Voita Villa-viikonloppu tai joukkueen sykeseurantaharjoitukset

Osallistu kilpailuun ja voita upea Kisakallion Villa käyttöösi viikonlopun ajaksi tai valmennuskeskuksen sykeseurantaharjoitukset joukkueellesi joko Kisakalliossa tai omissa treeneissänne.

Kisakallio on yksi Suomen johtavista liikunta-alan koulutuskeskuksista, huippu-urheilun valmennuskeskuksista sekä työhyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatioista jossa vierailee vuosittain yli 120 000 asiakasta yli 50 maasta.

Monipuolisten liikunta- ja hyvinvointipalvelujen lisäksi Kisakallion Villat tarjoavat laadukkaat puitteet niin yritysten kuin urheiluseurojenkin kokouksiin - aivan urheiluopiston sykkeen tuntumassa. Kisakallion keittiömestari on suunnitellut Villavieraille kausittain vaihtelevat kokousmenut, aina makasiinin aamiaisesta villalle tarjottavaan illalliseen

Kisakallion valmennuskeskus tarjoaa valtakunnan kärkiosaamista huippu-urheilusta työhyvinvointiin, keskeisenä toiminta-ajatuksena on kehittää yhteistyölajien urheilijoiden ja valmentajien osaamista, jotta urheilijat voisivat saavuttaa oman huippusuoritustasonsa. Kisakallio on tiedon välittäjän roolissa; tiedeyhteisöiltä käytännön arkeen. Keskeisenä osaamisalueena on motoristen taitojen oppiminen ja kehittäminen.

* Arvonta suoritetaan 22.4. Arvonnan järjestäjä on Kisakalliosäätiö, joka sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Osallistuessaan kilpailuun, osallistuja luovuttaa yhteystietonsa Kisakalliolle, joka voi käyttää yhteystietoja omien palveluidensa etu- ja kampanjamainontaan

Osallistu kilpailuun