•  

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Liikettä yli rajojen

Kisakallion historiaa pinnallisesti tarkastellen voisi kuvitella, että urheiluopisto on ollut syntymästään lähtien ja yhä edelleen naisen asemaa puolustava linnake, jonka tehtävänä on ollut edistää ja puolustaa ainoastaan omia rajattuja arvojaan. 

Kehitys ja halu ovat kuitenkin olleet vallan toisenlaiset; alusta alkaen naiset ja yleensä kisakalliolaiset ovat pyrkineet ulos ”kuopastaan” ja satsanneet myös vahvasti kansainvälisyyteen, mikä ei aikanaan ollut Suomessa kovin tavanomaista.

Viimeisten vuosikymmenten aikana Kisakallion ovien kansainvälisyyteen voidaan sanoa olleen apposen auki aina siitä lähtien kun opistolle rakennettiin uusi palloiluhalli, jossa Suomen koripallomaajoukkue Kalevi ”Kallu” Tuomisen johdolla valmistautui vuoden 1967 omiin EM-kisoihin. Tavallaan Kallun katsotaan olleen yksi Kisakallion kansainvälisyyden kummisedistä, joka pystyi hyödyntämään hyviä suhteitaan ennen kaikkea naapuri-Neuvostoliittoon. Mutta toki kansainvälisyys oli pinnalla jo silloin kun Kaarina Karin johdolla otettiin ensiaskelia.

Kisakallion kehitys- ja markkinointijohtajan Harri Hollon mukaan Kaarina Karin filosofia ja ajattelu loivat perustan opiston kansainvälistymiseen. ”Kaarina Kari halusi löytää kansainvälisiä verkostoja. Hän kävi paljon eri Euroopan maissa, oli mukana Berliinin olympiakisoissa, löysi Ruotsista hiihtoloman esiasteen ja osallistui ruotsalaisten sekä norjalaisten kanssa ensimmäisiin hiihtovaelluksiin. Hänelle kansainvälinen verkostoituminen oli todella tärkeää, ymmärrys siitä mitä ja miten muualla tehdään, ja sen tiedon soveltaminen tänne”, Hollo korostaa.

”Kansainvälisyys tuli tutuksi jo Kisakallion ollessa Karhusaaressa”, muistuttaa myös myyntijohtaja Lauri Ikävalko. ”Karhusaaren opistossa valmistauduttiin kansainvälisyyteen jo 1950-luvun alussa. Sinne rakennettiin uusi palloilu- ja liikuntasali oikeastaan Helsingin olympiakisojen harjoittelua varten, mutta tulipalon vuoksi kansainvälisiä vieraita ei Karhusaareen silloin saatu.”

”Useampana vuonna Karhusaaressa oli kuitenkin saksalaisia lapsia kesäleirillä. Helsingistä oli sen kuullessaan tullut joku huligaanijoukko saareen rettelöimään, minkä vuoksi silloinen rehtori Anneli Nokkala oli joutunut myöhemmin pitämään saksalaisille pahoittelupuheen suomalaisten käytöksen vuoksi. Suhteet Saksaan olivat silloin erilaiset, samoin poliittinen ilmapiiri”, Lauri Ikävalko sanoo.

Tänä päivänä Kisakallion kansainvälisyys on sekä vienti- että tuontitoimintaa. Tapahtumia Lohjalla on todella paljon, esimerkiksi koripallossa oli vuonna 2019 peräti 38 eri maaottelua. Harri Hollon mukaan tällä hetkellä yli 3 000 lasta tai nuorta saa Kisakalliossa kansainvälisen ottelun tai harjoituksen ulkomaalaisten urheilijoiden kanssa vuosittain, mikä on iso asia heidän tulevaisuutensa kontaktien kannalta.

”Koko myynnin liikevaihdosta aika tarkkaan neljännes tulee ulkomaalaisista, noin kaksi miljoonaa euroa. Se on iso asia jo kansantaloudenkin kannalta”, Lauri Ikävalko korostaa.

