• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

toukokuu 2020

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
Paytrail palautukset
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Paytrail palautukset
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
Paytrail palautukset
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
Paytrail palautukset
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Paytrail palautukset
X

Paytrail palautukset

Alkaa
1.5.2020
Päättyy
31.5.2020

Paytrail palautukset

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio ja muut urheiluopistot avaavat ovensa 13.5.2020
Toimintaa suunnitellaan nyt uudella tavalla

Kisakallio ja muut urheiluopistot avaavat ovensa

Suomen 11 valtakunnallista liikunnan koulutuskeskusta eli urheiluopistoa ovat olleet koronaviruspandemian aiheuttaneen poikkeustilan ajan lähes kokonaan suljettuja. Rajoitteiden asteittainen purkaminen tarkoittaa, että opistot voidaan avata asteittain kesäkuun alusta alkaen. Kokoontumisrajoituksen nostaminen 50 henkilöön mahdollistaa joukkueiden, yhteisöjen, yhdistysten ja yksityishenkilöiden toiminnan ja opiston ravintola- ja majoituspalveluiden käynnistämisen erikoisjärjestelyin. Se on kesää vasten erityisen merkittävää: tuhannet lapset ja nuoret viettävät kesälomaa liikunnan parissa urheiluopistoilla.

Urheiluopistojen yhdistyksen puheenjohtaja Lasse Mikkelsson kertoo, että järjestelyjä on suunniteltu yhdessä. Muutenkin haasteellinen tilanne on hitsannut eri opistot tekemään tiivistä yhteistyötä.
– Vaikka on todella tärkeää ja hienoa saada liikunta- ja urheilutoiminta taas käyntiin niin tiedostamme vastuullisen toiminnan merkityksen. Useimmilla urheiluopistoilla kesälle on suunnitteilla liikunnallista leiritoimintaa erityisesti lapsille ja nuorille, Mikkelsson kertoo. Urheiluopistojen sekä lajiliittojen, yhdistysten ja yhteisöjen välillä käydään nyt vilkasta keskustelua toimintatavoista ja aikatauluista. Myös urheilu- ja liikuntatoiminta halutaan saada käyntiin. Kaikessa toiminnassa urheiluopistot huomioivat viranomaisten ohjeet ja määräykset.

Urheiluopistojen avaaminen tarkoittaa tuhansien lasten ja nuorten pääsemistä taas takaisin ohjatun harrastustoiminnan ja liikunnan ilon pariin. Urheiluopistojen monipuoliset ja kattavat liikuntaolosuhteet ja alan osaajat ovat yksi suomalaisen liikuntakulttuurin ja sen myötä terveellisen elämäntavan kulmakivistä kaikille kansalaisille. Koronarajoitukset osuivat opistojen toimintaan rajusti. Liikunta-, majoitus- ja ravintolapalvelutoiminta pysähtyi hetkessä. Taloudelliseen ahdinkoon joutuneille oppilaitoksille on jo myönnetty 2,1 miljoonan euron tukipaketti vapaan sivistystyön koulutuksen taloudellisten menetysten korvaamiseksi ja toimintaedellytysten turvaamiseksi.

Kisakalliossa järjestellään parhaillaan kesän leirejä, jotka saadaan toteutumaan joko alkuperäisenä tai uudelleen sovittuna ajankohtana. Kesän alussa pidetään myös toivottu SCHOOLS OUT -liikuntaleiri, joka on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille. Myös seurat ja lajiliitot palaavat hyvää vauhtia harjoituskentille. Varauksia voit tehdä osoitteessa myynti@kisakallio.fi.