• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

joulukuu 2017

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Katja Volkovan
X

Katja Volkovan

Alkaa
27.12.2017
Päättyy
28.12.2017

Vietä vuoden huikein voimisteluleiri Kisakalliossa!

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista perusvoimistelua ja välinetekniikkaa sekä oheisharjoittelua Kisakallion huippuolosuhteissa. Lisäksi leirillä pureudutaan Katjan johdolla mm. siihen, millaisia asioita nuorten voimistelijoiden pitää ottaa harjoittelussaan huomioon koulunkäynnin sekä omien unelmien rinnalla. Leiri on suunnattu 10–14-vuotiaille rytmisen voimistelijoille. 

Varaa leiripaikka vaikka joulupukin konttiin perheenne voimistelijalle! 

Leirin hinta: 120 €/henkilö, sisältäen majoituksen täysihoidolla, valmennuksen ja yövalvonnan.

Katso Leiriesite TÄSTÄ

Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Ministeri Anne Berner avasi Kisakallion kevyen liikenteen väylän 22.9.2017
Uusi, valaistu, turvallinen kulkuväylä Kisakallioon

Ministeri Anne Berner avasi Kisakallion kevyen liikenteen väylän

Kuva: PKevyen liikenteen väylä avattiin käyttöön juhlallisesti. Nauhaa leikkaamassa liikenneministeri Anne Berner. Seremoniassa oli mukana Lohjan koulujen oppilaita, kiinalainen Finnish Pop-up School -luokka ja Kisakallion opiskelijoita.  

– Tänään  vietetään sopivasti auton vapaapäivää, joka on osa Euroopan laajuista liikunnan viikkoa, liikenneministeri Anne Berner avasi puheensa Kisakallion kevyen liikenteen väylän avajaisseremonioissa.

Kevyen liikenteen väylän avasi käyttöön liikenneministeri Anne Berner. Puheessaan hän korosti kevyen liikenteen positiivista merkitystä liikennekulttuurin kehittymisessä.

– Ei ole samantekevää miten me liikumme. Valintamme vaikuttavat ympäristöön, turvallisuuteen ja omaan hyvinvointiin. Jokainen meistä tekee kolme matkaa päivässä: yhden kilometrin matkoista 30 prosenttia tehdään autolla, viiden kilometrin matkoista jo 70 prosenttia. Infran rakentaminen on yksi keinoista joilla voimme vaikuttaa kävellen tai pyörällä liikkumiseen: on tutkittu että yhden kilometrin kevyen liikenteen väylä lisää viidenneksellä pyörällä liikkumista, Berner kertoi.

Kisakallion toimitusjohtaja Petri Tarkkanen kertoi kevyen liikenteen väylän rakentamisen olleen monimutkainen prosessi, mutta yhteistyön sujuneen niin kaupungin kuin alueen asukkaiden kanssa erinomaisesti.

– Kevyen liikenteen väylän suunnittelu alkoi 2011 kun alueen kaava valmistui. Oman haastensa väylän rakentamiselle asetti Karnaisten kumpuileva maasto ja kalliot. Väylältä louhittiin rakentamisen aikana 7000 kuutiota kivimurskaa, joka vastaa Susicenterin kokoista kuorma-autolastia. Pyörätie lyhentää tietä Lohjan keskustan ja Kisakallion välillä. Sen myötä Kisakallioon ja keskustan välillä on turvallista pyöräillä tai kulkea jalkaisin opiskelemaan, töihin ja viettämään vapaa-aikaa. Led-valaistu kevyenliikenteenväylä on myös yksi uusi harjoitteluolosuhde, jota tullaan hyödyntämään monella tavalla, Tarkkanen lupasi.

Kisakallion liikuntaneuvojaopiskelijat ja Roution koulun oppilaat juhlistivat käyttöönottoa Turvallisesti ja taivasti kevyen liikenteen väylällä - tapahtumalla. Pyörätie on Kisakallion ja Lohjan lahja 100-vuotiaalle Suomelle.


– Kisakallio on Lohjan nopeimmin kehittyvä paikka, Lohjan kaupunginjohtaja Mika Sivula suitsutti omassa puheenvorossaan. Suomi 100v-lahjasta kertova kyltti kiinnitetään kallioon väylän varrelle. Kylttiä esittelemässä kaupunginjohtajan lisäksi ministeri Anne Berner ja Kisakalliosäätiön toimitusjohtaja Petri Tarkkanen.