• Personal trainer

    täydentävä koulutus

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

elokuu 2017

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 31. 1. 2. 3.

urheiluopistojen 

Personal Trainer KOULUTUS

Liikunnan ammattitutkinto, Yksilöllinen liikunnanohjaus tutkinnon osa (Urheiluopistojen Personal trainer koulutus) LAT:in tai LPT:n suorittaneille 

Koulutuksen tarkoitus ja tavoite

Yksilöllinen liikunnan ohjaus tutkinnon osan tavoitteena on, että tutkinnon suorittaja osaa luoda luottamuksellisen asiakassuhteen, kartoittaa asiakkaan liikuntaan liittyvät yksilölliset tarpeet, laatia asiakkaalle yksilöllisen liikuntaohjelman, ohjata asiakasta liikuntaohjelman toteuttamisessa, ohjata asiakasta terveelliseen elämäntapaan, arvioida ja kehittää osaa osaamistaan yksilöllisen liikuntaohjelman ohjaajana. Valmistavan koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa. Tutkinnon osan suorittajalle laaditaan henkilökohtainen opiskelu- ja tutkinnon suorittamisen suunnitelma. Käytännön elämässä sekä koulutuksessa hankittu ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuudessa.

Urheiluopistojen personal trainer sertifikaatin saamiseksi on hyväksytyn tutkintotilaisuuden lisäksi oltava paikalla lähiopetuksessa ja suoritettava etätehtävät ajallaan.

Kohderyhmä

Yksilöllinen liikunnanohjaus tutkinnon osa on tarkoitettu LAT:in tai LPT:n suorittaneille. Näyttötutkintoon valmistavaan koulutukseen hakeutuvalle suositellaan työn tai harrastusten kautta saatua alan työkokemusta ja koulutusta, jotta hän pystyy suoriutumaan tutkinnon osasta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi.  

Tietopuolinen opetus ja työssäoppiminen

Yksilöllinen liikunnanohjaus tutkinnon osa järjestetään Liikunnan ammattitutkinnon valtakunnallisten perusteiden mukaan (2014). Tietopuolisen opetuksen toteutuksessa noudatetaan urheiluopistossa käytössä olevaa opetussuunnitelmaa.

Tietopuolinen opetus järjestetään Kisakallion Urheiluopistossa ja tutkinnon suorittajan tulee osallistua kaikkiin lähiopetuspäiviin.

Tietopuolinen opetus toteutetaan Liikunnan ammattitutkinnon Yksilöllisen liikunnanohjauksen ryhmän yhteydessä: 10.-13.4.17 ja 2.-5.5.17

Tietopuolisen opetuksen sisältö koostuu: lähiopetuksesta (fyysinen harjoittelu, fyysisen toimintakyvyn testaaminen sis. laktaattimittauksen, luottamuksellisen asiakassuhteen luominen, elämäntapamuutokseen ohjaaminen, Huco Sportin liikkujan profiili), ohjatuista oppimistehtävistä, mentoroinnista ja työssäoppimisesta. Opintoihin sisältyy opintojen ohjausta ryhmässä ja yksilöllisiä henkilökohtaistamiskeskusteluja.

Tutkinnon osan suorittaja tekee työssäoppimista omalla työpaikallaan. Tutkintotilaisuus suoritetaan henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen suunnitelman mukaan. Tutkintotilaisuudessa tutkinnon suorittaja ohjaa kahden (2) personal trainer asiakkaan elämäntapamuutos prosessia, joka kestää kuusi kuukautta.

Koulutukseen hakeutuminen

Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro hakemuksessa lyhyesti ja ytimekkäästi seuraavat asiat:

-       Personal Trainer alaan liittyvät aiemmat ja tämänhetkiset työtehtävät

-       Omat tavoitteet koulutukselle (miksi haen koulutukseen)

-       Miten koulutuksen suorittaminen hyödyttää sinua tämänhetkisessä työssäsi ja tulevaisuudessa

Haku 27.2.17 mennessä sähköpostilla mari.heikkila@kisakallio.fi .

Työtehtävät

Yksilöllisen liikunnanohjaus tutkinnon osan suorittaneet saavat valmiudet toimia personal trainerina.  

Hinta

Tutkinnon osan hinta on 1450 €. Hinta sisältää tietopuolisen koulutuksen ja tutkintotilaisuudet. Koulutusmaksu maksetaan erissä. Opiskelija maksaa Opetushallituksen tutkintomaksun 58 €. Majoitus ja ruokailu ovat opiskelijahinnalla.

Koulutuksen toteutus oppisopimuksella

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella. Mikäli sinulla on työpaikka, ota yhteys oman paikkakuntasi oppisopimuskeskukseen ja selvitä mahdollisuutesi tutkinnon osan suorittamiseen oppisopimuksella. Oppisopimusopiskelijan kustannuksista vastaa oman paikkakunnan oppisopimuskeskus. Opiskelija maksaa 58€ tutkintomaksun Opetushallitukselle.

 

UUTENA KOULUTTAJANA KISAKALLION ERITYISASIANTUNTIJA MARKO YRJÖVUORI 

Marko on toiminut mm. Los Angeles Lakersin Athletic Trainerina ja omaa rautaisen osaamisen turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ohjaamisesta.

 

Koulutuksen toteutus oppisopimuksella

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Mikäli sinulla on työpaikka, ota yhteys oman paikkakuntasi oppisopimuskeskukseen ja selvitä mahdollisuutesi tutkinnon osan suorittamiseen oppisopimuksella. Oppisopimusopiskelijan kustannuksista vastaa oman paikkakunnan oppisopimuskeskus. Opiskelija maksaa 58 € tutkintomaksun Opetushallitukselle.

 

Lisätiedot:

Mari Heikkilä

Liikunnan ammattitutkinnon tutkintovastaava, työssäoppimisen koordinaattori

019 3151 229, 040 4560 690

mari.heikkila@kisakallio.fi