•  

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2021

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
Laura Lepistön kesäleiri 2021
Tiina Stenin korisleiri 2021
Roosa Koskelon lentisleiri tytöille
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.
Villen ja Petun pelileiri 2021
X

Laura Lepistön kesäleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

LAURA LEPISTÖN KESÄLEIRILLE 20.-23.6.2021- LISÄTTY RYHMÄ MUODOSTELMALUISTELIJOILLE!

MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Lauran leiri on tarkoitettu kilpaileville luistelijoille, jotka haluavat tehokkaan harjoitusjakson innostavassa ja kannustavassa harjoitteluympäristössä huippuvalmentajien johdolla. Tulevan kesän leirille on avattu nyt myös ryhmä yksilötaitojen tehoharjoitteluun muodostelmaluistelijoille.

Jääharjoitusten lisäksi oheisharjoituksina monipuolisesti mm. tanssia, lajioheisia sekä fysioterapeutin treenejä. Oheisharjoituksista vastaavat leirin valmentajat sekä muusta ohjelmasta Kisakallion ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Leirin valmentajina toimivat Laura Lepistön lisäksi mm. Krista Kitti, Elina Järvinen ja Riina Varjokari.

Leirin tanssivalmennuksesta vastaa Tanssii Tähtien - ohjelmasta tuttu kasvo Kia Lehmuskoski.

 


MUODOSTELMALUISTELIJOIDEN RYHMÄ ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestiä osoitteeseen jenni.korhonen@kisakallio.fi

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leirin hinta 480€ / henkilö.

Hinta sisältää täysihoidon, majoituksen, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan. Lisäksi leiriläisille luvassa goodiebägit Yvetten, Lucky Skaten ja Puhdistamon tuotteilla. 
Leirille ovat tervetulleita:

Yksinluistelu: Minit, A- ja B-Silmut, Debytantit, SM-Noviisit ja Noviisit, SM-Juniorit ja Juniorit, SM-Seniorit ja Seniorit.

Muodostelmaluistelu: Miniorit, Noviisit ja SM-Noviisit, Juniorit ja SM-Juniorit -> RYHMÄ ON TÄYNNÄ! 

Luistelijat jaetaan ryhmiin taitotasonsa mukaisesti.

Leirillä on lisäksi mahdollisuus ottaa yksityistunteja tekniikan tehoharjoitteluun jäällä 20min/ 25€, sekä fysiokonsultaatiota 60min/70€. Elina ja Krista toimivat kummatkin fysioterapeutteina lajin parissa, mm. maajoukkueluistelijoiden kanssa. Maksu sekä yksityistunneille että fysiokonsultaatioon käteisellä tunneille tultaessa.

Lisätiedot: jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi tai laura@lepisto.me 

Osallistujan peruutusehdot

Mikäli varaus peruutetaan viimeistään 14 vrk ennen leirin alkua, pidätetään toimistokuluina 45 €/hlö. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua, peritään 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin/leirin alkua tai asiakas ei saavu paikalle, on Kisakalliolla oikeus pidättää koko kurssin/ leirin hinta. Jos varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätämme 45€ varausmaksusta toimistokuluina, ehtona dokumentti (esim. lääkärintodistus). Jos asiakas joutuu keskeyttämään kurssin sairauden tai jonkin muun syyn takia, ei Kisakallio ole velvollinen palauttamaan tai alentamaan keskeytyneen kurssin hintaa asiakkaalle.

Koronavirus / Force majeure

Tapahtuman peruuttaminen normaaleista varaus- ja peruutusehdoista poiketen on mahdollista, mikäli koronavirus tai muu normaalista poikkeava syy aiheuttaa riskejä ihmisten terveydelle tapahtuman ajankohtana. Näissä tilanteissa pyritään ensisijaisesti löytämään uusi ajankohta tapahtumalle.

