• Joukkuevoimistelun kesäleiri

    Kisakalliossa

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2017

ma ti ke to pe la su
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.
Tiina Stenin Tyttökorisleiri
19. 20. 21. 22. 23. 24. 25.
Tiina Stenin Tyttökorisleiri
26. 27. 28. 29. 30. 1. 2.
Villen ja Petun pelileiri
X

Tiina Stenin Tyttökorisleiri

Aika
18.-21.6.2017
Alkaa
18.6.2017 18.-21.6.2017
Päättyy
21.6.2017
Hinta
340€

Tiina Sten TYTTÖKORISLEIRI 18.-21.6.2017

Suomen naiskoriksen tunnetuin nimi, Tiina Sten, kokoaa toista kertaa Kisakallioon loisteliaan tiimin!

Tiinan lisäksi leirin sisällöstä vastaa jälleen Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Oja. Leirillä päästään nauttimaan muidenkin huippuvalmentajien, naisten maajoukkueesta tuttujen nimien ja tähtivieraiden opastuksesta. Euroopassa ja Yhdysvalloissa pelaajauriensa eri kohdissa olevat korisammattilaiset tuovat oman mausteensa leirisisältöön. Leiri on suunnattu 2002-2007 syntyneille tyttöpelaajille.

Leirillä treenataan paljon pienryhmissä joka takaa yksilöllisen valmennuksen ja riittävän palautteen saamisen. Tytöt tulevat saamaan vinkkejä kehittyäkseen ja tarpeeksi huomiota, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Leirin tärkeimpinä teemoina ovat kehittyminen ja sen huomioiminen tyttöpelaajan näkökulmasta. 
Ohjelmassa on kaikkea muutakin hauskaa, joten uusia kokemuksia ja ystäviä löytyy jokaiselle varmasti.

Lisätietoja >>
X

Villen ja Petun pelileiri

Alkaa
27.6.2017
Päättyy
29.6.2017

Onnea valinnasta Villen ja Petun pelileirille 2017!

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt seitsemännen kerran. Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla ti 27.6 - to 29.6.2017

Molempien päivien (ti ja ke) jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min

Majoitus (Kanneljärven opistolla), ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!

"Joka päivä on hyvä päivä pelata kiekkoa" 
-Bob Johnson

Lisätietoja >> Varaa

Joukkuevoimistelun kesäleiri

Kisakalliossa

4.-6.6. 2017

Voimistelu

8-12 -vuotiaat

Tytöt

Vuoden hauskin kesäleiri kisakalliossa!

Kisakallion urheiluopisto kutsuu mukaan joukkuevoimistelun kesäleirille. Leiri on tarkoitettu kaikille voimistelusta innostuneille 8-12 –vuotiaille tytöille. Leirillä opitaan monipuolisesti lajitaitoja, tanssitaan ja leikitään. Joukkuevoimistelun kesäleirin valmentajina toimivat joukkuevoimistelun maajoukkueurheilijat.

Tervetuloa joukkuevoimistelun kesäleirille Kisakallion urheiluopistoon 4.-6.6.2017.


Leirin hinta: 200 €/henkilö, sisältäen: majoituksen täysihoidolla, valmennuksen ja
yövalvonnan.


4. - 6.6. 2017

LEIRIAIKA

Leiri alkaa sunnuntaina 4.6.2017 klo 17.00 ilmoittautumisella. Leiri päättyy tiistaina 6.6.2017 päivälliseen klo 18.00. 

MAJOITUS

Huoneet ovat pääsääntöisesti 4-6 hengen huoneita. Huoneissa on liinavaatteet sekä yksi iso ja yksi pieni pyyheliina /henkilö. Majoittuminen tapahtuu leiriläisten toimesta liikunnanohjaajien johdolla. Ohjaajat majoittuvat samoihin tiloihin, joten paikalla on aina joku aikuinen, joka vastaa leirin yöturvallisuudesta. Leirihiljaisuus alkaa päivittäin viimeistään klo 22.00. Lapset jaetaan ikäryhmiin leirin alussa. Kaverukset pääsevät samaan ryhmään sekä huoneeseen. Majoituskuviona käytämme hyväksi havaittua menetelmää ”ota kavereista kiinni kenen kanssa haluat samaan huoneeseen”! Näin leiriläiset pääsevät myös itse vaikuttamaan huonejakoihin.

