• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

toukokuu 2020

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
Paytrail palautukset
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Paytrail palautukset
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
Paytrail palautukset
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
Paytrail palautukset
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Paytrail palautukset
X

Paytrail palautukset

Alkaa
1.5.2020
Päättyy
31.5.2020

Paytrail palautukset

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

PT Curlingin B-MM-kisat käynnistyvät tänään Kisakalliossa 27.11.2019

PT Curlingin B-MM-kisat käynnistyvät tänään Kisakalliossa

Pyörätuoli curlingin B-MM-kisat käynnistyvät tänään 27.11. Kisakallion jäähallissa ja mestaruudet ratkotaan maanantaina 2.12. Kisoihin osallistuu yhteensä 15 maata.

Kisoihin osallitutaan sekajoukkueilla, eli mukana saa olla miehiä sekä naisia. Kisoihin voivat osallistua kaikki kansainvälisen curlingliiton jäsenmaat, jotka eivät ole vielä saavuttaneet paikkaa ensi vuoden MM-kisoihin.

Maat on jaettu kahteen alkulohkoon:

Lohko A: Kanada, Suomi, Italia, Japani, Puola, Ruotsi ja Turkki
Lohko B: Tshekki, Tanska, Englanti, Saksa, Unkari, Liettua, Slovenia ja USA

Alkulohkot pelataan keskiviikosta sunnuntai-aamuun, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit. Kummankin lohkon voittaja etenee suoraan välieriin. Lohkojen kakkoset ja kolmoset kohtaavat puolivälierissä.

Kisakalliolle nämä ovat 13. kansainväliset kisat. Kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Lauri Ikävalko, joka toimii myös Kisakallion myyntijohtajana, pitää kansainvälisiä kisoja Kisakalliolle tärkeänä.

- Todella tärkeitä. Kansainväliset asiakkaat tuovat Kisakalliolle näkyvyyttä ja sopivat hyvin Kisakallion vuosikalenteriin. Kansainväliset ryhmät tuovat myös alueellisesti merkittävän määrän tuloja matkailuun, Ikävalko kertoo

- Lisäksi kansainväliset tapahtumat tarjoavat meidän opiskelijoillemme aidon oppimisympäristön työssäoppimisen kautta, Ikävalko täydentää.

Kisakallion olosuhteet curlingiin ovat loistavat ja myös kansainvälinen liitto pitää kisakalliolaista osaamista arvossaan.

-    Kansainvälinen liitto on ollut todella tyytyväinen aiemmin järjestämiimme kisoihin ja siitä osoituksena ovatkin jo seuraavat meille myönnetyt kisat, Lauri Ikävalko kertoo ja viittaa tuleviin juniorien MM-kisoihin ja aikuisten MM-karsintoihin.

-    Suuri etu urheiluopistoympäristössä on myös se, että meillä majoitus, halli ja ruokailut ovat lähellä toisiaan. Kisakallio pystyy vastaamaan siten myös vaativien järjestelyjen tarpeisiin, Ikävalko päättää.

Kisojen etenemistä voi seurata Kansainvälisen Curlingliiton sivuilta: www.worldcurling.org