• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio ja Emil Soravuo yhteistyöhön 15.1.2020

Kisakallio ja Emil Soravuo yhteistyöhön

Euroopan kisoissa Minskissä 2019 permannolla telinekilpailussa kultaa voittanut Telinevoimistelija Emil Soravuo on ehdolla Suomen Urheilugaalassa torstaina vuoden urheilijaksi kaikkineen 25 listalle valitun urheilijan joukosta.

Tokion Olympialaisten permantokilpailuun tähtäävä 22-vuotias espoolainen on päättänyt aloittaa liikuntaneuvojan opiskelut Kisakallion Urheiluopistossa Lohjalla. Opiskelu yhteensovitetaan urheilu-uran kanssa.

Opiskeluiden aloittaminen ja räätälöinti Olympiaunelman rinnalla on osa Kisakallion Urheiluopiston ja Emil Soravuon välillä  joulukuussa solmittua henkilökohtaista yhteistyösopimusta. Yhteistyön merkeissä Soravuo ja Kisakallio toteuttavat myös liikuntaleirejä lapsille, kehittävät liikuntataitojen harjoitusohjelmia urheiluseurojen valmennukseen Kisakallion leireille Kisakallion asiantuntijoiden kanssa sekä markkinoivat Kisakallion opiskelumahdollisuuksista liikunta-alasta kiinnostuneille nuorille.

- Harjoittelu on ehdottomasti päätyöni mutta Kisakallion sijainti ja opiskelun räätälöinti urheilun ehdoilla olivat niin hieno vaihtoehto että päätin tarttua siihen. Olen miettinyt jo jonkin aikaa myös omaa opiskelua ja kyllä jokaisen urheilijan pitää uran aikana pystyä myös ajattelemaan tulevaisuuttaan, miettii ensin Tokioon ja sen jälkeen Pariisiin 2024 tavoitteet asettanut Soravuo ja jatkaa, Suomessa on ainutlaatuisen hienot Dual Career mahdollisuudet yhdistää huippu-urheilu ja opiskelu, niitä jokaisen kannattaa hyödyntää.

Aikanaan liikuntaneuvojaksi valmistuva Soravuo uskoo että pitkä omakohtainen kokemus liikunnasta seuratoiminnassa ja erityisesti huippu-urheilusta sekä varmasti yli 100 nähtyä ja koettua erilaista urheiluolosuhdetta kaikkialla maailmassa antavat hänelle perspektiiviä opiskeluun. Näistä lähtökohdista Soravuo miettii vuoden urheilija äänestyksen alla että voisi tulevaisuudessa hyödyntää osaamistaan myös esimerkiksi liikuntapaikkojen suunnittelussa sekä tietysti voimistelussa opittujen kehon liikuntataitojen opettamisessa esimerkiksi lapsille ja muiden lajien harrastajille.

- Ehdottomasti olen paikalla urheilugaalassa koska on erittäin hienoa olla ehdolla ja olemmehan nyt Suomessa harjoittelemassa. Onhan gaala lisäksi todella hieno yhteisöllinen tapahtuma , jossa eri lajien parissa työskentelevät kohtaavat, niin ja samalla tapaa myös muiden lajien huippu-urheilijoita, miettii  Soravuo torstain gaalasta ennakkoon.

- On erittäin hieno asia että tavoitteellisesti uraa rakentava urheilija miettii myös opiskelua ja uran jälkeistä aikaa ja on valinnut Kisakallion kumppaniksi ja opiskelipaikaksi. Toivottavasti Emilin esimerkki kannustaa muitakin liikunta-alasta kiinnostuneita nuoria opiskelemaan Kisakallioon, kertoo apulaisrehtori Pauliina Hyvönen Kisakallion Urheiluopistolta.

Minskistä hienot muistot

Espoon Telinetaitureita edustava ja Mati Kirmeksen valmennettava Emil Soravuo nousi kaudella 2019 kokonaan uudelle tasolle. European Games kullan lisäksi hän oli maailmancupissa parhaimmillaan neljäs.

Permannolla Minskissä kultaa voittanut mies muistelee vajaan vuoden takaista voitokasta kilpailua edelleen hyvillä mielin.

- Jo karsinta onnistui todella hienosti tuoden uran toistaiseksi parhaat 14,600 pisteet. Myös itseluottamusta karsinta toi paljon lisää. Finaalin sarja oli sitten kokonaisuudessaan myös onnistunut riittäen kultaan. Kuitenkin nyt täytyy nostaa esille realiteetti olympialaisista ja muistuttaa että päästäkseen sinne ja saatikka menestyäkseen siellä, sarjan tulee olla paljon vaativampi, sanoo Soravuo suoraan.

Tällä hetkellä Soravuo on Tokion paikkaa tavoittelevien FIG:n maailmancup rankingissä toisella sijalla ja Tokio-paikan rankingin kautta saa vain yksi urheilija. Näinollen maaliskuussa Bakun ja Dohan maailmancup kilpailuissa on paljon pelissä ja tämän hetken harjoittelussa on siis selkeät tavoitteet.

Emil Soravuo vieraili 2019 myös Olympiacastin vieraana ja lähetyksen voi kuunnella uusintana oheisen linkin takaa.

OlympiaCastin vieraana Emil Soravuo - Euroopan kisojen voittaja matkalla Tokioon - Suomen Olympiakomitea