• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Tapahtumat

heinäkuu 2018

ma ti ke to pe la su
25. 26. 27. 28. 29. 30. 1.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.
23. 24. 25. 26. 27. 28. 29.
Meillä tehdään mestareita-päivä
Vuoden notkein kesäleiri 2018
30. 31. 1. 2. 3. 4. 5.
X

Meillä tehdään mestareita-päivä

Alkaa
23.7.2018
Päättyy
24.7.2018

KOULUTUSPÄIVÄ VALMENTAJILLE

Päivän aikana saat ideoita ja harjoitteita omaan valmennukseen huippuosaajilta.

 

Olympiavalmentajat Larisa Gryadunova ja Lena Karpushenko sekä Rion olympiavoittaja Anastasia Maksimova jakavat osaamistaan rytmisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja muiden voimistelu- ja taitolajien valmentajille.

 

Päivän aikana saat ohjausta voimistelu- ja välinetekniikkaan sekä harjoitteita voimistelijoiden fyysisten valmiuksien kehittämiseen. Päivän annista voit koota erilaisia harjoitteita omaan valmennukseesi.

 

Lisätietoja >> Varaa
X

Vuoden notkein kesäleiri 2018

Alkaa
24.7.2018
Päättyy
26.7.2018

TULE VUODEN NOTKEIMMALLE VOIMISTELULEIRILLE KISAKALLIOON!

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista perusvoimistelua ja välitekniikkaa, oheisharjoittelua ja hauskaa yhdessäoloa Kisakallion huippuolosuhteissa huippuvalmentajien johdolla.

Leiri on suunnattu 10-14-vuotiaille joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun voimistelijoille.

225eur/hlö
sis. majoitus, täysihoito, valmennus ja yövalvonta
Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio mukana kehittämässä terveyttä edistäviä liikuntapalveluja 16.10.2017
Kalasatama-kokeilu liikkeellä

Kisakallio mukana kehittämässä terveyttä edistäviä liikuntapalveluja

Voisiko tulevaisuudessa hyvinvointi- ja terveyskeskuksesta saada liikuntapalveluita? Syksyllä käynnistyneissä Fiksun Kalasataman nopeissa kokeiluissa kehitetään uudenlaisia hyvinvointia lisääviä palveluita. Kisakallio kumppaneineen on mukana kehittämässä ratkaisuja jotka edistävät kaupunkilaisten hyvinvointia erityisesti liikuntaa lisäämällä.

Kisakallion urheiluopiston ja valmennussovellusta tuottavan Coach4Pron yhteistyössä toteuttama Healthskills-kokeilu käynnistyi syyskuussa. Aktiivisen arjen avaimia haetaan ryhmätapaamisissa hyvinvointimentorin kanssa, lisäksi tapaamisten ohella hyödynnetään etävalmennussovellusta. Kokeilussa on mukana 20 kaupunkilaista Kalasatamasta ja lähialueilta.

“Aloitustapaamisessa kävimme läpi kokeilun etenemistä ja kartoitimme kunkin omia tavoitteita. Lisäksi tutustuimme toisiimme ja harjoittelimme yhteydenpitoa Coach4Pro -sovelluksen avulla. Osallistujat tekivät myös Polar-kuntotestin ja testasivat puristusvoimaansa. Näin saatiin selville minkälainen kunkin lähtötaso on“, kertoo ryhmää mentoroiva Asla Jääskeläinen Kisakallion urheiluopistolta.

Paikallisesti toteutettava palvelu avaa uusia mahdollisuuksia eri palveluntarjoajien yhteistyömahdollisuuksiin ensimmäisen ja toisen sektorin välillä. Digitaaliset palvelut ja ryhmäyttäminen toimivat kokeiluissa kannustimina. Kokeilussa seurataan aktiivisesti osallistujien liikuntamotivaatiossa tapahtuvia muutoksia.

“Kalasataman Health Skills -kokeilu on meille erinomainen tilaisuus kehittää palveluamme vastaamaan jatkossa entistä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Haluamme erityisesti edesauttaa toisilleen tuntemattomien ihmisten ryhmäytymistä ja löytää sitä kautta kannustimia muutoksen tekemiseen”, kertoo Skills--palveluiden asiantuntija Aki-Matti Alanen Kisakallion urheiluopistosta.

Kokeilun aikana nähdään miten Coach4Pron valmennus- ja palvelutuotanto-ohjelmisto toimii tavallisten ihmisten tukena aktiivisen elämän ja hyvinvoinnin kehittämisessä. Sovellusta käytetään ryhmän viestinnässä ja se tarjoaa mahdollisuuden ryhmän mentorin ja osallistujien vuorovaikutukseen.

Coach4Pro -sovelluksen kautta voi seurata terveyden eri osa-alueita, kuten ruokavaliota, lepoa ja tietenkin liikuntaa. Sovelluksen kautta terveydenhoitaja ja lääkäri voisivat saada näkymän siihen, miten aktiivinen arki ja ruokavalio toteutuvat sekä tarjota ohjeita ja neuvontaa. Kokeilu kestää vuoden loppuun asti.

”Haluamme saattaa yritykset ja terveyskeskuksen ammattilaiset yhteen ja tietenkin saada aktiivinen liikkuminen osaksi kokeiluihin osallistuvien arkea. Terveyskeskuksen ammattilaiset pääsevät kokeilujen kautta myös tuomaan kehitysideoita omin palveluihin”, Kalasataman tulevaa terveyskeskusta luotsaava projektipäällikkö, ylilääkäri Lars Rosengren kertoo.

Helsingin Kalasatamaan valmistuu uusi terveys- ja hyvinvointikeskus keväällä 2018. Tulevan terveyskeskuksen henkilökunta on mukana kokeilussa tukemalla käyttäjien rekrytointia ja osallistumalla yhteiskehittämistapahtumiin. Kokeilukierroksen toteuttaa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimiala.

 

 

Kisakallio Health Skills on hyvinvointitaitoja kehittävä valmennuspalvelu yrityksille ja yhteisöille.