•  

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2021

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
Roosa Koskelon lentisleiri tytöille
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
Villen ja Petun pelileiri 2021
X

Laura Lepistön kesäleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

LAURA LEPISTÖN KESÄLEIRILLE 20.-23.6.2021- LISÄTTY RYHMÄ MUODOSTELMALUISTELIJOILLE!

MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Lauran leiri on tarkoitettu kilpaileville luistelijoille, jotka haluavat tehokkaan harjoitusjakson innostavassa ja kannustavassa harjoitteluympäristössä huippuvalmentajien johdolla. Tulevan kesän leirille on avattu nyt myös ryhmä yksilötaitojen tehoharjoitteluun muodostelmaluistelijoille.

Jääharjoitusten lisäksi oheisharjoituksina monipuolisesti mm. tanssia, lajioheisia sekä fysioterapeutin treenejä. Oheisharjoituksista vastaavat leirin valmentajat sekä muusta ohjelmasta Kisakallion ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Leirin valmentajina toimivat Laura Lepistön lisäksi mm. Krista Kitti, Elina Järvinen ja Riina Varjokari.

Leirin tanssivalmennuksesta vastaa Tanssii Tähtien - ohjelmasta tuttu kasvo Kia Lehmuskoski.

 


MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leirin hinta 480€ / henkilö.

Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan. Lisäksi leiriläisille luvassa goodiebägit Yvetten, Lucky Skaten ja Puhdistamon tuotteilla. 
Leirille ovat tervetulleita:

Yksinluistelu: Minit, A- ja B-Silmut, Debytantit, SM-Noviisit ja Noviisit, SM-Juniorit ja Juniorit, SM-Seniorit ja Seniorit.

Muodostelmaluistelu: Miniorit, Noviisit ja SM-Noviisit, Juniorit ja SM-Juniorit -> RYHMÄ ON TÄYNNÄ! 

Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotasonsa mukaisesti.

Leirillä on lisäksi mahdollisuus ottaa yksityistunteja tekniikan tehoharjoitteluun jäällä 20min/ 25€, sekä fysiokonsultaatiota 60min/70€. Elina ja Krista toimivat kummatkin fysioterapeutteina lajin parissa, mm. maajoukkueluistelijoiden kanssa. Maksu sekä yksityistunneille että fysiokonsultaatioon käteisellä tunneille tultaessa.

Lisätiedot: jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi tai laura@lepisto.me 

Osallistujan peruutusehdot

Mikäli varaus peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua, pidätetään toimistokuluina 45 €/hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/ leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme 45€ varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (esim. lääkärintodistus). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

Koronavirus / Force majeure

Tapahtuman peruuttaminen normaaleista varaus- ja peruutusehdoista poiketen on mahdollista, mikäli koronavirus tai muu normaalista poikkeava syy aiheuttaa riskejä ihmisten terveydelle tapahtuman ajankohtana. Näissä tilanteissa pyritään ensisijaisesti löytämään uusi ajankohta tapahtumalle.

Jos uutta ajankohtaa ei löydy, kyseeseen voi tulla maksun palautus. Tapahtuman voi myös peruuttaa ilman kuluja, jos viranomaiset kehottavat välttämään Kisakallion alueelle matkustamista tai asiakkaalla on esittää joko lääkärin-, terveydenhoitajan- tai muu viranomaistodistus.

Varaa
X

Tiina Stenin korisleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 20.-23.6.2021

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä! 

Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. 
 
Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista.
 
Vuoden 2021 leiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä.
 
Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!

 
Lisätiedot:
 
Jukka Kataja
myyntipäällikkö
jukka.kataja@kisakallio.fi
044-777 8936
Lisätietoja >> Varaa
X

Roosa Koskelon lentisleiri tytöille

Alkaa
21.6.2021
Päättyy
24.6.2021

Kisakallion Urheiluopisto yhdessä Roosa Koskelon kanssa järjestää tyttöjen lentisleirin Kisakalliossa 21.-24.6.2021

Päävalmentajana leirillä toimii Roosa Koskelo – libero ja Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaaja. Koskelo pelaa ammatikseen Stuttgartin joukkueessa Saksan Bundesliigassa.

Leirillä opetellaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja annetaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Leiri on suunnattu vuosina 2006–2011 syntyneille tytöille.

Muut valmentajat infotaan myöhemmin.

