•  

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2021

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
Roosa Koskelon lentisleiri tytöille
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
Villen ja Petun pelileiri 2021
X

Laura Lepistön kesäleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

LAURA LEPISTÖN KESÄLEIRILLE 20.-23.6.2021- LISÄTTY RYHMÄ MUODOSTELMALUISTELIJOILLE!

MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Lauran leiri on tarkoitettu kilpaileville luistelijoille, jotka haluavat tehokkaan harjoitusjakson innostavassa ja kannustavassa harjoitteluympäristössä huippuvalmentajien johdolla. Tulevan kesän leirille on avattu nyt myös ryhmä yksilötaitojen tehoharjoitteluun muodostelmaluistelijoille.

Jääharjoitusten lisäksi oheisharjoituksina monipuolisesti mm. tanssia, lajioheisia sekä fysioterapeutin treenejä. Oheisharjoituksista vastaavat leirin valmentajat sekä muusta ohjelmasta Kisakallion ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Leirin valmentajina toimivat Laura Lepistön lisäksi mm. Krista Kitti, Elina Järvinen ja Riina Varjokari.

Leirin tanssivalmennuksesta vastaa Tanssii Tähtien - ohjelmasta tuttu kasvo Kia Lehmuskoski.

 


MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leirin hinta 480€ / henkilö.

Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan. Lisäksi leiriläisille luvassa goodiebägit Yvetten, Lucky Skaten ja Puhdistamon tuotteilla. 
Leirille ovat tervetulleita:

Yksinluistelu: Minit, A- ja B-Silmut, Debytantit, SM-Noviisit ja Noviisit, SM-Juniorit ja Juniorit, SM-Seniorit ja Seniorit.

Muodostelmaluistelu: Miniorit, Noviisit ja SM-Noviisit, Juniorit ja SM-Juniorit -> RYHMÄ ON TÄYNNÄ! 

Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotasonsa mukaisesti.

Leirillä on lisäksi mahdollisuus ottaa yksityistunteja tekniikan tehoharjoitteluun jäällä 20min/ 25€, sekä fysiokonsultaatiota 60min/70€. Elina ja Krista toimivat kummatkin fysioterapeutteina lajin parissa, mm. maajoukkueluistelijoiden kanssa. Maksu sekä yksityistunneille että fysiokonsultaatioon käteisellä tunneille tultaessa.

Lisätiedot: jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi tai laura@lepisto.me 

Osallistujan peruutusehdot

Mikäli varaus peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua, pidätetään toimistokuluina 45 €/hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/ leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme 45€ varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (esim. lääkärintodistus). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

Koronavirus / Force majeure

Tapahtuman peruuttaminen normaaleista varaus- ja peruutusehdoista poiketen on mahdollista, mikäli koronavirus tai muu normaalista poikkeava syy aiheuttaa riskejä ihmisten terveydelle tapahtuman ajankohtana. Näissä tilanteissa pyritään ensisijaisesti löytämään uusi ajankohta tapahtumalle.

Jos uutta ajankohtaa ei löydy, kyseeseen voi tulla maksun palautus. Tapahtuman voi myös peruuttaa ilman kuluja, jos viranomaiset kehottavat välttämään Kisakallion alueelle matkustamista tai asiakkaalla on esittää joko lääkärin-, terveydenhoitajan- tai muu viranomaistodistus.

Varaa
X

Tiina Stenin korisleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 20.-23.6.2021

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä! 

Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. 
 
Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista.
 
Vuoden 2021 leiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä.
 
Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!

 
Lisätiedot:
 
Jukka Kataja
myyntipäällikkö
jukka.kataja@kisakallio.fi
044-777 8936
Lisätietoja >> Varaa
X

Roosa Koskelon lentisleiri tytöille

Alkaa
21.6.2021
Päättyy
24.6.2021

Kisakallion Urheiluopisto yhdessä Roosa Koskelon kanssa järjestää tyttöjen lentisleirin Kisakalliossa 21.-24.6.2021

Päävalmentajana leirillä toimii Roosa Koskelo – libero ja Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaaja. Koskelo pelaa ammatikseen Stuttgartin joukkueessa Saksan Bundesliigassa.