Kisakallio on aloittanut projekteja Kiinassa, toteuttanut leirikouluja Ranskassa ja Brasiliassa, etsinyt potentiaalisia asiakkaita Kuwaitista. On oltu, kuten aina, rohkeita ja innovatiivisia, uskallettu lähteä matkalle, uskallettu tehdä asioita, joita viileästi ajatellen ei ehkä olisi pitänyt kokeilla, mutta ovet ovat olleet auki kaikille asioille ja ideoille. ”Mutta jos puhutaan 2000-luvun kansainvälistymisestä, niin se alkoi systemaattisesti reilun kymmenen vuotta sitten. Kesällä 2007 päätettiin Suomen Curlingliiton kanssa hakea ensimmäisiä curlingin arvokilpailuita Kisakallioon. Samaan aikaa haettiin ja saatiin Espoon Bluesin kanssa  naisten jääkiekon seurajoukkueiden Euroopanmestaruuslopputurnaus. 

Koko myynnin liikevaihdosta aika tarkkaan neljännes tulee ulkomaalaisista, noin kaksi miljoonaa euroa. Se on iso asia jo kansantaloudenkin kannalta.

Kisakallion myyntijohtaja Lauri Ikävalko muistuttaa että tärkeä osa kansainvälistymistä on ollut kumppanien kanssa verkostoituminen. 

”Olemme aina pyrkineet löytämään paikallisen markkinan ja paikalliset toimijat tuntevan kumppanin ja näin olemme toimineet mm Ruotsissa, Venäjällä ja viimeisimpänä Kiinassa”.

”Kumppanin merkitystä ei voi vähätellä edes naapurimaiden kanssa. Kielitaito on kaiken perusta yhteiselle tekemiselle. Venäläisiä kiinnostaa erityisesti taitoluistelun ja koripallon 2-4 viikon leirit. On ollut myös maahockeyta, ja mikä tärkeintä, esimerkiksi yhteistyö Pietarin urheilukomitean kanssa on toiminut hyvin. Nyt ovet ovat aukeamassa myös Moskovaan.”

 

Kiinalainen juttu

Ja nyt on myös Pekingissä Kisakallio. Harri Hollon mukaan taustalla oli Krimin kriisi, jonka vuoksi Venäjän markkina tyrehtyi sikäläisen valuutan vientikiellon vuoksi. ”Samaan aikaan olivat koulutusammattilaiset Kiinasta jo itse asiassa vuosia lähestyneet Suomen kouluja, käyneet kouluvierailuilla ja tutustuneet suomalaisen koulujärjestelmän tuloksiin. Tuolloin myös Peking oli olympiakisojen kandidaatti ja nämä sinänsä heikot signaalit yhdistettiin ja mietittiin, että niistähän voisi tulla yksi vahva”, Hollo kuvaa.

Alkutalvesta 2015 Hollo ja toimitusjohtaja Petri Tarkkanen lähtivät Kiinaan ensimmäisen kerran havaitakseen, että Pekingin talvikisojen hakuprosessi oli vahvasti esillä, ja ihan samaan syssyyn Kisakalliota lähestyi ensimmäinen kiinalainen kumppani Suomesta. ”He olivat pari vuotta analysoinut urheiluopistoja Suomessa ja miettinyt mistä heille voisi löytyä kumppani Suomeen. Ja kun Peking heinäkuussa 2015 valittiin kisaisännäksi, päätimme, että tämä kortti kannattaa katsoa.” Tiivis reissaaminen Kiinaan alkoi ja lopulta valmistui Kisakalliosäätiölle ehdotus tavasta, jolla Kiinaan voitaisiin mennä.

”Lopulta hallitus päätti, että Kiinaan tehdään niin sanottu joint venture; omistamme yhtiöstä osan, mutta emme vie sinne rahaa, vaan sijoitamme osaamista. Kiinalaisten tehtävänä on tuoda rahaa toiminnan mahdollistamiseksi ja löytää oikeat kontaktit uudesta erilaisesta markkinasta, sekä tietysti tutkia markkinaa paikallistuntemuksen avulla. Päätös syntyi tammikuussa 2017 ja ryhdyimme sen jälkeen systemaattisesti rakentamaan. Tänä päivänä Pekingin toimistossa on 28 kiinalaista työtekijää ja meillä Kisakallion omistamassa Syke Oy tytäryhtiön Innovations-liiketoimintayksikössä kahdeksan, joista kolme kiinalaista”, Hollo kertoo.

