•  

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Miehet ikuisella koeajalla

Tutkittaessa Kisakallion historiaa tai nykypäivää tai siltä väliltä, törmätään aina vähintään yhteen yhteiseen nimittäjään: Kaarina Kariin. ”Historian kirjat kertovat selvästi että Kisakalliossa päällimmäisenä on aina ollut liikunnan hyödyntäminen hyvinvoinnin välineenä, ja ilman muuta se aikanaan lähti voimakkaasti naisten liikuntakasvatuksen näkökulmasta, oli sen aikaista tasa-arvotyötä. Mutta kyllä perustajamme Kaarina Karilla oli monessa asiassa aikaansa edellä oleva, tai ainakin aikaansa seuraava näkemys siitä, miten liikuntakasvatusta kannattaa nostaa esille.”

Kisakallio on nyt tehtävänsä mukaisesti asiakkaittensa tarpeita palveleva liikuntakulttuurin edistäjä, jossa on kolme kokonaisuutta: ammatillinen koulutus, valmennuskeskustoiminta ja tietysti liikunnan ja terveyden osasto.

Näin todistaa Asko Härkönen, yksi Kisakallion ”ikuisella koeajalla” olevista miehistä, joka tällä hetkellä on sekä urheiluopiston rehtori että valmennuskeskuksen johtaja. ”Mehän mielellämme kerromme miten Kaarina Kari oli vaikuttamassa hiihtoloman syntymiseen, mutta se on vain yksi osoitus innovatiivisuudesta. Minulle täällä heijastuu se naisten liikuntakasvatuksen voimakas historia, mutta myös se, että aika pieteetillä täällä on asioita tehty. Tänä päivänä se näkyy paljon hyvää palautetta saavassa palvelussamme. Ruorissa ovat yhä vahvat naiset, siihen on heijasteita historiasta”, korostaa Härkönen, joka oli Kisakalliossa opettajana jo 1980-luvulla, oli välillä 18 vuotta muualla, mutta on jälleen palannut ”ikuiselle koeajalle”, nyt johtotehtäviin.

Härkönen puhuu paljon siitä innovatiivisuudesta, jotka Karilla ja hänen jälkeensä tulleilla johtajilla on ollut. ”Täällä on aina menty rohkeasti kohti uusia haasteita ja historia on täynnä hauskoja juttuja, joita muun muassa Anneli Nokkala ja Seija Toivonen ovat kertoneet. Välillä on menty vekselivetoisesti, mutta kaikesta selvitty. Toisinaan on ollut tosi tiukkaa, mutta eteneminen on aina ollut rohkeaa.” 

Asko Härkösen mukaan ”Kisakallio on nyt tehtävänsä mukaisesti asiakkaittensa tarpeita palveleva liikuntakulttuurin edistäjä, jossa on kolme kokonaisuutta: ammatillinen koulutus, valmennuskeskustoiminta ja tietysti liikunnan ja terveyden osasto”. Viimeksi mainitussa on koko liikkujan polku lähtien lasten ja koululaisten leirikouluista ja ohjautuen työhyvinvoinnin kautta senioriliikuntaan. ”Polkuajattelun myötä meillekin on tullut urheilijan polku, liikkujan polku ja kouluttajan polku”, Härkönen täsmentää.

Ammatillisella koulutuksella on Kisakalliossa jo 25 vuoden historia, toisen asteen koulutuksena valmistuu liikuntaneuvojia. ”Toinen esimerkki on valmentajien koulutus, ammatti- ja erikoisammattitutkinto, jonka toteutuksesta vastaa apulaisrehtori. Siihen meillä on hyvä henkilökunta”, Härkönen valaisee kouluttajan polkua.

”Valmennuskeskustoiminta on jäsennelty siten, että Kisakalliolla on ne strategiset lajiliittokumppanit, joihin panostetaan vielä enemmän muun muassa valmentaja- ja asiantuntijapalkkauksen osalta - yhteistyössä heidän kanssaan. Kumppaneina ovat ensinnäkin perinteisesti voimistelu, joka on koko talon historiallinen lähtökohta eli joukkuevoimistelu ja rytminen voimistelu. Koripallosta on Susi Centerin myötä tullut iso tekijä, nämä kaksi ovat selvästi vahvimmat yhteistyökumppanit”, Härkönen sanoo. 

”Näiden lisäksi meillä on ollut muutamia vuosia kovasti menestykseen tähtäävä käsipallo. Sen kautta viimeisen kolmen vuoden aikana käsipallonuoret kävivät lukiota, oppivat elämään ja harjoittelemaan kuten kuuluu kahdesti päivässä. Suunnistuksen kanssa on strategiakausi päättymässä ja nyt keskustelemme heidän kanssaan pystymmekö jatkamaan ja palvelemaan heitä riittävästi tässä muodossa. Lisäksi on olemassa lentopallon kanssa beachvolleyta koskeva yhteistyö. Myös heidän kanssaan pohdimme, pystymmekö heitä riittävästi auttamaan ja onko se hyvä kumppanuus”, Asko Härkönen kuvaa toimintaa.

”Sitten jos mennään ihan toiseen ääripäähän, meillä on operatiivisia kumppaneita, sellaisia mitä tahansa lajeja, jotka haluavat tulla tänne. Me palvelemme heitä olosuhteilla, ruualla ja majoituksella, mutta suoranaisesti meillä ei ole mahdollisuutta laittaa heille asiantuntijaresursseja sekä toteuttaa aivan kaikkia toiveita.” 

