• Personal trainer

    täydentävä koulutus

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2017

ma ti ke to pe la su
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.
Tiina Stenin Tyttökorisleiri
19. 20. 21. 22. 23. 24. 25.
Tiina Stenin Tyttökorisleiri
26. 27. 28. 29. 30. 1. 2.
Villen ja Petun pelileiri
X

Tiina Stenin Tyttökorisleiri

Aika
18.-21.6.2017
Alkaa
18.6.2017 18.-21.6.2017
Päättyy
21.6.2017
Hinta
340€

Tiina Sten TYTTÖKORISLEIRI 18.-21.6.2017

Suomen naiskoriksen tunnetuin nimi, Tiina Sten, kokoaa toista kertaa Kisakallioon loisteliaan tiimin!

Tiinan lisäksi leirin sisällöstä vastaa jälleen Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Oja. Leirillä päästään nauttimaan muidenkin huippuvalmentajien, naisten maajoukkueesta tuttujen nimien ja tähtivieraiden opastuksesta. Euroopassa ja Yhdysvalloissa pelaajauriensa eri kohdissa olevat korisammattilaiset tuovat oman mausteensa leirisisältöön. Leiri on suunnattu 2002-2007 syntyneille tyttöpelaajille.

Leirillä treenataan paljon pienryhmissä joka takaa yksilöllisen valmennuksen ja riittävän palautteen saamisen. Tytöt tulevat saamaan vinkkejä kehittyäkseen ja tarpeeksi huomiota, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Leirin tärkeimpinä teemoina ovat kehittyminen ja sen huomioiminen tyttöpelaajan näkökulmasta. 
Ohjelmassa on kaikkea muutakin hauskaa, joten uusia kokemuksia ja ystäviä löytyy jokaiselle varmasti.

Lisätietoja >>
X

Villen ja Petun pelileiri

Alkaa
27.6.2017
Päättyy
29.6.2017

Onnea valinnasta Villen ja Petun pelileirille 2017!

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt seitsemännen kerran. Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla ti 27.6 - to 29.6.2017

Molempien päivien (ti ja ke) jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min

Majoitus (Kanneljärven opistolla), ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!

"Joka päivä on hyvä päivä pelata kiekkoa" 
-Bob Johnson

Lisätietoja >> Varaa

urheiluopistojen 

Personal Trainer KOULUTUS

Liikunnan ammattitutkinto, Yksilöllinen liikunnanohjaus tutkinnon osa (Urheiluopistojen Personal trainer koulutus) LAT:in tai LPT:n suorittaneille 

Koulutuksen tarkoitus ja tavoite

Yksilöllinen liikunnan ohjaus tutkinnon osan tavoitteena on, että tutkinnon suorittaja osaa luoda luottamuksellisen asiakassuhteen, kartoittaa asiakkaan liikuntaan liittyvät yksilölliset tarpeet, laatia asiakkaalle yksilöllisen liikuntaohjelman, ohjata asiakasta liikuntaohjelman toteuttamisessa, ohjata asiakasta terveelliseen elämäntapaan, arvioida ja kehittää osaa osaamistaan yksilöllisen liikuntaohjelman ohjaajana. Valmistavan koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa. Tutkinnon osan suorittajalle laaditaan henkilökohtainen opiskelu- ja tutkinnon suorittamisen suunnitelma. Käytännön elämässä sekä koulutuksessa hankittu ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuudessa.

Urheiluopistojen personal trainer sertifikaatin saamiseksi on hyväksytyn tutkintotilaisuuden lisäksi oltava paikalla lähiopetuksessa ja suoritettava etätehtävät ajallaan.

Kohderyhmä

Yksilöllinen liikunnanohjaus tutkinnon osa on tarkoitettu LAT:in tai LPT:n suorittaneille. Näyttötutkintoon valmistavaan koulutukseen hakeutuvalle suositellaan työn tai harrastusten kautta saatua alan työkokemusta ja koulutusta, jotta hän pystyy suoriutumaan tutkinnon osasta. Liikunta-alan ohjauskokemus tai työpaikka katsotaan hakijalle eduksi.  