Jos uutta ajankohtaa ei löydy, kyseeseen voi tulla maksun palautus. Tapahtuman voi myös peruuttaa ilman kuluja, jos viranomaiset kehottavat välttämään Kisakallion alueelle matkustamista tai asiakkaalla on esittää joko lääkärin-, terveydenhoitajan- tai muu viranomaistodistus.

Varaa
X

Tiina Stenin korisleiri 2021

Alkaa
20.6.2021
Päättyy
23.6.2021

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 20.-23.6.2021

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä! 

Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. 
 
Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista.
 
Vuoden 2021 leiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä.
 
Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!

 
Lisätiedot:
 
Jukka Kataja
myyntipäällikkö
jukka.kataja@kisakallio.fi
044-777 8936
Lisätietoja >> Varaa
X

Roosa Koskelon lentisleiri tytöille

Alkaa
21.6.2021
Päättyy
24.6.2021

Kisakallion Urheiluopisto yhdessä Roosa Koskelon kanssa järjestää tyttöjen lentisleirin Kisakalliossa 21.-24.6.2021

Päävalmentajana leirillä toimii Roosa Koskelo – libero ja Suomen lentopallomaajoukkueen avainpelaaja. Koskelo pelaa ammatikseen Stuttgartin joukkueessa Saksan Bundesliigassa.

Leirillä opetellaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja annetaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Leiri on suunnattu vuosina 2006–2011 syntyneille tytöille.

Muut valmentajat infotaan myöhemmin.

Leiriohjelmaan kuuluu lajiharjoituksia, lihashuoltoa ja ulkoliikuntaa. Lentopallon perustaitojen opettelun lisäksi leirillä on mahdollisuus nauttia muun muassa Lohjanjärvestä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä yhdessä kavereiden kanssa.

Leirihinta: 255 euroa/osallistuja
Hinta sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä ympärivuorokautisen valvonnan.

Lisätiedot:
jenni.korhonen@kisakallio.fi tai myynti@kisakallio.fi

Varaa
X

Villen ja Petun pelileiri 2021

Alkaa
28.6.2021
Päättyy
30.6.2021
Sinut on valittu hakemusten perusteella Villen ja Petun pelileirille. 

Vahvista osallistumisesi maksamalla leirimaksun. 

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt 11. kerran. 
Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla 28.-30.6.2021.
 
Leirin hinta on 330€

Molempien päivien jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min. Majoitus, ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. 

Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!
Lisätietoja >> Varaa

Kisakallion ”ensimmäinen mies” muistaa "valtavan hienon yhteistyön hengen"

Pertti Helin muistetaan monien, erityisesti naisjuoksijoiden valmentajana, mutta harvempi taitaa tietää tai muistaa että Helin oli myös ensimmäinen palkattu mies Kisakallioon, naisten opistoon, jossa historia on jo muovannut miehet vähemmistöksi. Joku voisi pitää moista asemaa jopa historiallisen tärkeänä, mutta Helinille se ei ole ollut sinällään merkittävää. ”Olin jo aiemmin ollut naisten valmentajana ja suhtautuminen toiseen sukupuoleen oli luonnollinen”, Helin korostaa ja muistaa miten ”Kisakalliossa ei koskaan katsottu kumpi on parempi, nainen vai mies, eikä koskaan syntynyt ristiriitoja, tulimme erittäin hyvin toimeen”.

Tausta Helinin seitsenvuotiseen Kisakallio-aikaan löytyy jo 1960-luvulta. Hän valmistui vuonna 1966 Voimistelulaitokselta, Jumpalta, ja pääsi saman tien valmentajaksi Suomen Urheiluliittoon. ”Siinä yhteydessä sain valmennettavikseni huomattavan hyviä naisyleisurheilijoita, jotka myös menestyivät hyvin.” Ura lähti liikkeelle, seuraavassa tehtävässä Mäkelänrinteen yhteiskoulussa (1970-1980) Helin oli kehittämässä sekä keskikouluun että lukioon liikunnallista urheilulinjaa eli syntyivät sekä liikunnallinen keskikoulu että urheilulukio.

