• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

helmikuu 2019

ma ti ke to pe la su
28. 29. 30. 31. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
Susi Training Center Shooting Camp
25. 26. 27. 28. 1. 2. 3.
Laura Lepistön leiri aikuisluistelijoille
X

Susi Training Center Shooting Camp

Alkaa
19.2.2019
Päättyy
21.2.2019

JUNIOREIDEN TAITOLEIRI 

-Susi Training Center Shooting Camp- 

19.-21.2.2019 | 2003-2009 -syntyneille  

Junioreiden taitoleiri - Susi Training Center Shooting Camp on suunnattu kaikille kehityshaluisille 2003-2009-syntyneille junioreille. Leirin vastuuvalmentaja toimii Suomen koripallomaajoukkeista sekä Korisliigasta tuttu Ilkka Palviainen. 

Leirisisällössä on mukana varsinkin nuorille urheilijoille suunnattu Kisakallio Motor Skills-taitovalmennusharjoitus. Leirillä tästä osiosta vastaa Kisakallion motorisen oppimisen ja taidon kehittämisen asiantuntijat. 

Pääteemat leirillä: 
- Modernit hyökkäys- ja viimeistelytaidot 
- Heittäminen ja heittotekniikka 
- Motoriseen taitoon pohjautuva ominaisuusharjoittelu ja niiden omaksuminen 
- Henkilökohtainen opastus ja ohjeistus myös omatoimiseen harjoitteluun 

Hinta 225 €/hlö täysihoidolla.
Leirille mukaan: oma pallo, riittävästi sisäliikuntavaatteita,
juomapullo sekä reipas mieli.
Varaa
X

Laura Lepistön leiri aikuisluistelijoille

Alkaa
1.3.2019
Päättyy
3.3.2019

Laura Lepistön leiri aikuisluistelijoille 1.-3.3.2019 Kisakallion Urheiluopistolla

Leirin ajankohta 1.-3.3.2019.

Vahvistat paikkasi leirille tekemällä varauksen varaamon kautta. 

Leirin hinta 270€ / henkilö. 

Hinta sisältää täysihoidon ja valmennuksen. 
1hh majoituksesta peritään lisämaksu 35€, joka tulee varata jenni.korhonen@kisakallio.fi

Kyselyt: 

JENNI KORHONEN
Avainasiakasvastaava / Key Account Manager 
+ 358 44 584 9122 | jenni.korhonen@kisakallio.fi

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Koripallon nuorten Pohjoismaiden mestaruus alkaa Kisakalliossa tänään 28.6.2018
Mukana Norja, Viro, Tanska, Ruotsi ja Islanti

Koripallon nuorten Pohjoismaiden mestaruus alkaa Kisakalliossa tänään

Suomen 18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet pelaavat Pohjoismaiden mestaruudesta 28.6.-2.7. Kisakallion Susi Training Centerissä. PM-kisoihin ottaa osaa Suomen lisäksi Norja, Viro, Tanska, Ruotsi ja Islanti.

Maajoukkuekesä on jokaisen joukkueen kohdalla vasta alullaan. Tammikuisen Baltic Sea Basketball Cupin jälkeen kukin joukkue on valmiina tositoimiin. PM-kisat toimivat oivana lähtölaukauksena kohti valmistautumista EM-kisoihin.

– Kolme leiriä ollut tällä joukkueella. BSBC joulun ympäristössä, toukokuun lopussa yksi leiri ja viime viikolla toisen kerran. Leirit on mennyt hyvin. Pojat on harjoitellut ahkerasti ja niitä asioita, joita tässä vaiheessa on haluttu, 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen päävalmentaja Jyri Lohikoski kertoo.

– Meidän on tarkoitus pelata hyvin vauhdikasta koripalloa. Napata puolustuspäässä stoppeja, juosta nopeita hyökkäyksiä, heittää rohkeasti kolmen pisteen heittoja ja pistää palloa liikkumaan. Meillä ei ole hirveän paljon yhden pelipaikan pelaajia, vaan moniosaajia, jotka osaavat pelata montaa pelipaikkaa.