Leiriohjelmaan kuuluu lajiharjoituksia, lihashuoltoa ja ulkoliikuntaa. Lentopallon perustaitojen opettelun lisäksi leirillä on mahdollisuus nauttia muun muassa Lohjanjärvestä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä yhdessä kavereiden kanssa.

Leirihinta: 255 euroa/osallistuja
Hinta sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä ympärivuorokautisen valvonnan.

Lisätiedot:
jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi

Varaa
X

Villen ja Petun pelileiri 2021

Alkaa
28.6.2021
Päättyy
30.6.2021
Sinut on valittu hakemusten perusteella Villen ja Petun pelileirille. 

Vahvista osallistumisesi maksamalla leirimaksun. 

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt 11. kerran. 
Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla 28.-30.6.2021.
 
Leirin hinta on 330€

Molempien päivien jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min. Majoitus, ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. 

Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!
Lisätietoja >> Varaa

Liikettä yli rajojen

Kisakallion historiaa pinnallisesti tarkastellen voisi kuvitella, että urheiluopisto on ollut syntymästään lähtien ja yhä edelleen naisen asemaa puolustava linnake, jonka tehtävänä on ollut edistää ja puolustaa ainoastaan omia rajattuja arvojaan. 

Kehitys ja halu ovat kuitenkin olleet vallan toisenlaiset; alusta alkaen naiset ja yleensä kisakalliolaiset ovat pyrkineet ulos ”kuopastaan” ja satsanneet myös vahvasti kansainvälisyyteen, mikä ei aikanaan ollut Suomessa kovin tavanomaista.

Viimeisten vuosikymmenten aikana Kisakallion ovien kansainvälisyyteen voidaan sanoa olleen apposen auki aina siitä lähtien kun opistolle rakennettiin uusi palloiluhalli, jossa Suomen koripallomaajoukkue Kalevi ”Kallu” Tuomisen johdolla valmistautui vuoden 1967 omiin EM-kisoihin. Tavallaan Kallun katsotaan olleen yksi Kisakallion kansainvälisyyden kummisedistä, joka pystyi hyödyntämään hyviä suhteitaan ennen kaikkea naapuri-Neuvostoliittoon. Mutta toki kansainvälisyys oli pinnalla jo silloin kun Kaarina Karin johdolla otettiin ensiaskelia.

Kisakallion kehitys- ja markkinointijohtajan Harri Hollon mukaan Kaarina Karin filosofia ja ajattelu loivat perustan opiston kansainvälistymiseen. ”Kaarina Kari halusi löytää kansainvälisiä verkostoja. Hän kävi paljon eri Euroopan maissa, oli mukana Berliinin olympiakisoissa, löysi Ruotsista hiihtoloman esiasteen ja osallistui ruotsalaisten sekä norjalaisten kanssa ensimmäisiin hiihtovaelluksiin. Hänelle kansainvälinen verkostoituminen oli todella tärkeää, ymmärrys siitä mitä ja miten muualla tehdään, ja sen tiedon soveltaminen tänne”, Hollo korostaa.

”Kansainvälisyys tuli tutuksi jo Kisakallion ollessa Karhusaaressa”, muistuttaa myös myyntijohtaja Lauri Ikävalko. ”Karhusaaren opistossa valmistauduttiin kansainvälisyyteen jo 1950-luvun alussa. Sinne rakennettiin uusi palloilu- ja liikuntasali oikeastaan Helsingin olympiakisojen harjoittelua varten, mutta tulipalon vuoksi kansainvälisiä vieraita ei Karhusaareen silloin saatu.”

”Useampana vuonna Karhusaaressa oli kuitenkin saksalaisia lapsia kesäleirillä. Helsingistä oli sen kuullessaan tullut joku huligaanijoukko saareen rettelöimään, minkä vuoksi silloinen rehtori Anneli Nokkala oli joutunut myöhemmin pitämään saksalaisille pahoittelupuheen suomalaisten käytöksen vuoksi. Suhteet Saksaan olivat silloin erilaiset, samoin poliittinen ilmapiiri”, Lauri Ikävalko sanoo.

Tänä päivänä Kisakallion kansainvälisyys on sekä vienti- että tuontitoimintaa. Tapahtumia Lohjalla on todella paljon, esimerkiksi koripallossa oli vuonna 2019 peräti 38 eri maaottelua. Harri Hollon mukaan tällä hetkellä yli 3 000 lasta tai nuorta saa Kisakalliossa kansainvälisen ottelun tai harjoituksen ulkomaalaisten urheilijoiden kanssa vuosittain, mikä on iso asia heidän tulevaisuutensa kontaktien kannalta.

