• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Tervetuloa Kisakallioon! 22.6.2020
Kisakallio palvelee asiakkaita uudessa normaalissa

Tervetuloa Kisakallioon!

Haastavan kevään jälkeen olemme Kisakalliossa hiljalleen palaamassa uuden normaalin mukaiseen toimintaan.  Ravintola Sport palvelee jälleen asiakkaitaan ja mm. jäähallissa alkavat leirit.   

Nämä ohjeet on julkaistu ensimmäisen kerran 26.5.2020 ja päivitetty 22.6.2020 erityisesti ravintolapalveluiden osalta.

Koska ensimmäinen tavoitteemme on asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveydestä välittäminen Koronaepidemia huomioiden, Kisakalliossa toteutetaan epidemiaan liittyviä torjuntatoimia viranomaismääräyksin. Lisäksi olemme muuttaneet toimintamme ydintä, PALVELUA, asiakasturvallisuus huomioiden, jotta meillä kaikilla on epidemiatilanteessa mahdollisimman turvallista toimia.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Tavoitat Kisakallion yhteyshenkilöt seuraavista numeroista:

Rehtori & Ammatillinen koulutus: Asko Härkönen 040 521 0565

Valmennuskeskus: Kari Seppänen 0440 608 228

Myynti: Lauri Ikävalko 044 562 8549 / myynti@kisakallio.fi 

Markkinointiviestintä: Harri Hollo 040 7440 900 

Asiakaspalvelu: päivystys 019 31511 tai asiakaspalvelu@kisakallio.fi 

Ravintola Sport: Vuoropäällikkö 050 529 6514

Ravintola Sport palvelee arkisin kello 8 - 21, sunnuntaisin 8 - 16.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme avainasemassa uutta normaalia toteuttamassa niin, että toiminta on meille kaikille mahdollisimman turvallista.

Olemme näin ollen Kisakalliossa merkittävästi rajoittaneet opistolla yhtä aikaa vierailevien asiakkaiden määrää sekä huomioineet mm. ruokailuissa ravintoloita koskevat viranomaisohjeistukset. Lisäksi toteutamme liikuntatiloissa tehostettua hygieniahoitoa ja seuraamme jatkuvasti viranomaisohjeistuksia ja päivitämme ohjeitamme tarvittaessa uusien ajantasaisien toimintaohjeiden mukaisesti.

Kaikille asiakkaillemme (varausten yhteyshenkilöille) lähetetään etukäteen sekä jaetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä Kisakallion toimintaohjeet siitä, kuinka toimia pandemian aikana ja huomioida itsensä, muiden asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuus.

Tiedotusta ja ohjeita on lisätty myös tiloissamme ja tarvittaessa asiakaspalvelu auttaa Sinua epäselvissä tilanteissa. Noudatamme ohjeissamme viranomaisohjeistuksia (mm. THL, AVI, työterveyslaitos ja Olympiakomitea).

Kisakallion toimenpiteet ja erikoisjärjestelyt: (päivitetty 22.6.2020) 

Majoittujien määrä on rajattu maksimissaan 300 vieraaseen (normaalisti 600). Lisäksi sijoitamme majoittujat useisiin eri rakennuksiin. 

Ravintolassa noudatamme tiukkoja turvallisuusmääräyksiä vähentämällä asiakaspaikkoja, ja lisäämällä pöytien välejä, sekä ohjaamme asiakkaitamme ruokailemaan eri tiloihin.

22.6. alkaen olemme kaikkien ruokailuiden (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) osalta majoittuvien asiakkaiden kanssa siirtyneet Buffet -linjastoon. Seuraa henkilökuntamme ja ryhmänjohtajan antamia ohjeita!

Ryhmän jäsenet liikkuvat tiloissa yhdessä. Ryhmien ohjelmat pyritään järjestämään niin että eri ryhmien turhia kohtaamisia ei tapahdu.

Asiakaspalvelutiskeillämme on käytössä suojapleksit. Lisäksi joissakin työtehtävissä henkilökunnan käytössä on suojavarusteita.

Koko henkilökuntamme on ohjeistettu poikkeusajan toimintaohjeilla ja huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden ja vierailun onnistumisen jokaisella kohtaamispisteellä. 

Toivomme että käytätte maksukortteja ja lähimaksua käteisen sijaan paikan päällä tapahtuvissa maksusuorituksissa.