Tavoitteena on Kisakallion brändin ja liiketoiminnan kasvattaminen Kiinassa niin isoksi, että sieltä saadaan tukea Suomen investointeihin, kertoo Hollo. 

Harri Hollo korostaa että kehitämme myyntiä toiminnan kautta. ”Kiinassakin menemme koulutus edellä, combining education and sport on viestimme, koska suomalainen koulutusosaaminen on maailman eliittiä”, Hollo sanoo ja kertoo esimerkkinä juuri Lohjalla järjestetyn taito-konferenssin, joka ensi elokuussa olisi tarkoitus toteuttaa Asia-forumina Pekingissä tai Shanghaissa. 

”Haluamme myydä sen konseptin kiinalaisille. Eli ajatuksena on tehdä hyviä malleja ja tuotteita kansainvälisille markkinoille. Aasia on valtava markkina-alue ja kenties tulevaisuudessa 300 kilometriä Mumbain pohjoispuolella Intiassa toimii urheiluopisto, jossa koulutetaan liikunta-alan perustutkintoa, sitä, jota me olemme Kisakalliossa jo 30 vuotta tehneet”, Harri Hollo visioi.

Tavoitteena on Kisakallion brändin ja liiketoiminnan kasvattaminen Kiinassa niin isoksi, että sieltä saadaan tukea Suomen investointeihin.

Lauri Ikävalko taas korostaa että suuren osan Suomeen tulevasta volyymista tuovat Kisakalliolle kansainvälisyyteen liittyvät tapahtumat. ”Kaikkiin tapahtumiin osallistuu meidän opiskelijoidemme lisäksi opiskelijoita myös muista oppilaitoksista. Esimerkkinä ovat matkailupalveluneuvojat, jotka ottavat vieraita vastaan lentoasemalla, hoitavat kuljetukset Kisakallioon, jossa meidän opiskelijamme ottavat vieraat hoiviinsa. Näin on tapahtunut esimerkiksi curling-kisojen yhteydessä. Ja onhan urheilijoille oivallista että urheiluopistossa kaikki valmiudet ovat kävelymatkan päässä. Se on jo hiilijalanjäljen kannalta iso juttu.”

Kansainvälisiä curling-kisoja on Kisakalliossa keskimäärin puolitoista vuodessa. Jo kahdeksan vuotta on järjestetty pöytätenniksen Finlandia Open itsenäisyyspäivän aikoihin ja vieraita tulee joka vuosi yli 30 maasta. Nuorten koripallon PM-kisat pidetään myös vuosittain Kisakalliossa. Toukokuussa 2020 on vuorossa tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailut ja todella iso juttu tulee olemaan vuoden 2021 ammunnan EM-kilpailut. Ohjelmassa on ollut myös suunnistuksen maailman cupeja, lisäksi voimistelun Kisakallio Christmas Cup tunnetaan kansainvälisenä joulunalustapahtumana. Ensimmäisiä tapahtumia taisi olla kuitenkin pyörätuolicurlingin MM-karsinta vuonna 2008.

Harri Hollo muistuttaa vielä, että kaiken kilpailemisen ohessa on jo vuosia säännöllisesti järjestetty lasten kansainvälisiä kesäleirejä. ”Mutta systemaattinen kansainvälinen toiminta alkoi 2000-luvulla, jolloin tehtiin esitteitä ja konseptoitiin asioita kohdemaiden omalla kielellä. Ja kaikkein tärkeintä ovat ihmiset kohdemaassa, koska lopulta kysymyksessä on ovelta ovelle myynti.”

”Kyllä meillä on ollut useita hauskoja hetkiä kun olemme taittaneet vieraskielisiä esitteitä”, naurahtaa Hollo pienistä haasteistakin. 

Sitten Kaarina Karin ajan on tapahtunut paljon pieniä ja isoja asioita. Mutta periaate on ollut sama: verkostoituminen ja kansainvälistyminen alati pienenevässä ja saavutettavissa olevassa maailmassa.