• Jääkiekkohuoltajan

    täydennys­koulutus

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

elokuu 2017

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 31. 1. 2. 3.

10 ov

Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutus

Koulutuksen tarkoitus ja tavoite
Jääkiekkohuoltajan täydennyskoulutuksen tarkoituksena on kehittää huoltajana työskentelevien ammattitaitoa monialaisesti. Seuroissa koulutuksen käyneet huoltajat kykenevät järjestämään laadukasta perehdytyskoulutusta uusille huoltajille.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden käytännön taitojen kehittämiseen ja laaja-alaisen taustatiedon hankkimiseen jääkiekkohuoltajan työhön liittyvistä asioista. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet jääkiekkohuoltajan tehtävissä toimimiseen, sekä alan työtehtävien ja toimintamallien kehittämiseen huipputasolla.

Koulutuksen suunnittelu ja toteutus tehdään yhteistyössä Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. 

Tulosta koulutuksen esite tästä!

Haku seuraavaan koulutukseen on auki 12.8.2016 asti!

 

Kohderyhmä

Jääkiekkohuoltajan koulutukseen voivat hakea säännöllisesti huoltajan tehtävissä toimivat henkilöt ja ne, joiden tavoitteena on tulevaisuudessa toimia jääkiekkohuoltajana SM-liiga- tai Mestisseuroissa tai alue- ja maajoukkueissa tai huolto-/varustepäällikkönä jääkiekkoseuroissa.

Koulutuksen sisältö
Koulutus sisältää tehokasta käytännön opetusta asiantuntevien opettajien ja alan asiantuntijoiden johdolla. Jääkiekkohuoltajat syventävät taitojaan luistinten teroituksessa, varusteiden korjaamisessa ja työvälineistön käytössä, perehtyvät vammojen syihin ja seurauksiin, sekä ensiapuun ja omaksuvat taitoja budjetointiin, viestintään, markkinointiin ja kasvatuksellisiin seikkoihin liittyen. Lisäksi koulutuksen aikana tehdään yritysvierailuja alan huipputoimijoiden tiloihin sekä osallistutaan turnauksiin ja tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.

Koulutus sisältää olennaisena osana käytännön työssä oppimista ja siitä raportointia omassa seurassa.

Koulutuksen toteutus ja opiskelutapa
Koulutus toteutetaan 1,5-vuoden mittaisena monimuoto-opiskeluna muodostuen 2–3 päivän lähijaksoista ja etäopiskelusta. Lähiopetusjaksot pidetään Kisakalliossa. Etäopiskelu toteutuu omassa seurassa ja sen aikana suoritetaan oppimistehtäviä.

Koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 1750€, joka sisältää materiaalin, majoituksen ja ruokailun. Maksun voi suorittaa halutessaan neljässä erässä.

Koulutuksen ajankohta
Koulutus alkaa Kisakallion Urheiluopistolla syksyllä 2016.

Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 
(Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen jakson alkua).

Hakeminen

Avaa hakulomake sivun alalaidasta!

Hakulomakkeen voi myös tilata Kisakallion Urheiluopiston opintotoimistosta:
opintotoimisto@kisakallio.fi 
tai 
puh. 019 3151 220

Lisätiedot:
Aki-Matti Alanen 
Liikunnanopettaja

045 773 120 44

Hannu Soro 
SJH:n puheenjohtaja

050 553 8686
Hakulomake