• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Larisa Gryadunovan valmennettavat SM-mitaleille rytmisessä voimistelussa 5.6.2019
Kisakalliolaista osaamista voimistelun SM-kilpailuissa

Larisa Gryadunovan valmennettavat SM-mitaleille rytmisessä voimistelussa

Larisa Gryadunova toimii Kisakallion urheiluopistolla rytmisen voimistelun valmentajana yhteispalkkauksella Kisakallion Urheiluopiston, Voimisteluliiton, Kaarina Karin Säätiön ja Olympiakomitean kanssa.

Gryadunova on valtakunnan kärkiosaajia rytmisen voimistelun yksilöiden valmennuksessa ja viikko sitten voimistelun SM-kisoissa nähtiin hänen urheilijoiltaan jälleen vahva suoritus kun Rebecca Gergalo voitti Suomen mestaruuden ja Aurora Arvelo sijoittui pronssille. Menestys ei tullut Gryadunovalle yllätyksenä.

- Odotukseni ja suunnitelmani ovat aina korkealla. Odottelin Rebecca Gergalon voittavan ja että vasta nuorten sarjasta naisten sarjaan noussut Aurora Arvelo on kolmen parhaan joukossa. Ja näin kävikin.

- Kisoihin osallistui myös valmennettavani Elina Jyrkönen, joka on Arvelon kanssa saman ikäinen. Hän on kärsinyt loukkaantumisista, joten hänen kanssaan mentiin maltillisemmin tavoittein ja katsottiin minkälaisiin tuloksiin ylletään, Gryadunova kertoo.

Valmistatuminen kisoihin oli Gryadunovan mukaan haastava, sillä voimistelijoiden ikä on juuri nyt vaikea. Nuoret kasvavat ja loukkaantumisriskit kasvavat sen myötä.

- Auroralla oli pitkä pituuskasvuun linkittyvä loukkaantuminen Nuorten olympialaisten jälkeen ja hän pystyi harjoittelemaan täysipainoisesti vasta maaliskuussa. Elinalla ovat vaivanneet jalat ja Rebeccalla on takana todella raskas kausi ja iso määrä kisoja. SM-kilpailut olivat heti seuraavalla viikolla EM-kisojen jälkeen, Gryadunova kertoo.

Vaativana valmentajana tunnettu Gryadunova näki ettei yksikään urheilijoistaan tehnyt SM-kisoissa virheetöntä suoritusta.

- Lopputuloksiin olen tyytyväinen, vaikkei kaikki ihan onnistunutkaan. Kaikki tekivät virheitä. Rebecca teki ison virheen heti ensimmäisellä välineellä ja oli jännä nähdä miten hän pystyy venymään. Hänen kokemuksensa auttoi tässä varmasti ja hän pystyi näyttämään parasta osaamistaan ja voitti ottelun SM-kultaa.

Valmentajan arvion mukaan Aurora Arvelo teki urheilijoistaan tasaisimman suorituksen – jopa niin tasaisen että pieni ero hopeasijaan jäi harmittamaan.

- Aurora suoritti ottelun ilman isoja virheitä ja ero hopeaan jäi vain 0,050 pisteeseen. Se oli niin lähellä että kyllä jäi harmittamaan. Kisakaverit Rebecca sekä SM-hopeaa saavuttanut Jouki Tikkanen ovat tosin paljon kokeneempia ja vanhempia kuin Aurora, joten olen todella ylpeä siitä miten hän onnistui, Gryadunova iloitsee.

Gergalon ja Tikkasen väliset välinekohtaiset mitalit jaettiin siten, että Gergalo oli paras pallon ja keilojen kanssa kun taas Tikkanen vahvempi vanteella ja nauhalla. Aurora Arvelo oli kolmas kaikissa välineissä. Gryadunova uskoo että hänen urheilijansa ovat seuraavalla kaudella taas entistä vahvempia.

- Kesällä panostetaan suoritusten puhtauteen ja tasaisuuteen, sekä taiteellinen puoli pitäisi saada parempaan kuntoon vielä. Tulevan kauden tärkeimmät kisat ovat MM-kilpailut, jotka ovat samalla ensimmäinen karsinta yksilöille Tokion olympialaisiin, Gryadunova päättää.