18-vuotiaat tytöt tuovat parketille Susiladiesin tulevaisuuden

18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue lähtee hakemaan tasaista suoritusta PM-kisoista kokoonpanolla, josta löytyy tukullinen pelaajia, jotka ovat jo tehneet ensiesiintymisensä naisten maajoukkueen paidassa. Koko tusinallinen pelaa ensi kaudella Naisten Korisliigaa.

– Harjoituksissa on toisinaan löytynyt oikeanlainen tekeminen molempiin päihin kenttää. PM-kisoissa on tarkoitus löytää tasaisen hyvä suoritus kokonaisten pelien ajalle, päävalmentaja Tuomas Oja kertoo.

18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueesta löytyy jo Susiladies-debyyttinsä tehneitä kuten Awak Kuier. Kuva: Ville Vuorinen.

– Meillä on runsaasti hyviä ja mielenkiintoisia pelaajia. Tässä on yleisölle oiva tilaisuus nähdä mahdollisesti useita tulevia naisten maajoukkuekoripalloilijoita hieman aikaisemmassa vaiheessa.

16-vuotiaat pojat hakevat askelmerkkejä joukkuepuolustukseen 

Myös Suomen 16-vuotiailla pojilla on edessä maajoukkuekesän kolmas tapahtuma. Päävalmentaja Antti Koskelainen on panostanut harjoittelussa puolustamiseen.

– Vuoden vaihteen Baltic Cup -turnauksessa meitä vastaan tehtiin keskiarvolla yli 100 pistettä kolmessa ottelussa, joten askelmerkkejä kesän harjoitteluun on haettu joukkuepuolustuksessa harjaantumisen merkeissä, Koskelainen aloittaa.

– Nuorten maajoukkuekoris on ennen kaikkea taistelua helpoista koreista ja siinä kahinassa meillä on paljon todistettavaa itsellemme – erityisesti puolustuspelin osalta.

– Puolustuksen stoppien ja voittavan levypallopelin akutta tiedämme pääsevämme tämän joukkueen orastavaan vahvuuteen, neljän takamiehen siirtymähyökkäykseen, parhaiten kiinni. Tuolloin esitämme vauhdikasta, viihdyttävää ja yhteistyöhön perustuvaa nuorten miesten susikoripalloa tulevilla PM-parketeilla.

16-vuotiaat tytöt lyövät lisää kierroksia

16-vuotiaiden tyttöjen valmistautuminen on mennyt mallikkaasti. Leirit ovat olleet intensiivisiä ja kokoonpano on pitkälti terveenä. Päävalmentaja Jussi Räikkä lähteekin PM-kisoihin luottavaisin mielin.

– Kaikkien tyttömaajoukkueiden peleissä on nähtävissä, että mitä suomalainen naiskoripallo on tulevaisuudessa. Meillä on isoja pelaajia, jotka ovat riittävän taitavia omalle pelipaikalleen ja taitavia takapelaajia, jotka fyysisesti ja taidollisesti kestää vertailun Euroopan huippumaihin, Räikkä kertoo.

– Pyrimme vielä nopeampaan peliin, mitä viime vuoden joukkue. Oletamme, että se voisi olla tämän joukkueen vahvuus. Haluamme pelata vauhdikasta ja ennakkoluulotonta koripalloa. Tavallaan palaamme susikoripallon juurille. Ylimääräinen kikkailu pois, pidetään vauhti ja pallonhallinnat korkealla.

PM-kisat 2018 pähkinänkuoressa

PM-kisat pelataan Kisakallion Susi Training Centerissä 28.6.-2.7. kolmella kentällä.

Suomi kohtaa torstaina Islannin, perjantaina Norjan, lauantaina Tanskan, sunnuntaina Viron ja maanantaina Ruotsin.

Turnauksen päivän kaikkiin otteluihin katsojalippu maksaa 5e paikan päällä. Koko turnauksen kaikkiin otteluihin oikeuttava lippu maksaa 20e.

Lisätietoja:

PM-kisojen infosivut
Suomen maajoukkueet

Kuva: Sara Bejedi ja Sudenpennut kilpailevat Pohjoismaiden mestaruuksista Kisakalliossa tulevina päivinä. Valokuvaaja: Ville Vuorinen