• Katja Volkovan

    voimisteluleiri

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Kuntokartoituspäivät

marraskuu 2017

ma ti ke to pe la su
30. 31. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
25.11.2017 10:00
Päättyy
25.11.2017
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

vuoden huikein

voimisteluleiri

27.-28. joulukuuta 2017

Voimistelu

10-14-vuotiaat

Tytöt

Vietä vuoden huikein voimisteluleiri Kisakalliossa!

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista perusvoimistelua ja välinetekniikkaa sekä oheisharjoittelua Kisakallion huippuolosuhteissa. Lisäksi leirillä pureudutaan Katjan johdolla mm. siihen, millaisia asioita nuorten voimistelijoiden pitää ottaa harjoittelussaan huomioon koulunkäynnin sekä omien unelmien rinnalla. Leiri on suunnattu 10–14-vuotiaille rytmisen ja joukkuevoimistelun voimistelijoille. 

Varaa leiripaikka vaikka joulupukin konttiin perheenne voimistelijalle!  

Leiri alkaa 27.12.2017 klo 10.00 ilmoittautumisella vastaanoton aulassa. Leiri päättyy 28.12.2017 klo 16.00.

MAJOITUS

Huoneet ovat pääsääntöisesti 4-6 hengen huoneita. Huoneissa on liinavaatteet sekä yksi iso ja yksi pieni pyyheliina/henkilö. Majoittuminen tapahtuu leiriläisten toimesta liikunnanohjaajien johdolla. Ohjaajat majoittuvat samoihin tiloihin, joten paikalla on aina joku aikuinen, joka vastaa leirin yöturvallisuudesta. Leirihiljaisuus alkaa päivittäin viimeistään klo 22.00. Lapset jaetaan ikäryhmiin leirin alussa. Kaverukset pääsevät samaan ryhmään sekä huoneeseen. 

Majoituskuviona käytämme hyväksi havaittua menetelmää ”ota kavereista kiinni kenen kanssa haluat samaan huoneeseen”! Näin leiriläiset pääsevät myös itse vaikuttamaan huonejakoihin.

RUOKAVALIO

Kisakallion aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala tarjoillaan noutopöydästä ja tarjolla on vähintään kahta ruokalajivaihtoehtoa. Varmennattehan vielä, jos lapsellanne on allergioita, että ne ovat Kisakallion ohjaajilla tiedossa. 

RAHANKÄYTTÖ

Leirin hintaan kuuluu täysihoito, mikä kattaa aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Alueella toimii kahvio,josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa ohjaajan antaman luvan jälkeen. Ravintola ei myy energiajuomia lapsille, ja toivomme, ettei niitä myöskään pakata mukaan. Muistathan kohtuullisuuden taskurahassa esim. 5 € /päivä. 

VARUSTEET

- riittävästi vaihtovaatteita

- sisä- ja ulkoliikuntavarusteet 

- lajin mukaiset voimisteluvarusteet

   - voimisteluvälineet (naru, vanne, pallo, keilat, nauha) 

   - kuminauha, polvisuojat ja pehmusteet

   - lenkkarit ja lenkkeilyvaatteet sisäliikuntavarusteiden lisäksi

- uimapuku

- henkilökohtaiset peseytymisvälineet (hammasharja, hammastahna ja shampoo)

- KELA-kortti ja lisenssinumero eli Sportti ID 

- mahdolliset lääkkeet ja ohjeet (mahdollisista sairauksista on keskusteltava leirin vastuuohjaajan kanssa leirin alussa)

KISAKALLION JÄRJESTYSSSÄÄNNÖT:

Kisakallion yhteiset järjestyssäännöt koskevat kaikkia opistolla liikkuvia, toimivia ja majoittuvia leiriläisiä,kurssilaisia, asiakkaita, opiskelijoita sekä henkilökuntaa. Selkeät pelisäännöt helpottavat yhdessä toimimista, toisten huomioonottamista ja oman toiminnan sujumista. Järjestyssääntöjen noudattaminen lisää Kisakallion viihtyisyyttä ja siellä toimivien turvallisuutta. Mikäli Kisakallion henkilökunnan ohjeita ei noudateta, on Kisakalliolla oikeus poistaa leiriasiakas kurssilta.

LEIRIMAKSU

Leirimaksu sisältää ohjelman, täysihoidon sekä tapaturmavakuutuksen. Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta viipymättä allekirjoittaneelle.   

LEIRITURVALLISUUS

Ilmoittautumisen ohessa on kerätty turvallisuuteen ja erityisruokavalioihin liittyvät tiedot. Mikäli ette ilmoittautumisen ohessa täyttäneet kaikkia tietoja esim. allergioista ja sairauksista toivomme teidän laittavan kyseiset tiedot osallistujan mukana. Näin varmistamme leirin onnistumisen ja lasten turvallisuuden.

LEIRIVAKUUTUS

Kisakallion järjestämät lajien valmennusleirit

Leirille osallistujalla on oltava lajiliiton lisenssi tai itse hankittu henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Hoitokulujen osalta urheilulisenssi- ja vastaaviin vakuutuksiin sisältyvät hoitokulukorvaukset ovat aina ensisijaiset tähänvakuutukseen nähden ja mikäli tapaturma on äkillinen, ulkoinen, ruumiinvamman aiheuttava odottamaton tapahtuma, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Leiriläisellä on oltava leirillä mukana KELA-kortti sekälisenssinumero. Asiakkaan tulee itse varmistaa oman lajin lisenssivakuutuksen kattavuus ja myös, että se on voimassa leirien aikana, tai oman henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen kattavuus oman vakuutusyhtiön kautta.

OSALLISTUJAN PERUUTUSEHDOT

Mikäli kurssivaraus peruutetaan ennen kurssin loppusumman maksua, pidätetään toimistokuluina 45 €/ hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme puolet varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (lääkärintodistus, poliisintutkintapöytäkirja tai vakuutusyhtiön lausunto). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

JÄRJESTÄJÄN OIKEUS MUUTOKSIIN

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat hintojen muutokset, force majeur –esteet tai muut järjestäjästä riippumattomat seikat. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa sääntöjä noudattamaton osallistuja kesken leirin.  

MUUTA     

Leirivastaavan puhelinnumero julkaistaan infotilaisuudessa. Kaikki ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja EA-koulutettuja liikunnanohjaajia, joilla on kokemusta lasten ja nuorten leiritoiminnasta. Lisäksi leirin valmennuksesta vastaa ammattitaitoiset voimisteluvalmentajat. Leirillä on joka tilanteessa aina ohjaaja paikalla vastaamassa leiriturvallisuudesta ja lasten viihtyvyydestä. 

TERVETULOA KISAKALLIOON!

VOIMISTELULEIRI

KATJAN VOIMISTELULEIRI 

27.-28.12.2017!

Hinta: 120 €/hlö sis. majoituksen täysihoidolla, valmennuksen ja yövalvonnan.

Katso leiriesite Tästä!

 

Lisätiedot:
Tiina Vuori
Avainasiakasvastaava

+358 40 455 2851
Varaa