• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

toukokuu 2020

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
Paytrail palautukset
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
Paytrail palautukset
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
Paytrail palautukset
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
Paytrail palautukset
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Paytrail palautukset
X

Paytrail palautukset

Alkaa
1.5.2020
Päättyy
31.5.2020

Paytrail palautukset

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio ja Santasport julkaisivat yhteistyönä verkkohiihtokoulun 11.1.2020
maastohiihtokoulu.fi avajaiset Rovaniemellä

Kisakallio ja Santasport julkaisivat yhteistyönä verkkohiihtokoulun

Kisakallio ja Lapin Urheiluopisto Santasport ovat yhdistäneet osaamisensa ja julkaisseet maastohiihdon verkkokoulun osoitteessa maastohiihtokoulu.fi

Lauantaina Santasport Lapin Urheiluopistolla järjestetyssä tilaisuudessa lanseerattiin uunituore maastohiihtokoulu, joka on suunnattu kaikille hiihdosta kiinnostuneille liikkujan kuntotasosta riippumatta. Maastohiihtokoulun vetäjänä toimii kokenut hiihtovalmentaja Reijo Jylhä, joka muistetaan kansan keskuudessa kenties parhaiten Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentajan tehtävistä. 

Kyseessä ei ole mikä tahansa perinteinen hiihtokurssi, vaan nykyaikainen kuntoilijan oman aikataulun mukaisesti verkossa käytävä hiihtokoulu. Ajatus verkossa käytävän hiihtokoulun luomisesta pohjautuu Jylhän mukaan kasvaneeseen kysyntään sekä nykyaikaisen oppimisen mahdollisuuksiin, joiden hyödyntämistä on kehitetty jo aiemmin Kisakallion ja Lapin Urheiluopisto Santasportin yhtristyönä.

–Harrastehiihdon suosio on viime vuosina kasvanut sellaistenkin kuntoilijoiden keskuudessa, jotka eivät luonnostaan osaa enää hiihtää. Myös tottumus ohjauksen saamiseen uuden harrastuksen alkaessa on yleistynyt, joten näemme tälle hiihtokoululle selkeän tarpeen, Jylhä avaa mobiilikurssin taustoja.

–Olemme halunneet tuoda tällä tavoin hiihdon oppimisen kaikkien halukkaiden saataville.

Reijo Jylhän maastohiihtokouluun osallistuva tarvitsee vain oman älypuhelimen, jota käytetään ohjeiden ja mallivideoiden katseluun sekä kurssin lopussa oman hiihdon kuvaamiseen. Hiihtokurssit suoritetaan näin ollen itsenäisesti verkosta löytyvän sivuston kautta, mutta kurssin sisällöt pohjautuvat täysin Jylhän käyttämiin ja suunnittelemiin harjoitusmenetelmiin. Jylhä on videoiden välityksellä vahvasti esillä koko kurssin ajan.

Koukuttavassa maastohiihtokoulussa on tällä hetkellä tarjolla perinteisen sekä vapaan hiihtotavan kurssit. Kurssien sisältö keskittyy hiihtämisen kannalta tärkeimpiin taitoihin, kuten rytmiin ja tasapainoon. Jylhän opastuksella läpikäydään myös sopivia hiihtotekniikoita eri maasto-olosuhteissa. 

Jylhä mainitsee, että lähitulevaisuuden suunnitelmissa on luoda lisää kursseja, joista hänen suosikkinsa on hiihtokurssi, joka yhdistäisi perhettä ja opettaisi myös lapsia hiihtämään ilon ja hauskuuden kautta.

–Ajatusmaailmallisesti sen tavoitteena olisi, että perheen laatuaikaa on yhdessä liikkuminen. Kurssin teemat tulevat olemaan siten erilaiset, että hiihtämistä opetellaan leikkien ja taitavuuden kautta, jolloin hiihdon oppimisesta voi nauttia ja se voi olla mukavaa.

Kisakallion roolina maastohiihtokoulun luomisessa on ollut sen tekninen  ja visuaalinen toteutus ja pedagogisen mallin soveltaminen verkko-opetukseen.  

– Taidon opettaminen verkossa on haaste, jota olemme tällä kurssilla lähteneet selättämään liikkuvan kuvan ja sen muokkaamisen ja toisaalta oman suorituksen kuvaamisen ja itsereflektion avulla. Lopputulos tuntuu hyvältä,  odotamme mielenkiinnolla miten se otetaan vastaan, Kisakallion digitalisaatioasiantuntija Irina Keinänen kommentoi.  

Maastohiihtokouluun pääsee osoitteessa: maastohiihtokoulu.fi.