• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Lentopallo minimaajoukkueleiri 26.-27.9.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
X

Lentopallo minimaajoukkueleiri 26.-27.9.

Alkaa
26.9.2020
Päättyy
27.9.2020

Alkuperäisen minimaajoukkue -konseptin viimeinen Kisakalliossa pidettävä leiri leireillään 26.-27.9.2020.

Tervetuloa huippuvalmennukseen sekä Kisakallion erinomaisiin olosuhteisiin!

Yhden vuorokauden leiripaketti 78€ per lapsi sisältää leirin ohjelman ja majoituksen ruokailuilla.

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallion syksy vauhdikkasti liikkeelle Susijengin maaottelulla 7.8.2020
Nuori taisteleva Susijengi kaatoi Viron 75-67.

Kisakallion syksy vauhdikkasti liikkeelle Susijengin maaottelulla

Kisakallion syksy lähti vauhdikkaasti liikkeelle kun Suomen Koripallomaajoukkue eli tuttavallisemmin Susijengi kohtasi loppuunbuukatussa Susi Training Centerissä virallisessa maaottelussa eteläisen naapurin Viron heinäkuun lopussa.

Tiukkojen Korona -rajoitusten takia otteluun ei myyty lippuja ja sisäänpääsy oli rajattu vain kutsuvieraille. Vaikka katsomot oli rakennettu turvavälit huomioiden ja katsomopaikkoja oli tarjolla nyt vain 360, ottelu tarjottiin suorana lähetyksenä Yle Urheilun toimesta TV2:ssa kaikkien suomalaisten katsottavaksi.

Voit katsoa Kisakallion tekemän KOOSTEEN ottelupäivän tapahtumista kahden minuutin koosteessa.

Myös kaksiosaisen ottelusarjan toinen (ensimmäinen pelattiin Espoossa) ottelu tarjosi loistavaa viihdettä ja parketilla nähtiin ensimmäisen ottelun tapaan ennakkoluuloton, rohkea, nuori (keski-ikä 22,3 vuotta) ja raateleva Susijengi. Lieneekö ottelun alussa pelaajien mielissä ollut vielä edellisen päivän hieno flow-tila kun korisukka ei heilunutkaan virheittä ja näin puoliajalle mentiin tasatilanteessa 34-34. Toisella puoliajalla Susijengi nosti tasoaan ja lopulta tiukka taisto päättyi Suomen 75-67 voittoon. 

Yllä olevat kuvat copyright Ville Vuorinen

Alla olevat kuvat copyright Harri Vallila

 

VALMENTAJA TUOVI KATSOO JO TULEVAISUUTEEN

– Viro ryhdistäytyi ja tällaisten back-to-back-pelien haaste on, että valmistautumisaika on lyhyt, mutta kyllä me pystyimme omaa peliä pelaamaan. Se oli itse asiassa hyvä, että Viro nosti tasoaan, niin tästä tuli entistä kovempi haaste, kiteytti Susijengin valmentaja Lassi Tuovi ottelun kulkua.

– Loppujen lopuksi kun saatiin puolustus kuntoon, niin päästiin pelaamaan samanlaista peliä kuin eilenkin, mutta vähän vaikeuksien kautta. Eilen päästiin irti, pelaamaan ja nauttimaan koriksesta pitkästä aikaa ja se purkautui sellaisena riemuna, että heitot meni sisään. Tänään selvittiin hermopaineesta, Tuovi jatkoi.

Kahteen voittoon ei kuitenkaan jäänyt tyytyminen, sillä Tuovi kaivoi esiin kokonaiskuvan, joka ulottuu kahta Viro-voittoa edemmäksi. Susijengi pelasi kaksi ottelua äärimmäisen nuorella kokoonpanolla, joista moni pelasi ensimmäiset tai ensimmäisiä maaotteluitaan.

– Näitä pelejä isompaa on näiden pelaajien sitoutuminen, jonka on nähnyt, kun on työskennellyt kaksi kuukautta näiden jätkien kanssa päivittäin. Se, että se huipentui kahteen voittoon, on hieno kliimaksi, mutta tässä on äärimmäisen motivoitunut porukka, mikä tarkoittaa todella hyvää suomalaisen koriksen tulevaisuudelle, päätti Tuovi ja suuntasi katseensa tulevaisuuteen.

Vaikka Susijengi on hyvin tuttu näky Susi Training Centerin parketilla ja Kisakalliossa, kirjoitettiin ottelun myötä uusi luku Kisakallion 70-vuotiseen historiaan. Ottelu oli nimittäin ensimmäinen virallinen aikuisten maaottelu Kisakalliossa. Kuitenkaan peli ei ollut ensimmäinen Susijengin peli Kisakalliossa, nimittäin vuoden 1967 arkistoista ja jopa Urheiluruudun lähetyksestä löytyy todistusaineistoa epävirallisesta maaottelusta. Tuolloin vastavalmistuneessa Kisakallion pallohallissa, nykyisessä taitosalissa, kohtasivat Suomen ja Neuvostoliiton joukkueet EM-kisoihin valmistavan harjoitusottelun merkeissä. Myös 53 vuotta sitten ottelu pelattiin tiukan valvonnan alla ja suljettujen ovien takana, harjoittelun merkeissä, kuten silloinen päävalmentaja, jo edesmennyt legenda Kaleli Kallu Tuominen on sanonut.

Yllä olevat mustavalkoiset kuvat leikattu Urheiluruudun materiaalista

 

Valmentaja Tuovin kommentit lainattu Koripalloliiton tiedotteesta.