”Koko myynnin liikevaihdosta aika tarkkaan neljännes tulee ulkomaalaisista, noin kaksi miljoonaa euroa. Se on iso asia jo kansantaloudenkin kannalta”, Lauri Ikävalko korostaa.

Kisakallio on aloittanut projekteja Kiinassa, toteuttanut leirikouluja Ranskassa ja Brasiliassa, etsinyt potentiaalisia asiakkaita Kuwaitista. On oltu, kuten aina, rohkeita ja innovatiivisia, uskallettu lähteä matkalle, uskallettu tehdä asioita, joita viileästi ajatellen ei ehkä olisi pitänyt kokeilla, mutta ovet ovat olleet auki kaikille asioille ja ideoille. ”Mutta jos puhutaan 2000-luvun kansainvälistymisestä, niin se alkoi systemaattisesti reilun kymmenen vuotta sitten. Kesällä 2007 päätettiin Suomen Curlingliiton kanssa hakea ensimmäisiä curlingin arvokilpailuita Kisakallioon. Samaan aikaa haettiin ja saatiin Espoon Bluesin kanssa  naisten jääkiekon seurajoukkueiden Euroopanmestaruuslopputurnaus. 

Koko myynnin liikevaihdosta aika tarkkaan neljännes tulee ulkomaalaisista, noin kaksi miljoonaa euroa. Se on iso asia jo kansantaloudenkin kannalta.

Kisakallion myyntijohtaja Lauri Ikävalko muistuttaa että tärkeä osa kansainvälistymistä on ollut kumppanien kanssa verkostoituminen. 

”Olemme aina pyrkineet löytämään paikallisen markkinan ja paikalliset toimijat tuntevan kumppanin ja näin olemme toimineet mm Ruotsissa, Venäjällä ja viimeisimpänä Kiinassa”.

”Kumppanin merkitystä ei voi vähätellä edes naapurimaiden kanssa. Kielitaito on kaiken perusta yhteiselle tekemiselle. Venäläisiä kiinnostaa erityisesti taitoluistelun ja koripallon 2-4 viikon leirit. On ollut myös maahockeyta, ja mikä tärkeintä, esimerkiksi yhteistyö Pietarin urheilukomitean kanssa on toiminut hyvin. Nyt ovet ovat aukeamassa myös Moskovaan.”

 

Kiinalainen juttu

Ja nyt on myös Pekingissä Kisakallio. Harri Hollon mukaan taustalla oli Krimin kriisi, jonka vuoksi Venäjän markkina tyrehtyi sikäläisen valuutan vientikiellon vuoksi. ”Samaan aikaan olivat koulutusammattilaiset Kiinasta jo itse asiassa vuosia lähestyneet Suomen kouluja, käyneet kouluvierailuilla ja tutustuneet suomalaisen koulujärjestelmän tuloksiin. Tuolloin myös Peking oli olympiakisojen kandidaatti ja nämä sinänsä heikot signaalit yhdistettiin ja mietittiin, että niistähän voisi tulla yksi vahva”, Hollo kuvaa.

Alkutalvesta 2015 Hollo ja toimitusjohtaja Petri Tarkkanen lähtivät Kiinaan ensimmäisen kerran havaitakseen, että Pekingin talvikisojen hakuprosessi oli vahvasti esillä, ja ihan samaan syssyyn Kisakalliota lähestyi ensimmäinen kiinalainen kumppani Suomesta. ”He olivat pari vuotta analysoinut urheiluopistoja Suomessa ja miettinyt mistä heille voisi löytyä kumppani Suomeen. Ja kun Peking heinäkuussa 2015 valittiin kisaisännäksi, päätimme, että tämä kortti kannattaa katsoa.” Tiivis reissaaminen Kiinaan alkoi ja lopulta valmistui Kisakalliosäätiölle ehdotus tavasta, jolla Kiinaan voitaisiin mennä.

