• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1.

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

tammikuu 2018

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Annukan ja Mikan juoksukoulu
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
X

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Alkaa
19.1.2018
Päättyy
21.1.2018

 

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Annukan ja Mikan Juoksukoulu nyt myös Kisakalliossa!

Tavoitteena puolimaraton, maraton, tai ihan vaan kyky juosta lenkkejä? Leirit ovat jokaiseen tasoon sopivia, ja kokenut valmentajakaksikko Mika Ja Annukka Kiekara takuuvarmasti löytää juuri Sinulle sopivat keinot juoksutekniikan hallintaan ja parantamiseen. 

Leirit suunnattu aikuisille, mutta myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Majoitus Huoneistohotelli Katajarinteen majoitustilassa, jossa Unikulman vuoteet takaavat laadukkaan yöunen. Opiston oma Ravintola Sport loihtii maukkaat, urheilijalähtöiset ateriat.

Hinta: 205€ / henkilö

Hinta sisältää:

- Majoituksen hotellitasossa 2-3hengen huoneissa täyshoidolla, sekä iltapalalla.

- Monipuolisen leiriohjelman

- Loistavan harjoitteluympäristön

Leirin järjestävät Annemari ja Mika Kiekara yhdessä Suomen Aikuisurheiluliiton ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa.

Lisäpalveluna:

- Yhden hengen huone, lisämaksu 35€/vuorokausi/hlö. Yhden hengen huoneen lisä maksetaan saapumisen yhteydessä Kisakallion vastaanottoon.

Lisätietoja >> Varaa
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
27.1.2018 10:00
Päättyy
27.1.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio mukana kehittämässä terveyttä edistäviä liikuntapalveluja 16.10.2017
Kalasatama-kokeilu liikkeellä

Kisakallio mukana kehittämässä terveyttä edistäviä liikuntapalveluja

Voisiko tulevaisuudessa hyvinvointi- ja terveyskeskuksesta saada liikuntapalveluita? Syksyllä käynnistyneissä Fiksun Kalasataman nopeissa kokeiluissa kehitetään uudenlaisia hyvinvointia lisääviä palveluita. Kisakallio kumppaneineen on mukana kehittämässä ratkaisuja jotka edistävät kaupunkilaisten hyvinvointia erityisesti liikuntaa lisäämällä.

Kisakallion urheiluopiston ja valmennussovellusta tuottavan Coach4Pron yhteistyössä toteuttama Healthskills-kokeilu käynnistyi syyskuussa. Aktiivisen arjen avaimia haetaan ryhmätapaamisissa hyvinvointimentorin kanssa, lisäksi tapaamisten ohella hyödynnetään etävalmennussovellusta. Kokeilussa on mukana 20 kaupunkilaista Kalasatamasta ja lähialueilta.

“Aloitustapaamisessa kävimme läpi kokeilun etenemistä ja kartoitimme kunkin omia tavoitteita. Lisäksi tutustuimme toisiimme ja harjoittelimme yhteydenpitoa Coach4Pro -sovelluksen avulla. Osallistujat tekivät myös Polar-kuntotestin ja testasivat puristusvoimaansa. Näin saatiin selville minkälainen kunkin lähtötaso on“, kertoo ryhmää mentoroiva Asla Jääskeläinen Kisakallion urheiluopistolta.

Paikallisesti toteutettava palvelu avaa uusia mahdollisuuksia eri palveluntarjoajien yhteistyömahdollisuuksiin ensimmäisen ja toisen sektorin välillä. Digitaaliset palvelut ja ryhmäyttäminen toimivat kokeiluissa kannustimina. Kokeilussa seurataan aktiivisesti osallistujien liikuntamotivaatiossa tapahtuvia muutoksia.

“Kalasataman Health Skills -kokeilu on meille erinomainen tilaisuus kehittää palveluamme vastaamaan jatkossa entistä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Haluamme erityisesti edesauttaa toisilleen tuntemattomien ihmisten ryhmäytymistä ja löytää sitä kautta kannustimia muutoksen tekemiseen”, kertoo Skills--palveluiden asiantuntija Aki-Matti Alanen Kisakallion urheiluopistosta.

Kokeilun aikana nähdään miten Coach4Pron valmennus- ja palvelutuotanto-ohjelmisto toimii tavallisten ihmisten tukena aktiivisen elämän ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Sovellusta käytetään ryhmän viestinnässä ja se tarjoaa mahdollisuuden ryhmän mentorin ja osallistujien vuorovaikutukseen.

Coach4Pro -sovelluksen kautta voi seurata terveyden eri osa-alueita, kuten ruokavaliota, lepoa ja tietenkin liikuntaa. Sovelluksen kautta terveydenhoitaja ja lääkäri voisivat saada näkymän siihen, miten aktiivinen arki ja ruokavalio toteutuvat sekä tarjota ohjeita ja neuvontaa. Kokeilu kestää vuoden loppuun asti.

”Haluamme saattaa yritykset ja terveyskeskuksen ammattilaiset yhteen ja tietenkin saada aktiivinen liikkuminen osaksi kokeiluihin osallistuvien arkea. Terveyskeskuksen ammattilaiset pääsevät kokeilujen kautta myös tuomaan kehitysideoita omin palveluihin”, Kalasataman tulevaa terveyskeskusta luotsaava projektipäällikkö, ylilääkäri Lars Rosengren kertoo.

Helsingin Kalasatamaan valmistuu uusi terveys- ja hyvinvointikeskus keväällä 2018. Tulevan terveyskeskuksen henkilökunta on mukana kokeilussa tukemalla käyttäjien rekrytointia ja osallistumalla yhteiskehittämistapahtumiin. Kokeilukierroksen toteuttaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala.

 

 

Kisakallio Health Skills on hyvinvointitaitoja kehittävä valmennuspalvelu yrityksille ja yhteisöille.