Tuohon väliin Härkönen haluaa vielä asettaa niin sanotut kehittyvät kumppanuudet, joista katsotaan voivatko ne muotoutua strategisen tason kumppanuuksiksi. ”Tästä on esimerkkinä ampumaurheilu ja erityisesi ilma-aseet. Vuonna 2021 täällä pidetään ilma-aseiden EM-kilpailut, mikä onkin valtavan iso juttu meille.”

Hyvää toimintaa on ollut myös ringetessä ja curlingissa, jonka kanssa vuoropuhelu on Härkösen kanssa viime aikoina taas tiivistynyt. ”Heitä olemme auttaneet yksittäisinä maajoukkueina kuten mixed doubles -kaksikkoa. Viime olympiakisoissa seitsemänneksi sijoittuneet Rantamäki ja Kauste saivat tuolloin syksyllä harjoitella Kisakallion curling-radalla.”

Asko Härkönen, joka kuuluu Urheiluopistojen yhdistyksen hallitukseen ja on ollut tekemässä yhteistä strategiatyötä opistoille aina vuoteen 2025, myöntää kaikesta toiminnasta huolimatta, että urheiluopistot elävät vielä vähän omassa kuplassaan, eikä esimerkiksi päättäjien keskuudessa ole lainkaan selvää mitä kaikkea opistoilla tehdään. ”Me itse luulemme että kaikki tietävät, mutta ei se aivan niin ole.” Nyt keskusten yhteisen strategian painopisteinä ovat lapset ja nuoret sekä tunnettavuuden lisääminen.

”Tämän päivän tärkeä asia Kisakalliollekin on jalkautuminen ulos talosta, käydä päiväkodeissa, kouluissa, lajiliitoissa, työpaikoilla ja niin edelleen. Jos haluamme päästä tavoitteissamme eteenpäin, ei riitä että olemme täällä ja toivomme ihmisten tulevan tänne”, Asko Härkönen korostaa. ”Ja vaikka me olemme innovatiivisia ja rohkeita, on myös toimialoja tai tehtäviä, joissa olemme hyvin määrätietoisia ja pitkäjänteisiä. Valmennuksessa ei kuitenkaan voi kovin paljon poukkoilla.”

Asko Härkönen tähdentää, että ”kun tukijalka on vahva, voi olla uskallusta ja rohkeutta tehdä myös kokeiluja. Niihin vaaitaan rohkeita, innovatiivisia ihmisiä, joita Kisakalliossa on kautta historian aina ollut.” ”Kisakallio on aina ollut myös yhteistyöhaluinen. Ehkä se nyt korostuu, kun lähennymme pääkaupungin urheiluakatemiaa, Urheaa. Olemme siis Urhean yksi kampus, jossa tapahtuu leiritystä, turnaus- ja koulutustoimintaa.”

Kasvavassa määrin Kisakallion uuteen rooliin kuuluu Härkösen mukaan myös tutkitun ja kokemustiedon välittäminen asiakkaille ja myös toisinpäin. ”Teemme yhä enenevää yhteistyötä KIHU:n ja Jyväskylän yliopiston kanssa sekä liikkujan polun yhteydessä UKK-instituutin kanssa. Roolimme on välittää ja suodattaakin tietoa. Valmennuskeskuksena pyrimme kasvamaan yhdessä Urhean kansa, ei yksin.”

Kisakallio on kuitenkin rohkeiden polkujen ja poikkeamisten, yritelmien kautta kehittynyt pelottomasti heittäytymällä.

Asko Härkösen mukaan viime aikoina tarinat ja historia ovat nousseet enemmän esiin, myös Kisakalliossa 70-vuotisjuhlavuoden aikana. ”Se on hyvä asia, eikä tuota vastuuntuntoa, perintöä saa ’sössiä’. Esiin nousee arvoja, jotka ovat aina vaan tärkeämpiä. Minäkin mietin aika usein saadessani palkkaa työstä, joka on aika mielekästä, että mikä se oikeutus on. Tehdään siis hyvää ihmisille ja tuodaan esiin hyviä arvoja liikunnan ja urheilun avulla.”

Juhlavuosi on tuonut Asko Härköselle moniakin ajatuksia. ”Ennen kaikkea on kiinnittänyt huomiota se ennakkoluulottomuus ja rohkeus. Ja esimerkiksi se koripallon tarina sekä historia vuodesta 1967 - ja taas se toistuu. Soisi että suuresti arvostamani Kalevi ”Kallu” Tuomisen kaltaiset vaikuttajat, joita Suomessa on useita, saisivat sen arvon, joita tällaiset tarinat nimenomaan nostavat esiin”, Asko Härkönen sanoo.

Härkösen mukaan silloin 70 vuotta sitten, Kisakallion historian alussa oli tasa-arvo ja naisliikunta. ”Kisakallio on kuitenkin rohkeiden polkujen ja poikkeamisten, yritelmien kautta kehittynyt pelottomasti heittäytymällä. Osa yritelmistä on toiminut, osa ei, mutta niiden kautta on löytynyt tämä nykyinen tilanne.”

”Historian saatossa ei todellakaan ole pelätty yrittää. Kisakalliossa ei ole kuitenkaan jumiuduttu siihen, että koska noin on tehty ennenkin, niin tehdään niin automaattisesti myös jatkossa. Henkenä on ollut, että miksi emme muuttaisi parempiin tiloihin, miksi emme rakentaisi parasta mahdollista palloiluhallia tai Susi Training Centeriä, miksi emme ottaisi uusia lajeja tai miksi emme veisi urheilun ja liikunnan koulutusosaamista ulkomaille, vaikkapa Kiinaan. On uskallettu kokeilla”, Asko Härkönen kuvaa historian kehityksen kuvaa.