Seuraavassa vielä yksityiskohtaisemmat ohjeet Kisakallion toimintamallista! Ryhmästäsi vastaavana, sinun tulee lukea ohjeet huolellisesti läpi ja mikäli Sinulla on kysyttävää, kysy ennakkoon!

Saapuminen ja kirjautuminen kisakallioon:

Molemminpuolisen turvallisuuden takaamiseksi Kisakallioon tulevasta ryhmästä vain yksi aikuinen (ns. ryhmän vastuuhenkilö) asioi Kisakallion asiakaspalvelussa. Pyrimme yhteyshenkilön kanssa mahdollisimman pitkälti sähköiseen asiointiin (ns. omatoimiseen sisäänkirjautumiseen) ja välttämään suoraa kontaktointia henkilökunnan kanssa. 

Sekä Check In että Check Out toteutetaan vain yhteyshenkilön toimesta muut ryhmän odottaessa ulkona. Ryhmänjohtajalle on toimitettu yksityiskohtaiset ohjeet palveluprosessista.

Ruokailut Kisakalliossa:

Koska ruokailutilanteessa on paljon muuttuvia tekijöitä, olemme pyrkineet rakentamaan etukäteen mahdollisimman selkeät ohjeet ruokailun helppoon ja rauhalliseen toteuttamiseen. 

Erityisen tärkeää on että ryhmänjohtaja huolehtii ruokailusta kokonaisvaltaisesti ja ohjeistaa ryhmää tarvittavilla tiedoilla ja ohjaa ryhmää sovitun aikataulun mukaisesti

Määrittelemme jokaiselle ryhmälle tarkat ruokailuajat leirin / kurssin aikataulun mukaisesti mutta muistutamme että pienet muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia paikanpäällä. Näinollen on erittäin tärkeää että seuraat aulan info-TV:n ruudulle tulevia aikatauluja ja noudatat niitä! Ruokailussa noudatetaan aina Kisakallion henkilöstön ohjeistusta paikan päällä. Näin takaamme kaikille terveellisen, turvallisen ja tärkeän ruokailun. Kaikkineen Kisakallion ravintolahenkilöstö johtaa turvallista, väljyysäännöin ja terveysseikat huomioivaa porrastettua ruokailua ravintolassa viranomaisohjeiden mukaisesti. 

Ruokailuun pääsee kerrallaan vain sovittu ryhmä, huomioiden turvavälit ruokailurytmissä ja ruokailuhetkissä pöydissä sekä ryhmien välisessä ravintolan siistimisessä.

Ruokailuun tullaan aina käsien pesun kautta (harjoituksesta tai esim odotustilana toimivana “väistötilasta”).

Jonottaessa noudatetaan 1,5 – 2 metrin turvaväliä, josta ryhmän ohjaajana myös vastaat. 

Ruoka on 22.6. alkaen tarjolla buffet -linjastosta. Voit tietysti hakea lisää ruokaa mutta myös silloin tulee jättää sopivasti etäisyyttä. 

Ravintolasta poistutaan ruokailun jälkeen ns terassin ovesta. Näin vältymme edestakaisesta liikenteen törmäämiseltä kassojen välittömässä läheisyydessa.

Liikuntatilojen käyttö Kisakalliossa:

Ryhmän vastuuhenkilö johtaa ryhmän liikuntatiloihin kurssiohjelman mukaisesti. Emme suosittele yleisten pukuhuoneiden käyttöä. Saapuminen suorituspaikalle kannattaa tapahtua jo oikeanlaisessa varustuksessa ja peseytyminen tapahtuu treenin jälkeen omassa majoitustilassa. Jokaisen leiriläisen henkilön tulee pestä kädet säännöllisesti ( 20s) ja aina ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen. Käytä käsidesiä silloin kun et voi pestä käsiäsi. Huolehdi muutenkin hyvästä hygieniasta. 

Koska Kisakalliosta lainattavat välineet ovat poikkeuksellisesti poissa käytöstä, ryhmällä tulee olla kaikki omaan harjoitteluun tarkoitetut välineet mukana. Mikäli ryhmällä on välineiden vuokraustarpeita, tilaus tulee tehdä ennakkoon muiden varausten yhteydessä koska paikan päällä tapahtuvasta välinepyynnöistä emme välttämättä pysty vastaamaan. 