Leirillä opetellaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja annetaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Leiri on suunnattu vuosina 2006–2011 syntyneille tytöille.

Muut valmentajat infotaan myöhemmin.

Leiriohjelmaan kuuluu lajiharjoituksia, lihashuoltoa ja ulkoliikuntaa. Lentopallon perustaitojen opettelun lisäksi leirillä on mahdollisuus nauttia muun muassa Lohjanjärvestä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä yhdessä kavereiden kanssa.

Leirihinta: 255 euroa/osallistuja
Hinta sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä ympärivuorokautisen valvonnan.

Lisätiedot:
jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi

Varaa
X

Villen ja Petun pelileiri 2021

Alkaa
28.6.2021
Päättyy
30.6.2021
Sinut on valittu hakemusten perusteella Villen ja Petun pelileirille. 

Vahvista osallistumisesi maksamalla leirimaksun. 

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt 11. kerran. 
Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla 28.-30.6.2021.
 
Leirin hinta on 330€

Molempien päivien jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min. Majoitus, ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. 

Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!
Lisätietoja >> Varaa

Miehet ikuisella koeajalla

Tutkittaessa Kisakallion historiaa tai nykypäivää tai siltä väliltä, törmätään aina vähintään yhteen yhteiseen nimittäjään: Kaarina Kariin. ”Historian kirjat kertovat selvästi että Kisakalliossa päällimmäisenä on aina ollut liikunnan hyödyntäminen hyvinvoinnin välineenä, ja ilman muuta se aikanaan lähti voimakkaasti naisten liikuntakasvatuksen näkökulmasta, oli sen aikaista tasa-arvotyötä. Mutta kyllä perustajamme Kaarina Karilla oli monessa asiassa aikaansa edellä oleva, tai ainakin aikaansa seuraava näkemys siitä, miten liikuntakasvatusta kannattaa nostaa esille.”

Kisakallio on nyt tehtävänsä mukaisesti asiakkaittensa tarpeita palveleva liikuntakulttuurin edistäjä, jossa on kolme kokonaisuutta: ammatillinen koulutus, valmennuskeskustoiminta ja tietysti liikunnan ja terveyden osasto.

Näin todistaa Asko Härkönen, yksi Kisakallion ”ikuisella koeajalla” olevista miehistä, joka tällä hetkellä on sekä urheiluopiston rehtori että valmennuskeskuksen johtaja. ”Mehän mielellämme kerromme miten Kaarina Kari oli vaikuttamassa hiihtoloman syntymiseen, mutta se on vain yksi osoitus innovatiivisuudesta. Minulle täällä heijastuu se naisten liikuntakasvatuksen voimakas historia, mutta myös se, että aika pieteetillä täällä on asioita tehty. Tänä päivänä se näkyy paljon hyvää palautetta saavassa palvelussamme. Ruorissa ovat yhä vahvat naiset, siihen on heijasteita historiasta”, korostaa Härkönen, joka oli Kisakalliossa opettajana jo 1980-luvulla, oli välillä 18 vuotta muualla, mutta on jälleen palannut ”ikuiselle koeajalle”, nyt johtotehtäviin.

Härkönen puhuu paljon siitä innovatiivisuudesta, jotka Karilla ja hänen jälkeensä tulleilla johtajilla on ollut. ”Täällä on aina menty rohkeasti kohti uusia haasteita ja historia on täynnä hauskoja juttuja, joita muun muassa Anneli Nokkala ja Seija Toivonen ovat kertoneet. Välillä on menty vekselivetoisesti, mutta kaikesta selvitty. Toisinaan on ollut tosi tiukkaa, mutta eteneminen on aina ollut rohkeaa.” 

Asko Härkösen mukaan ”Kisakallio on nyt tehtävänsä mukaisesti asiakkaittensa tarpeita palveleva liikuntakulttuurin edistäjä, jossa on kolme kokonaisuutta: ammatillinen koulutus, valmennuskeskustoiminta ja tietysti liikunnan ja terveyden osasto”. Viimeksi mainitussa on koko liikkujan polku lähtien lasten ja koululaisten leirikouluista ja ohjautuen työhyvinvoinnin kautta senioriliikuntaan. ”Polkuajattelun myötä meillekin on tullut urheilijan polku, liikkujan polku ja kouluttajan polku”, Härkönen täsmentää.