Mäkelänrinteen vaihe Helinin työuralla päättyi kuitenkin vuonna 1980, jolloin koulussa muu toiminta urheilulukiota lukuun ottamatta lopetettiin, eikä kolmelle liikunnanopettajalle enää riittänyt töitä. Helinille tarjottiin opettajan paikkaa Helsingin seudulta, mutta jo urheilupiireissä olemaan tottunut Helin epäröi. Koko 1970-luku oli ollut hänelle aikamoista menoa, koulussa päivät ja valmennusta iltaisin ja viikonloppuina. Kisakalliossa syntynyt ajatus palkata miesopettaja sopi Helinille erinomaisesti, kun paikkaa hänelle tarjottiin.

”Vaikka se toinenkin paikka oli tarjolla, kiinnostuin ja sanoin että voidaan katsoa miten työ alkaisi sujua.” Kiinnostus lisääntyi aika nopeasti, koska ”henki Kisakalliossa oli erittäin hyvä”. ”Ja kai minä sain liikkeelle ne, jotka olivat valmentajakursseilla ja myös ne, jotka olivat opiston omilla kursseilla”, Helin arvelee. Myös opettamisen erityisaihe sopi Helinille eriomaisesti. ”Siellä tarjottiin tehtäväksi muun muassa kehitellä taitoasioita, joista minulla oli jo materiaalia valmiina tehtyäni nopeusvalmennuskirjaa ja siinä oli aika hyvä jo Jyväskylän yliopistonkin valmentajakoulutuksessa käytetty taitovalmennusosio. Tämä antoi hyvän pohjan viedä näitä asioita eteenpäin myös Kisakalliossa”, Helin sanoo.

Kaikki Suomen parhaat taitoluistelijat kävivät Kisakalliossa silloin.

Helinin taitovalmennuskirja oli valmistunut vuonna 1978 ja hän oli saanut mahdollisuuden jopa esitelmöidä Venetsiassa Euroopan valmentajayhdistyksen tilaisuudessa. Kirja oli myös palkittu ja erityisesti sen taito-osio nopeusvalmennuksen ohella oli huomattava sekä kiinnitti huomiota siis myös Jyväskylässä. Muuten Helinin 1970-luku oli hurahtanut valmentamisessa ja koulutyössä. Opinnot olivat olleet Jumpalta valmistumisen jälkeen pysäkillä. ”Kisakalliossa sain kimmokkeen lähteä jatkamaan opiskelua Jyväskylässä. Siinä yhteydessä ryhdyin tekemään taitoaiheesta gradua, jossa käytin tätä Kisakallion materiaalia. Suunnilleen puolitoista vuotta työskentelin gradun tiimoilta oppilaiden kanssa ja saimme hyviä tuloksia aikaan. Tulokset ovat nähtävissä siinä gradussa (vuonna 1983), josta Risto Telama antoi hyvät arviot.”

Pertti Helin oli Kisakalliossa kaikkiaan seitsemän vuotta. Maisteritutkinnon jälkeen hän jatkoi opistolla taitovalmennukseen liittyvällä toiminnalla, mikä johti lopulta väitöskirjaan, joka tarkistettiin vuonna 1987 Kuopion yliopistossa. ”En pitänyt juurikaan opintovapaita tuona aikana Kisakalliossa. Tykkäsin opiskelusta ja varsinkin kesät tein sen suhteen paljon töitä”, Helin kuvaa prosessia. ”Ja nimenomaan Kisakalliossa teimme paljon testejä taitovalmennuksen kehittämiseksi.”

Kisakalliossa oli tuona aikana käytettävissä erityisesti kaksi neljän kuukauden kurssia, mutta lisäksi ”käytettävissä” oli iso joukko maan parhaita taitolajien edustajia. ”Kaikki Suomen parhaat taitoluistelijat kävivät Kisakalliossa silloin, mutta myös muiden lajien edustajia, esimerkiksi maan parhaiden voimistelijoiden kanssa teimme paljon testejä”, Helin kertoo.