Harjoituksen jälkeen ryhmä puhdistaa käyttämänsä välineet sekä kosketuspinnat liikuntatilassa (esim. puolapuut tai korirenkaat) Kisakallion ohjeistamilla ja antamilla välineillä ja aineilla. 

Kisakallio pidättää oikeuden myös ryhmien välisten tilavaihtojen aikana tapahtuvaan tilan siistimiseen, terveys ja turvallisuus edellä. Huoltoaika huomioidaan kurssiohjelmassa Kisakallion toimesta.   

Saunatilat: 

Saunatilat ovat käytössä vain ennakkovarauksien mukaisissa varauksissa. 

Kisakallioon tullaan vain terveenä! 

Kisakallioon tullaan harjoittelemaan vain terveenä! Mikäli sinulla on minkäänlaisia oireita ennen leiriä, jätät leirin nyt väliin! 

Mahdollinen sairastuminen joukkueen matkalla:

Jos paikan päällä epäilet sairastuneesi, pysy huoneessasi ja ilmoita PUHELIMELLA asiasta välittömästi asiakaspalveluumme 019-31511, joukkueen johtajalle sekä lääkäriin. 

Mahdollisesti sairastuneen (tässä vaiheessa epäily) huone eristetään ja toimimme voimassa olevien ohjeiden mukaisesti yhdessä terveydenhuollon kanssa. Mahdollinen huonekaveri siirtyy pois huoneesta. 

Jatkotoimenpiteet toteutetaan lääkärin Kisakallion ohjeiden mukaan sekä eristämis- ja kotiinkuljetussuunnitelman mukaisesti.

Koronavirusepäilyssä virustestaus tehdään ennen kotiinkuljetusta, jos omalla autolla liikkuminen ei ole mahdollista.

Sairastunut käyttää kasvomaskia kotimatkan aikana. Tartunnalle altistuvien määrä minimoidaan

Joukkueen mahdollinen altistuminen ja karanteeni:

Jos joukkueen jäsenellä ilmenee koronavirusinfektioon viittavia oireita, edellisen vuorokauden aikana lähikontaktissa olleet asettavat itsensä karanteeniin, kunnes testitulos on selvillä. Jos tulos on negatiivinen, altistuneiden karanteeni voidaan lopettaa.

Jos koronavirustesti on positiivinen, tartuntatautilain mukaisesti alueen tartuntataudeista vastaava lääkäri tekee epidemioiden selvitystä ja tartunnan jäljittämistä ja määrittää karanteeniin asetettavat henkilöt. Karanteeniaika on viruksen mahdollinen itämisaika.

Joukkueen altistumisriskiä voidaan vähentää minimoimalla lähikontakteja ja välttämällä pitkäaikaista yhdessäoloa suljetuissa tiloissa (esim. linja-auto).  

Ryhmänjohtajan rooli leirillä: 

Ryhmänjohtajan rooli on erittäin tärkeä kaikkien toimintamallien toteutumisessa. Edellä julkaistut ohjeet sekä ryhmänjohtajan esimerkillinen toiminta mahdollistavat onnistuneen vierailun. Toivomme että ryhmänjohtaja käy kaikki ryhmän vierailuun liittyvät ohjeet huolellisesti läpi ryhmänsä kanssa ennakkoon. Mikäli ryhmänjohtajalla herää ohjeista kysyttävää, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi välittömästi. Yhteisellä tekemisellä sujuvoitamme kaikkien toimintaa ennen leiriä, leirin aikana sekä leirin jälkeen.

 

Asiakkaanamme olette ytimessä toteuttamassa kanssamme toimintaa uudella tavalla ja uusilla ehdoilla.Huomioithan että  toimintaohjeet saattavat muuttua sen mukaisesti miten Korona epidemia ja Kisakallion turvallinen toiminta edellyttää.


Kiitos jo etukäteen, että olette kanssamme yhdessä toteuttamassa mahdollisimman turvallista toimintaa.

 

Lohjalla 22.6.2020

 

 

Anita Hellstén

palvelujohtaja

Kisakallion Urheiluopisto

anita.hellsten@kisakallio.fi

040 5822682

 

 

TULOSTA OHJEESI: KISAKALLION MUUTTUNEET TOIMINTAOHJEET FAKTAT WEB 22.6.2020