• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

LP viesti ja Kisakallio laajentavat yhteistyötään 19.11.2018
Läheinen sijainnista ja asiantuntijapalvelujen hyödyntäminen avainasioita

LP viesti ja Kisakallio laajentavat yhteistyötään

Kisakallio ja salolainen LP Viesti ovat laajentaneet yhteistyötä uuteen malliin. Uuden yhteistyösopimuksen myötä liigajoukkueen huippu-urheilun tukemisen lisäksi työskentelemme myös nuorempien Salon Viestin lentopalloilijoiden kansa ja ulotamme yhteistyön myös yhteistyökumppaneihin. 

– Tähän asti on käyty leirillä ja oltu tarvittaessa apuna beach volleyn tapahtumissa. Nyt laajennamme yhteistyötä yhteistyökumppaniemme suuntaan: tarjoamme heille Kisakallion palveluita osana yhteistyötä ja osallistumme niiden palvelujen tuottamiseen, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen avaa.

LP viestin naiset valmistautuivat sarja- ja CEV-cupin peleihin viikon leirillä Kisakalliossa. Lemminkäinen on tyytyväinen leirin antiin. Tärkeintä leirillä on se että urheilijat voivat keskittyä pelkkään harjoitteluun.

– Jokaisella on kuitenkin omassa arjessa velvoitteita ja ohjelmaa. Leirin aikana taso nousee aina napsun verran. Käytämme joka leirillä Kisakallion asiantuntijapalveluita, esimerkiksi Anne Rikalan vetämä lihaskuntoharjoitus oli tosi hyvä. Leirillä on myös mahdollisuus sisällyttää ohjelmaan lajikokeiluja ja sen myötä luoda vaihtelua. 

LP viestissä 9 vuotta pelannut kapteeni Hillaelina Hämäläinen pitää Kisakalliota optimaalisena yhteistyötahona.

– Kisakalliossa on hyvät olosuhteet urheilijalle ja ylipäätään meille lentopalloilijoille ja kisakallion läheinen sijainti Saloon, helpottaa tulemista.
Hämäläinen pitää tärkeänä leiri tyyppisessä harjoittelussa yhteishengen nostatusta, joukkuehengen rakentamista sekä, että he saavat viettää paljon aikaa yhdessä ja saavat hyviä treenejä aikaan kisakalliossa. Tulevaisuuden toiveena joukkueella on, että Kisakallioon saataisiin harjoitushalli lentopalloilijoille.

Kisakallion valmennuspäällikkö Kari Seppänen on tyytyväinen LP Viestin kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja odottaa mielenkiinnolla uudenlaista yhteistyökumppaneihin liittyvää yhteistyötä.

– Lähtökohtana uudelle yhteistyösopimukselle on rakentaa kokonaisvaltaisempi toimintamalli, jossa liigajoukkueen huippu-urheilun tukemisen lisäksi työskentelemme myös nuorempien Salon Viestin lentopalloilijoiden kansa ja ulotamme yhteistyön myös yhteistyökumppaneihin. Kisakallio rakentaa yhdessä seuran ja yhteistyökumppanien kanssa salolaisille tyttö- ja naislentopalloilijoille entistä parempia edellytyksiä kehittyä kohti huippu-urheilu-uraa ja samalla edistää urheilullista elämäntapaa.