Tietopuolinen opetus ja työssäoppiminen

Yksilöllinen liikunnanohjaus tutkinnon osa järjestetään Liikunnan ammattitutkinnon valtakunnallisten perusteiden mukaan (2014). Tietopuolisen opetuksen toteutuksessa noudatetaan urheiluopistossa käytössä olevaa opetussuunnitelmaa.

Tietopuolinen opetus järjestetään Kisakallion Urheiluopistossa ja tutkinnon suorittajan tulee osallistua kaikkiin lähiopetuspäiviin.

Tietopuolinen opetus toteutetaan Liikunnan ammattitutkinnon Yksilöllisen liikunnanohjauksen ryhmän yhteydessä: 10.-13.4.17 ja 2.-5.5.17

Tietopuolisen opetuksen sisältö koostuu: lähiopetuksesta (fyysinen harjoittelu, fyysisen toimintakyvyn testaaminen sis. laktaattimittauksen, luottamuksellisen asiakassuhteen luominen, elämäntapamuutokseen ohjaaminen, Huco Sportin liikkujan profiili), ohjatuista oppimistehtävistä, mentoroinnista ja työssäoppimisesta. Opintoihin sisältyy opintojen ohjausta ryhmässä ja yksilöllisiä henkilökohtaistamiskeskusteluja.

Tutkinnon osan suorittaja tekee työssäoppimista omalla työpaikallaan. Tutkintotilaisuus suoritetaan henkilökohtaisen tutkinnon suorittamisen suunnitelman mukaan. Tutkintotilaisuudessa tutkinnon suorittaja ohjaa kahden (2) personal trainer asiakkaan elämäntapamuutos prosessia, joka kestää kuusi kuukautta.

Koulutukseen hakeutuminen

Koulutusryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro hakemuksessa lyhyesti ja ytimekkäästi seuraavat asiat:

-       Personal Trainer alaan liittyvät aiemmat ja tämänhetkiset työtehtävät

-       Omat tavoitteet koulutukselle (miksi haen koulutukseen)

-       Miten koulutuksen suorittaminen hyödyttää sinua tämänhetkisessä työssäsi ja tulevaisuudessa

Haku 27.2.17 mennessä sähköpostilla mari.heikkila@kisakallio.fi .

Työtehtävät

Yksilöllisen liikunnanohjaus tutkinnon osan suorittaneet saavat valmiudet toimia personal trainerina.  

Hinta

Tutkinnon osan hinta on 1450 €. Hinta sisältää tietopuolisen koulutuksen ja tutkintotilaisuudet. Koulutusmaksu maksetaan erissä. Opiskelija maksaa Opetushallituksen tutkintomaksun 58 €. Majoitus ja ruokailu ovat opiskelijahinnalla.

Koulutuksen toteutus oppisopimuksella

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella. Mikäli sinulla on työpaikka, ota yhteys oman paikkakuntasi oppisopimuskeskukseen ja selvitä mahdollisuutesi tutkinnon osan suorittamiseen oppisopimuksella. Oppisopimusopiskelijan kustannuksista vastaa oman paikkakunnan oppisopimuskeskus. Opiskelija maksaa 58€ tutkintomaksun Opetushallitukselle.

 

UUTENA KOULUTTAJANA KISAKALLION ERITYISASIANTUNTIJA MARKO YRJÖVUORI 

Marko on toiminut mm. Los Angeles Lakersin Athletic Trainerina ja omaa rautaisen osaamisen turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ohjaamisesta.

 

Koulutuksen toteutus oppisopimuksella

Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.

Mikäli sinulla on työpaikka, ota yhteys oman paikkakuntasi oppisopimuskeskukseen ja selvitä mahdollisuutesi tutkinnon osan suorittamiseen oppisopimuksella. Oppisopimusopiskelijan kustannuksista vastaa oman paikkakunnan oppisopimuskeskus. Opiskelija maksaa 58 € tutkintomaksun Opetushallitukselle.

 

Lisätiedot:

Mari Heikkilä

Liikunnan ammattitutkinnon tutkintovastaava, työssäoppimisen koordinaattori

019 3151 229, 040 4560 690

mari.heikkila@kisakallio.fi