksi. Nyt Susijengi matkustaa Istanbuliin, jossa se kohtaa viikonloppuna EM-kisojen neljännesvälierissä Italian.

– Upea viikko takana, varmasti kaikki tulee muistamaan tämän ikimuistoisena viikkona. Uskon, että annettiin kaikille faneillekin uskomattomia elämyksiä. Mutta matka jatkuu nyt kohti Istanbulia, vielä on pelejä jäljellä. Vähän ehkä hengähdetään ja saadaan kropat kuntoon. Katse käännetään nyt Italiaan päin, Suomen joukkueen kapteeni Shawn Huff aloitti.

– Vieraalla maaperällä meidän pitää, kuten aina, saada se energia sisältä. Jos energia ei tule ryhmän sisältä, niin silloin se ei ole pysyvää. Samalla tavalla kuin olemme pystyneet nollaamaan huikeat voitot ja kirvelevät tappiot, pitää pystyä luomaan joukkuehenki oman tiimin sisällä.

Susijengin kotiluolan, Kisakallion, koripalloväki on seurannut kisoja tarkalla silmällä. Kisojen eteneminen, Susijengin edesottamukset ja koko tapahtuma vaikuttaa koko lajiin, erityisesti nuoriin, joiden auttaminen uralla eteenpäin on Kisakallion asiantuntijoiden työn keskiössä.

– Erittäin hienoa, upeaa ja loistavaa Suomi-korikselle että ollaan päästy tähän pisteeseen. Kuten oli ennakoitavissa lohko oli äärimmäisen tasainen ja otteluiden väliset marginaalit todella pieniä, Kisakalliossa lajiliiton ja urheiluopiston yhteispalkkauksella työskentelevä koripallovalmentaja Ilkka Palviainen hehkuttaa.

Palviainen näkee, että kotiyleisön tuki on ollut tiukoissa peleissä Susijengille merkittävä.
– Uskon, että koripalloyhteisön lisäksi koko Suomen kansa on saanut näistä kisoista jotain mikä jättää pysyvän jäljen. Meidän nuorten parissa tapahtuvan työn kannalta näillä kisoilla on erityinen merkitys: nuoret ovat nähneet omien esikuviensa pelaavan silmiensä edessä, nähnyt unelmien toteutuvan ja tuntenut kuuluvansa yhteisöön. Tämä kaikki on koripallokulttuurin ja lajin suomalaisen tulevaisuuden kannalta todella merkittävää.

Kisa eivät ole ohi. Palviainen näkee mahdollisuuksia olevat vaikka mihin. 

– Haasteet kasvaa, helppoja vastustajia ei ole. Italia on Suomelle äärimmäisen kova vastus. Lähtökohtaisesti on silti täysin mahdollista että Suomi on mukana finaalipelissä.

Teksti on lyhennetty ja mukailtu koripalloliitton basket.fi-sivun tiedotteessta, lue alkuperäinen tiedote

Kuvat: Ville Vuorinen

Koripallo Kisakalliossa

Koripallo on Kisakallion strategien yhteistyölaji

Susi Training Center on Susijengin kotiluola

Lady Basket-leiri  - Ihan kaikille koripallosta innostuneille naisille