• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

OVO:n Team Ionit joukkuevoimistelun SM-kultaan Pulmu Puontin koreografialla 5.6.2019
Kisakalliolaista osaamista voimistelun SM-kilpailuissa

OVO:n Team Ionit joukkuevoimistelun SM-kultaan Pulmu Puontin koreografialla

Pulmu Puonti on Kisakallion urheiluopiston valmennuskoulutuksen asiantuntija, sekä valmennuksen erikoisammattitutkinnon (VEAT) tutkintovastaava. Hän toimii myös joukkuevoimistelun valmentajana Olarin voimistelijoissa – hyvällä menestyksellä.

Olarin voimistelijoiden Team Ionit on seuran ikäluokan edustusjoukkue, joka nousi tälle kaudelle 12-14 –vuotiaiden sarjaan. Pulmu Puonti vastaa joukkueen kilpailuohjelmien koreografioista. Hän toimii myös useassa muussa seuran joukkueessa, ollen osaltaan varmistamassa seura valmennusjärjestelmän tavoitteiden toteutumista nuorimmissa ikäluokissa.

- Team Ionit lähti kauteen haastajana ja tein joukkueelle vaikean kilpailuohjelman, jonka harjoittelu valmistaa heitä tulevaisuuden koitoksiin, Puonti kertoo.

- Alkukauden kotimaisissa kisoissa joukkue oli voittamaton ja se loi uskoa läpimurtoon uudessa sarjassa. Tavoitteena oli tehdä SM-kisoissa kaksi vahvaa harjoituksissa rutinoitunutta suoritusta.

Pulmu Puonti iloitsee erityisesti siitä, että nuoret urheilijat pystyivät jännittävässä tilanteessa tekemään rohkean ja ilmaisullisen suorituksen molempina päivinä. Kauden harjoittelussa joukkue onkin keskittynyt erityisesti vaikeusosiin.

- Nyt on aika opetella monipuolisesti vaativia vaikeusosia kansainvälinen vaatimustaso mielessä. Pyrimme vahvistamaan urheilijoiden kehoa kovaan harjoitteluun monipuolisella harjoittelulla ja terveysnäkökulmat huomioon ottaen, Puonti kertoo tulevasta.

- Tyttöjen tavoitteena on kilpailla MM-mitaleista muutamien vuosien päästä. Itselleni tärkeä tavoite on joukkueen hyvä ilmapiiri ja tyttöjen vahva osallistuminen valmennusprosessissa. Sen eteen olemme työskennelleet määrätietoisesti jo vuosia. Pyrin ottamaan tytöt mukaan kilpailuohjelman luovaan prosessiin. Osallisuuden kautta ohjelmaan syntyy tarina ja vahva ilmaisu, Puonti kertoo.