”Lopulta hallitus päätti, että Kiinaan tehdään niin sanottu joint venture; omistamme yhtiöstä osan, mutta emme vie sinne rahaa, vaan sijoitamme osaamista. Kiinalaisten tehtävänä on tuoda rahaa toiminnan mahdollistamiseksi ja löytää oikeat kontaktit uudesta erilaisesta markkinasta, sekä tietysti tutkia markkinaa paikallistuntemuksen avulla. Päätös syntyi tammikuussa 2017 ja ryhdyimme sen jälkeen systemaattisesti rakentamaan. Tänä päivänä Pekingin toimistossa on 28 kiinalaista työtekijää ja meillä Kisakallion omistamassa Syke Oy tytäryhtiön Innovations-liiketoimintayksikössä kahdeksan, joista kolme kiinalaista”, Hollo kertoo.

Tavoitteena on Kisakallion brändin ja liiketoiminnan kasvattaminen Kiinassa niin isoksi, että sieltä saadaan tukea Suomen investointeihin, kertoo Hollo. 

Harri Hollo korostaa että kehitämme myyntiä toiminnan kautta. ”Kiinassakin menemme koulutus edellä, combining education and sport on viestimme, koska suomalainen koulutusosaaminen on maailman eliittiä”, Hollo sanoo ja kertoo esimerkkinä juuri Lohjalla järjestetyn taito-konferenssin, joka ensi elokuussa olisi tarkoitus toteuttaa Asia-forumina Pekingissä tai Shanghaissa. 

”Haluamme myydä sen konseptin kiinalaisille. Eli ajatuksena on tehdä hyviä malleja ja tuotteita kansainvälisille markkinoille. Aasia on valtava markkina-alue ja kenties tulevaisuudessa 300 kilometriä Mumbain pohjoispuolella Intiassa toimii urheiluopisto, jossa koulutetaan liikunta-alan perustutkintoa, sitä, jota me olemme Kisakalliossa jo 30 vuotta tehneet”, Harri Hollo visioi.

Tavoitteena on Kisakallion brändin ja liiketoiminnan kasvattaminen Kiinassa niin isoksi, että sieltä saadaan tukea Suomen investointeihin.

Lauri Ikävalko taas korostaa että suuren osan Suomeen tulevasta volyymista tuovat Kisakalliolle kansainvälisyyteen liittyvät tapahtumat. ”Kaikkiin tapahtumiin osallistuu meidän opiskelijoidemme lisäksi opiskelijoita myös muista oppilaitoksista. Esimerkkinä ovat matkailupalveluneuvojat, jotka ottavat vieraita vastaan lentoasemalla, hoitavat kuljetukset Kisakallioon, jossa meidän opiskelijamme ottavat vieraat hoiviinsa. Näin on tapahtunut esimerkiksi curling-kisojen yhteydessä. Ja onhan urheilijoille oivallista että urheiluopistossa kaikki valmiudet ovat kävelymatkan päässä. Se on jo hiilijalanjäljen kannalta iso juttu.”

Kansainvälisiä curling-kisoja on Kisakalliossa keskimäärin puolitoista vuodessa. Jo kahdeksan vuotta on järjestetty pöytätenniksen Finlandia Open itsenäisyyspäivän aikoihin ja vieraita tulee joka vuosi yli 30 maasta. Nuorten koripallon PM-kisat pidetään myös vuosittain Kisakalliossa. Toukokuussa 2020 on vuorossa tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailut ja todella iso juttu tulee olemaan vuoden 2021 ammunnan EM-kilpailut. Ohjelmassa on ollut myös suunnistuksen maailman cupeja, lisäksi voimistelun Kisakallio Christmas Cup tunnetaan kansainvälisenä joulunalustapahtumana. Ensimmäisiä tapahtumia taisi olla kuitenkin pyörätuolicurlingin MM-karsinta vuonna 2008.

Harri Hollo muistuttaa vielä, että kaiken kilpailemisen ohessa on jo vuosia säännöllisesti järjestetty lasten kansainvälisiä kesäleirejä. ”Mutta systemaattinen kansainvälinen toiminta alkoi 2000-luvulla, jolloin tehtiin esitteitä ja konseptoitiin asioita kohdemaiden omalla kielellä. Ja kaikkein tärkeintä ovat ihmiset kohdemaassa, koska lopulta kysymyksessä on ovelta ovelle myynti.”

”Kyllä meillä on ollut useita hauskoja hetkiä kun olemme taittaneet vieraskielisiä esitteitä”, naurahtaa Hollo pienistä haasteistakin. 

Sitten Kaarina Karin ajan on tapahtunut paljon pieniä ja isoja asioita. Mutta periaate on ollut sama: verkostoituminen ja kansainvälistyminen alati pienenevässä ja saavutettavissa olevassa maailmassa.