Pertti Helinin mukaan taitovalmennus sisältää periaatteessa kaksi erillistä osaa. ”Ensimmäinen on taitavuus, joka on motorisen oppimisen lähtökohta. Siinä on kymmenen eri tekijää, joiden kehittäminen pitää huomioida jo lapsesta lähtien. Toinen on sitten tekniikkapuoli eli automatisoidaan liikkeet ja pyritään saamaan ne mahdollisimman täydellisiksi.”

 

Helin kuitenkin muistuttaa että taitavuus on hyvän tekniikkaoppimisen avaintekijä. ”Jos lähtökohta ei ole monipuolinen, voi sanoa että urheilija ei koskaan opi hyvää tekniikkaa. Toki lajit ovat kovin erilaisia. Osa on automatisoitua liikettä toistavia tekniikkalajeja, toiset hyvin monenlaista ja erilaista teknistä suoritusta sekä lajissa omattavia tekniikoita vaativia. Suurin osa on kuitenkin taitavuuslajeja”, Pertti Helin kuvaa.

Tärkeää on monipuolisuus ja elämän näkeminen monelta kantilta.

Helmikuussa vuonna 2019 Pertti Helin täytti 78 vuotta. Hän sanoo yhä tapaavansa kavereita, joka saivat innostuksensa silloin hänen kursseiltaan. ”Nykyisin nuorempi polvi on saanut koulutuksensa taitovalmennukseen Jyväskylästä ja päässyt siihen helpommin mukaan, mutta silloin ennen lähtökohdat olivat vähän toiset. Ja nimenomaan me haimme aina sen porukan kanssa kaikkea yhdessä, syntyi valtava innostus ja kehitettiin sellaisia harjoitteita ja testejä, joilla pystyttiin määrittelemään, millä tasolla taitavuus on ja onko se kehittynyt”, Helin muistelee.

Pertti Helin korostaa, ettei ole koskaan katunut lähtemistään Kisakallioon. ”Tärkeää on monipuolisuus ja elämän näkeminen monelta kantilta. Ja voin sanoa että se innostus Kisakalliossa innosti myös minua jatkamaan opiskelua, ensin Jyväskylässä ja sitten Kuopiossa. Olen sellainen monelta kantilta katsoja, jolle väitöskirjaa tehdessä oli psyykkinen puoli lähempänä sydäntä laatiessani sen nimenomaan Kuopion lääketieteelliseen tiedekuntaan. Olin kiinnostunut tiedoista, jotka käsittelevät ihmistä kokonaisvaltaisesti.”

Erityisesti Helin kuitenkin haluaa korostaa sitä ”valtavan hienoa yhteistyön henkeä, jota Kisakallion nuorissa oli”. ”Monet olivat ensi kertaa poissa kotoa, mutta heillekin oli upeaa kun saatiin yhdessä tuloksia aikaan. Kaikilla riitti intoa tehdä iltaan asti ja vielä illallakin, asiaan oli niin suuri into. Samalla tavalla itsekin toimin innostuksen, enkä suinkaan virka-ajan puitteissa.” 

Väiteltyään Kuopiossa filosofian tohtoriksi Pertti Helin toimi vuoden 1990 Kuopion yliopiston psykofysiologian dosenttina. Vuosina 1990-2002 Helin toimi lehtorina Turun yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa ja Turun normaalikoulussa. Vielä päästyään eläkkeelle 2003 Helin toimi Venäjällä EU:n ja Suomen ulkoasiainministeriön rahoittamien terveys- ja liikuntakasvatus projektien johtajana 2003-2013.

Pertti Helinin lopettaessa Kisakalliossa hänen paikalleen tuli toinen kymmenottelijataustainen, Asko Härkönen, joka toki oli välillä muualla, mutta palasi sitten jälkeen Lohjalle, nyt rehtoriksi.