• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1.

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

tammikuu 2018

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Annukan ja Mikan juoksukoulu
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
X

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Alkaa
19.1.2018
Päättyy
21.1.2018

 

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Annukan ja Mikan Juoksukoulu nyt myös Kisakalliossa!

Tavoitteena puolimaraton, maraton, tai ihan vaan kyky juosta lenkkejä? Leirit ovat jokaiseen tasoon sopivia, ja kokenut valmentajakaksikko Mika Ja Annukka Kiekara takuuvarmasti löytää juuri Sinulle sopivat keinot juoksutekniikan hallintaan ja parantamiseen. 

Leirit suunnattu aikuisille, mutta myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Majoitus Huoneistohotelli Katajarinteen majoitustilassa, jossa Unikulman vuoteet takaavat laadukkaan yöunen. Opiston oma Ravintola Sport loihtii maukkaat, urheilijalähtöiset ateriat.

Hinta: 205€ / henkilö

Hinta sisältää:

- Majoituksen hotellitasossa 2-3hengen huoneissa täyshoidolla, sekä iltapalalla.

- Monipuolisen leiriohjelman

- Loistavan harjoitteluympäristön

Leirin järjestävät Annemari ja Mika Kiekara yhdessä Suomen Aikuisurheiluliiton ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa.

Lisäpalveluna:

- Yhden hengen huone, lisämaksu 35€/vuorokausi/hlö. Yhden hengen huoneen lisä maksetaan saapumisen yhteydessä Kisakallion vastaanottoon.

Lisätietoja >> Varaa
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
27.1.2018 10:00
Päättyy
27.1.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakalliossa ammutaan ilma-aseiden EM-kisat keväällä 2021 28.8.2017
SM-kisat jo huhtikuussa 2018

Kisakalliossa ammutaan ilma-aseiden EM-kisat keväällä 2021

Kansainvälinen ampuurheiluliitto on myöntänyt Suomelle ilma-aseiden vuoden 2021. Kisapaikkana toimii kIsakallio, joka isännöi myös lajin SM-kisoja 2018. 

Uutinen ilma-aseiden arvokisojen myöntämisestä otettiin Kisakalliossa ilolla vastaan.

– Olemme tosi iloisia erityisesti suomalaisen ampumaurheilun puolesta että saatiin kisat Suomeen ja tietenkin meille Kisakallioon. Tällaiset tapahtumat ovat aina urheilijoiden, valmennuksen ja koko järjestelmän kehittämisen kannalta erittäin positiivisia asioita, Kisakallion rehtori ja valmennuskeskuksen johtaja Asko Härkönen sanoo.

Työ kisojen järjestämisen hyväksi on jo alkanut. Hakemusvaihe jo edellytti suunnittelun viemistä pitkälle esimerkiksi tilojen käytön osalta. Tapahtuman järjestelyissä tullaan hyödyntämään urheiluopiston tilavalikoimaa. Monet suunnitelmat päästään testaamaan käytännössä jo etukäteen lajin arvokisoissa kun Kisakalliossa ammutaan SM-kisat huhtikuussa 2018. Asko Härkönen pitää niitä merkittävänä etappina monelta kannalta.

– SM-kisat tulevat olemaan hyvä kenraaliharjoitus sekä järjestäjille että urheilijoille. Suomalaisten urheilijoiden kannalta on myös hyvä että paikka tulee tutuksi ennen EM-kisoja.

SM-kisat arvokilpailut järjestetään yhteistyössä seurojen Kyrkslätt Skytteföreningin sekä Rauman Seudun Urheiluampujien kanssa. Yhteistyötä on tehty ennenkin ja se toimii hyvin. 

Kisakalliossa on noin kuusisataa majoituspaikkaa, jotka tarjoavat monia eri tasoja. Lisäksi käytössä on lähiympäristön hotellitarjonta. Kaikkiaan kiinteä kampusalue sopii hyvin kisojen järjestämiseen: suorituspaikat, ruokailu ja majoitus ovat samalla alueella.  

Kilpailujen tarkat päivämäärät vahvistuvat myöhemmin.