RUOKAVALIO

Kisakallion aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala tarjoillaan noutopöydästä ja tarjolla on vähintään kahta ruokalajivaihtoehtoa. Varmennattehan vielä, jos lapsellanne on allergioita, että ne ovat Kisakallion ohjaajilla tiedossa.

RAHANKÄYTTÖ

Leirin hintaan kuuluu täysihoito, mikä kattaa aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Alueella toimii kahvio, josta voi ostaa esim. jäätelöä (päivällisen jälkeen). Karkkeja, limonadia, sipsejä yms. herkkuja saa nautiskella ohjaajan antaman luvan jälkeen. Ravintola ei myy energiajuomia lapsille, ja toivomme, ettei niitä myöskään pakata mukaan. Muistathan kohtuullisuuden taskurahassa esim. 5 € /päivä.

VARUSTEET

- riittävästi vaihtovaatteita
- sisä- ja ulkoliikuntavarusteet
- voimisteluvarusteet  - myös kaikki oheistarvikkeet mm. voimisteluvälineitä
- uikkarit
- henkilökohtaiset peseytymisvälineet (hammasharja, hammastahna ja shampoo)
- KELA-kortti
- mahdolliset lääkkeet ja ohjeet (mahdollisista sairauksista on keskusteltava leirin vastuuohjaajan
kanssa leirin alussa)

KISAKALLION JÄRJESTYSSSÄÄNNÖT:

Kisakallion yhteiset järjestyssäännöt koskevat kaikkia opistolla liikkuvia, toimivia ja majoittuvia leiriläisiä, kurssilaisia, asiakkaita, opiskelijoita sekä henkilökuntaa.  Selkeät pelisäännöt helpottavat yhdessä toimimista, toisten huomioonottamista ja oman toiminnan sujumista. Järjestyssääntöjen noudattaminen lisää Kisakallion viihtyisyyttä ja siellä toimivien turvallisuutta. Mikäli Kisakallion henkilökunnan ohjeita ei noudateta, on Kisakalliolla oikeus poistaa leiriasiakas kurssilta.

LEIRITURVALLISUUS

Ilmoittautumisen ohessa on kerätty turvallisuuteen ja erityisruokavalioihin liittyvät tiedot. Mikäli ette ilmoittautumisen ohessa täyttäneet kaikkia tietoja esim. allergioista ja sairauksista toivomme teidän laittavan kyseiset tiedot osallistujan mukana. Näin varmistamme leirin onnistumisen ja lasten turvallisuuden.

LEIRIVAKUUTUS

Leirivakuutus korvaa tapaturmat joiksi lasketaan äkilliset, ulkoiset, ruumiinvammojen aiheuttavat odottamattomat tapahtumat jotka sattuvat vakuutetun tahtomatta.

OSALLISTUJAN PERUUTUSEHDOT

Mikäli kurssivaraus peruutetaan ennen kurssin loppusumman maksua, pidätetään toimistokuluina 45 €/ hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme puolet varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (lääkärintodistus, poliisintutkintapöytäkirja tai vakuutusyhtiön lausunto). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun
syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

JÄRJESTÄJÄN OIKEUS MUUTOKSIIN        

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat hintojen muutokset, force majeur –esteet tai muut järjestäjästä riippumattomat seikat. Järjestäjällä on myös oikeus poistaa sääntöjä noudattamaton osallistuja kesken leirin.  

MUUTA    

Leirivastaavan puhelinnumero ilmoitetaan leirille saapuessa. Leirillä on joka tilanteessa aina ohjaaja paikalla vastaamassa leiriturvallisuudesta ja lasten viihtyvyydestä.

Lisätiedot:
Tiina Vuori
Avainasiakasvastaava

+358 40 455 2851
Varaa