• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Puolustusvoimien Urheilukoulun valmennusleiri onnistuneesti päätökseen 12.6.2020
Saapumiserä III/20 valmennusoppien perässä Kisakalliossa

Puolustusvoimien Urheilukoulun valmennusleiri onnistuneesti päätökseen

Puolustusvoimien Urheilukoulun saapumiserä III/20 on leireillyt tämän viikon Kisakallion Urheiluopistolla. Valmennuskurssin pääpaino on ollut kokonaisvaltaisessa fyysisessä valmennuksessa ja valmennusopeissa.

- Leiriviikko on ollut erittäin hyvä ja toimiva kokonaisuus. Olemme saaneet tehdä ja toteuttaa ohjelmamme suunnitelman mukaisesti. Urheilijamme olivat erittäin hyvällä motivaatiolla ja innolla kaikessa mukana. Heistä näki, että he nauttivat kuluneesta viikosta ja erinomaisista olosuhteista. Toivottavasti he myös oppivat valmennuksen perusasioita leirillä, kiteyttää urheilukoulun valmennuspäällikkö Jari Karinkanta leirin antia.

Keskiviikkona, leirin puolivälissä varusmiesten valmennuskurssin kävi tarkastamassa myös Kaartin jääkärirykmentin komentaja, eversti Petteri Tervonen sekä esikuntapäällikkö, everstiluutnantti Mika Kàven. Isäntinä vierailulla toimivat Urheilukoulun johtaja, everstiluutnantti Mikko Mönkkönen sekä valmennuspäällikkö Jari Karinkanta.

Myös Urheilukoulun johtaja, everstiluutnantti Mikko Mönkkönen on tyytyväinen leirin antiin ja olosuhteisiin.

- Kevät on ollut meille haastavaa aikaa kaikissa muodoissaan. Tämä valmennusleiri on oikeastaan ensimmäinen oikea kontakti varuskunnan ulkopuolelle. Tällä on iso merkitys meille kaikille ja tämä vahvistaa tulevaisuutta. Saimme hienosti järjestettyä mm jääajat jääkiekkoilijoille erittäin haastavista lähtökohdista. Kaikki on mennyt hienosti, varsinkin kun olemme saaneet olla lähes ylhäisessä yksinäisyydessä täällä Kisakalliossa, avasihan Kisakallio ovensa maanantaina kun saavuimme ensimmäisenä asiakkaana epidemiakriisin jälkeen, analysoi everstiluutnantti Mönkkönen leiriä merkitystä ja kehui Kisakallion asennetta leirin järjestelyihin.

Puolustusvoimien Urheilukoulun tehtävänä on antaa varusmiespalvelustaan suorittaville motivoituneille ja lahjakkaille urheilijoille, sekä miehille että naisille mahdollisuus toteuttaa sotilaskoulutuksen ohessa systemaattista valmentautumista. Vuodesta 1979 alkaen Urheilukoulussa on palvellut jo liki 7000 urheilijaa 57:stä eri lajista. Urheilukoulussa palvelleet sotilaat ovat voittaneet lähes 500 MM-mitalia ja 115 olympiamitalia ja mitalien määrä todistaa hyvin että Urheilukoulu tarjoaa hyvät harjoitteluolosuhteet sekä riittävästi aikaa nousujohteista harjoittelua varten varusmiespalveluksen ohessa.

Puolustusvoimien Urheilukoulu sijaitsee Kaartin jääkärirykmentissä Helsingissä.

Kisakallion Urheiluopisto, yhdessä pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean kanssa toimii tiivissä yhteistyössä Urheilukoulun kanssa.