• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

toukokuu 2020

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
Paytrail palautukset
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Paytrail palautukset
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
Paytrail palautukset
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
Paytrail palautukset
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Paytrail palautukset
X

Paytrail palautukset

Alkaa
1.5.2020
Päättyy
31.5.2020

Paytrail palautukset

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kristiina Koskelo oli Intohimoinen opettaja 29.10.2019
Liikunta-alan merkittävä ammatillinen opettaja on poissa

Kristiina Koskelo oli Intohimoinen opettaja

 
Liikuntatieteiden maisteri Kristiina Koskelo kuoli uusiutuneeseen ja nopeasti edenneeseen rintasyöpään Helsingissä 1. Lokakuuta. Hän oli 57-vuotias, syntynyt Espoossa 9. Heinäkuuta 1962.

Kristiina Koskelon liikunnallinen lahjakkuus ohjasi hänen elämäänsä jo lapsuudesta lähtien. Kirjoitettuaan ylioppilaaksi Tapiolan lukiosta 1982 hän opiskeli Jyväskylän yliopistossa ja valmistui maisteriksi liikuntapedagogiikan laitokselta 1989. 

Valmistumisen jälkeen Koskelo teki pitkän ja merkittävän uran Kisakallion Urheiluopistossa uudistaen ja kehittäen laaja-alaisesti liikunta-alan koulutusta ja opetusta. Uralle mahtui useita tutkinnon perusteiden uudistamisia sekä uusien koulutusmuotojen aloituksia. Sielultaan Koskelo oli kuitenkin ennen kaikkea opettaja, joka rakasti opettamista. 

Terveyttä edistävän liikunnan, musiikkiliikunnan ja vesiliikunnan ohjauksen sekä uinnin opettaminen olivat Koskelon erityisosaamista. Hänen kädenjälkensä näkyy myös siinä, miten 1990-luvulla Suomeen rantautuneesta aerobicistä ja sen ohjaamisesta on tullut koko kansan terveysliikuntamuoto ja pedagogisia taitoja vaativa ammatti. Ryhmäliikunnan ohjaajana ja ohjauksen opettajana hän oli poikkeuksellisen intohimoinen ja luova.

Arvostettu kollega ja pidetty opettaja vei opetussuunnitelmatyön tavoitteet luotettavasti ja taidokkaasti käytäntöön. Idearikkaus sekä rohkeus uusien oppimismenetelmien käyttöönotossa oli ihailtavaa. Koskelon ehtymätön energisyys, valoisuus ja läsnäolon intensiivisyys tempaisi jokaisen mukaansa. Hän oli aina valmis tukemaan ja jakamaan osaamistaan. Kollegat muistavat Koskelon ainutlaatuisena työtoverina, jonka jokaisen ihmisen soisi kohtaavan edes kerran elämässä. Nauru ja ilo oli usein läsnä hänen kanssaan työskennellessä. 

Omista vastuuoppilaistaan Koskelo huolehti äidillisellä otteella. Nuorten oli helppo tukeutua “Äippään”, jonka kyky kohdata heidät aidosti ja tasavertaisesti nosti esiin jokaisen potentiaalia. Hänen oppilaansa saivat vakaan pohjan ammatillisen identiteetin ja itsetunnon kehittymiselle.

Koskelo lukuisista harrastuksista tärkein oli salibandy. Hän pelasi Suomen salibandyliiton sarjoissa 30 vuotta voittaen lukuisia mestaruuksia. Joukkueissa hän toimi useasti innostavana kapteenina ja oli kantava voima siinä, mihin ryhtyi. Maajoukkuetasolla Koskelo toimi sekä pelaajana että joukkueenjohtajana. Ansioihin kuuluu myös suosählyn Suomen mestaruuksia.

Kolme lasta, perhe ja ystävät olivat Kristiinan elämän sydän. Hän oli poikkeuksellisen säteilevä ihminen. Rakkaudellinen asenne ja ilo elämästä valaisi Kristiinaa loppuun asti. Kristiinan oppeja, niin ammatillisia kuin elämänasenteellisiakin, kantaa mukanaan laaja joukko. Siten hänen elämänsä jälki saa jatkoa tästä eteenpäinkin.

Kirjoittajat:
Taina Avo
Sarita Koskelin
Kirjoittajat ovat Kristiina Koskelon kollega ja ystäviä.
 
 
Kisakallio järjestää Kristiina Koskelon muistotilaisuuden tänään tiistaina 29.10.19 klo 14 alkaen Kisakallion Rantamakasiinissa. Tilaisuus on tarkoitettu Kisakallion henkilökunnalle ja opiskelijoille.