Ammatillisella koulutuksella on Kisakalliossa jo 25 vuoden historia, toisen asteen koulutuksena valmistuu liikuntaneuvojia. ”Toinen esimerkki on valmentajien koulutus, ammatti- ja erikoisammattitutkinto, jonka toteutuksesta vastaa apulaisrehtori. Siihen meillä on hyvä henkilökunta”, Härkönen valaisee kouluttajan polkua.

”Valmennuskeskustoiminta on jäsennelty siten, että Kisakalliolla on ne strategiset lajiliittokumppanit, joihin panostetaan vielä enemmän muun muassa valmentaja- ja asiantuntijapalkkauksen osalta - yhteistyössä heidän kanssaan. Kumppaneina ovat ensinnäkin perinteisesti voimistelu, joka on koko talon historiallinen lähtökohta eli joukkuevoimistelu ja rytminen voimistelu. Koripallosta on Susi Centerin myötä tullut iso tekijä, nämä kaksi ovat selvästi vahvimmat yhteistyökumppanit”, Härkönen sanoo. 

”Näiden lisäksi meillä on ollut muutamia vuosia kovasti menestykseen tähtäävä käsipallo. Sen kautta viimeisen kolmen vuoden aikana käsipallonuoret kävivät lukiota, oppivat elämään ja harjoittelemaan kuten kuuluu kahdesti päivässä. Suunnistuksen kanssa on strategiakausi päättymässä ja nyt keskustelemme heidän kanssaan pystymmekö jatkamaan ja palvelemaan heitä riittävästi tässä muodossa. Lisäksi on olemassa lentopallon kanssa beachvolleyta koskeva yhteistyö. Myös heidän kanssaan pohdimme, pystymmekö heitä riittävästi auttamaan ja onko se hyvä kumppanuus”, Asko Härkönen kuvaa toimintaa.

”Sitten jos mennään ihan toiseen ääripäähän, meillä on operatiivisia kumppaneita, sellaisia mitä tahansa lajeja, jotka haluavat tulla tänne. Me palvelemme heitä olosuhteilla, ruualla ja majoituksella, mutta suoranaisesti meillä ei ole mahdollisuutta laittaa heille asiantuntijaresursseja sekä toteuttaa aivan kaikkia toiveita.” 

Tuohon väliin Härkönen haluaa vielä asettaa niin sanotut kehittyvät kumppanuudet, joista katsotaan voivatko ne muotoutua strategisen tason kumppanuuksiksi. ”Tästä on esimerkkinä ampumaurheilu ja erityisesi ilma-aseet. Vuonna 2021 täällä pidetään ilma-aseiden EM-kilpailut, mikä onkin valtavan iso juttu meille.”

Hyvää toimintaa on ollut myös ringetessä ja curlingissa, jonka kanssa vuoropuhelu on Härkösen kanssa viime aikoina taas tiivistynyt. ”Heitä olemme auttaneet yksittäisinä maajoukkueina kuten mixed doubles -kaksikkoa. Viime olympiakisoissa seitsemänneksi sijoittuneet Rantamäki ja Kauste saivat tuolloin syksyllä harjoitella Kisakallion curling-radalla.”

Asko Härkönen, joka kuuluu Urheiluopistojen yhdistyksen hallitukseen ja on ollut tekemässä yhteistä strategiatyötä opistoille aina vuoteen 2025, myöntää kaikesta toiminnasta huolimatta, että urheiluopistot elävät vielä vähän omassa kuplassaan, eikä esimerkiksi päättäjien keskuudessa ole lainkaan selvää mitä kaikkea opistoilla tehdään. ”Me itse luulemme että kaikki tietävät, mutta ei se aivan niin ole.” Nyt keskusten yhteisen strategian painopisteinä ovat lapset ja nuoret sekä tunnettavuuden lisääminen.

