• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

tammikuu 2020

ma ti ke to pe la su
30. 31. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio ja Espoon kaupunki talviurheilun vientimatkalla Kiinassa 17.12.2019

Kisakallio ja Espoon kaupunki talviurheilun vientimatkalla Kiinassa

Suomen ja Kiinan välinen talviurheilun teemavuosi lähestyy loppuaan. Kisakallio on ollut aktiivisesti mukana monessa projektissa ja tuonut Suomeen mm. yli 1500 kiinalaista koululaista opiskelemaan Kisakallion Finnish PopUp Schooliin.

Kisakalliolla yhä enenevissä määrin projekteja Kiinassa. Kisakallion Pekingin toimistossa työskentelee 28 työntekijää. Myös Shanghaissa Kisakalliolla on oma työntekijä.

Kisakallio ja Espoon kaupunki yhteistyössä

Marraskuussa Kisakallion Urheiluopisto sai kunnian olla mukana rakentamassa ja toteuttamassa Espoon kaupungin ”espoo liikkuu” jääkiekko- ja muodostelmaluistelujoukkueen talviurheilun kulttuurivientimatkaa ja sen ohjelmaa ystävyyskaupunki Shanghaihin, joka toteutettiin Suomen 102. itsenäisyyspäivän aikoihin.

Kisakallio Kiinan Shanghain toimiston Lydia Liln osaamisen ja verkoston myötä ohjelmaan saatiin erinomaisesti rakennettua myös toivotut Finnish PopUp School kouluvierailut ja yhteiset Movement Skills taitoharjoitukset paikallisten koululaisten kanssa. Samalla löydettiin sopivat ravintolat lounaille ja luotettava bussiyhtiö ryhmän kaikkiin kuljetuksiin.

Vierailu No. 2 High School of East China Normal Universityn EFZ kouluun, kouluruokailu kiinalaisessa koulussa puikoilla syöden ja yhteinen liikuntatunti kiinalaisten lasten kanssa oli takuulla elämys espoolaisille koululaisille.

Samoin ulkoilmatapahtuma Shanghain ehkä tunnetuimman maamerkin, Pearl Towerin juurelle tehdyssä jääpuistossa ei jättänyt ketään kylmäksi, puhumattakaan niistä ainutlaatuisista jääkiekko-otteluista ja treeneistä jotka Espoo Liikkuu joukkueen pelaajat ja muodostelmaluistelijat saivat kokea paikallisten kanssa.

Kutsun Shanghaissa vierailuun ja erityisesti Oriental Pearl Towerin jääkentän avajaisiin espoolaisille esitti ystävyyskaupunki Shanghain Ice and Snow Sports Association SISSA, jonka yksi tehtävistä on nimeltään kehittää kaupungin omia liikuntatoimen palveluita.

Liikuntatunti yhdessä EFZ koulun kanssa

Suomen ja Kiinan liikuntatunneilla on yhteistä mutta myös paljon eroja. Suurimmat erot lienevät lasten omatoimisessa harjoittelussa , jota Suomen opetussuunnitelmassa määritelty liikuntataitojen kehittäminen tukee paremmin kuin kiinalainen opetussuunnitelma. Myös ”OFF ICE” harjoittelu eli salibandyssä ja jääkiekossa tarvittaen taitojen harjoittelu oli kiinalaisille uutta ja ihmeellistä.

Tärkeä osa matkaa oli myös vierailu Shanghain pääkonsulaattissa, onhan heidän rooli kaikessa Suomesta Shanghaihin suuntautuvassa yhteistyössä tärkeää.

Lämmin kiitos erinomaisesta yhteistyöstä Espoon kaupungin ja espoolaisten urheiluseurojen, sekä Shanghain pääkonsulaatin kanssa.