”Tämän päivän tärkeä asia Kisakalliollekin on jalkautuminen ulos talosta, käydä päiväkodeissa, kouluissa, lajiliitoissa, työpaikoilla ja niin edelleen. Jos haluamme päästä tavoitteissamme eteenpäin, ei riitä että olemme täällä ja toivomme ihmisten tulevan tänne”, Asko Härkönen korostaa. ”Ja vaikka me olemme innovatiivisia ja rohkeita, on myös toimialoja tai tehtäviä, joissa olemme hyvin määrätietoisia ja pitkäjänteisiä. Valmennuksessa ei kuitenkaan voi kovin paljon poukkoilla.”

Asko Härkönen tähdentää, että ”kun tukijalka on vahva, voi olla uskallusta ja rohkeutta tehdä myös kokeiluja. Niihin vaaitaan rohkeita, innovatiivisia ihmisiä, joita Kisakalliossa on kautta historian aina ollut.” ”Kisakallio on aina ollut myös yhteistyöhaluinen. Ehkä se nyt korostuu, kun lähennymme pääkaupungin urheiluakatemiaa, Urheaa. Olemme siis Urhean yksi kampus, jossa tapahtuu leiritystä, turnaus- ja koulutustoimintaa.”

Kasvavassa määrin Kisakallion uuteen rooliin kuuluu Härkösen mukaan myös tutkitun ja kokemustiedon välittäminen asiakkaille ja myös toisinpäin. ”Teemme yhä enenevää yhteistyötä KIHU:n ja Jyväskylän yliopiston kanssa sekä liikkujan polun yhteydessä UKK-instituutin kanssa. Roolimme on välittää ja suodattaakin tietoa. Valmennuskeskuksena pyrimme kasvamaan yhdessä Urhean kansa, ei yksin.”

Kisakallio on kuitenkin rohkeiden polkujen ja poikkeamisten, yritelmien kautta kehittynyt pelottomasti heittäytymällä.

Asko Härkösen mukaan viime aikoina tarinat ja historia ovat nousseet enemmän esiin, myös Kisakalliossa 70-vuotisjuhlavuoden aikana. ”Se on hyvä asia, eikä tuota vastuuntuntoa, perintöä saa ’sössiä’. Esiin nousee arvoja, jotka ovat aina vaan tärkeämpiä. Minäkin mietin aika usein saadessani palkkaa työstä, joka on aika mielekästä, että mikä se oikeutus on. Tehdään siis hyvää ihmisille ja tuodaan esiin hyviä arvoja liikunnan ja urheilun avulla.”

Juhlavuosi on tuonut Asko Härköselle moniakin ajatuksia. ”Ennen kaikkea on kiinnittänyt huomiota se ennakkoluulottomuus ja rohkeus. Ja esimerkiksi se koripallon tarina sekä historia vuodesta 1967 - ja taas se toistuu. Soisi että suuresti arvostamani Kalevi ”Kallu” Tuomisen kaltaiset vaikuttajat, joita Suomessa on useita, saisivat sen arvon, joita tällaiset tarinat nimenomaan nostavat esiin”, Asko Härkönen sanoo.

Härkösen mukaan silloin 70 vuotta sitten, Kisakallion historian alussa oli tasa-arvo ja naisliikunta. ”Kisakallio on kuitenkin rohkeiden polkujen ja poikkeamisten, yritelmien kautta kehittynyt pelottomasti heittäytymällä. Osa yritelmistä on toiminut, osa ei, mutta niiden kautta on löytynyt tämä nykyinen tilanne.”

”Historian saatossa ei todellakaan ole pelätty yrittää. Kisakalliossa ei ole kuitenkaan jumiuduttu siihen, että koska noin on tehty ennenkin, niin tehdään niin automaattisesti myös jatkossa. Henkenä on ollut, että miksi emme muuttaisi parempiin tiloihin, miksi emme rakentaisi parasta mahdollista palloiluhallia tai Susi Training Centeriä, miksi emme ottaisi uusia lajeja tai miksi emme veisi urheilun ja liikunnan koulutusosaamista ulkomaille, vaikkapa Kiinaan. On uskallettu kokeilla”, Asko Härkönen kuvaa historian kehityksen kuvaa.