• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

toukokuu 2018

ma ti ke to pe la su
30. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 31. 1. 2. 3.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kisakallio ja Coach4Pro yhdessä aktivoimaan Helsingin Kalasataman asukkaita liikkumaan 28.6.2017
Uusi aluevaltaus kaupungin toiminnassa

Kisakallio ja Coach4Pro yhdessä aktivoimaan Helsingin Kalasataman asukkaita liikkumaan

Kisakallio on valittu yhdessä Coach4Pron kanssa Kalasatama Liikkeelle! - tarjouskierroksella toteuttamaan KisakallioHealthSkills -nimeä kantavaa “nopean kokeilun” - hanketta, jonka tavoite on liikuttaa kaupunkilaisia ja vaikuttaa positiivisesti kaupunkilaisten hyvinvointiin.  

Kisakallion rooli hankkeessa on valittujen kaupunkilaisten hyvinvointiin tähtäävä valmentaminen. Ainutlaatuisesta kaupungin kehittämisen kokeilusta vastaa Kisakalliossa Skills-hyvinvointipalvelujen johtava asiantuntija Aki-Matti Alanen.

– Henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen palvelumallimme sopii yhteisöllisen kaupunginosan kehittämiseen hyvin: tulemme asiakkaan luo, lähestymme hyvinvointia liikunnan, ravinnon ja palautumisen muodostamana kokonaisuutena ja tarjoamme henkilökohtaisen valmentajan tuen.

– Emme yritä muuttaa kaikkea kerralla, vaan tuemme askel kerrallaan asiakasta muuttamaan omaa toimintaansa. Mukana on henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi digitaalinen palvelu, joka tarjoaa helpon ja suoran tien kommunikoida oman asiantuntijan, tässä tapauksessa valmentaja Asla Jääskeläisen kanssa, Aki-Matti Alanen kertoo.

Coach4Pro on digitaalinen valmennuspalvelualusta jonka kautta asiantuntijat voivat tarjota valmennuspalvelua. Toimitusjohtaja Mikko Koskela kertoo sen tarjoavan useita hyötyjä juuri Kalasatamaprojektin kaltaisen yhteisöllisen toiminnan tueksi.

– Järjestelmä taipuu monenlaiseen liikunnan valmennukseen aina hyvinvoinnista kilpaurheiluun. TKalsatama-projektiin se tuo luontevan ja kustannustehokkaan kommunikaatiokanavan valmennettavien ja valmennettavan välille ja luo mahdollisuuksia luoda yhteisöjä. Palvelu mahdollistaa myös muiden osapuolten integroitumisen palveluun. Esimerkki voisi olla vaikka terveyskeskus tai ruokakauppa, joka voisi pitää kohdennetusti yhteyttä asiakkaiden kanssa turvallisessa henkilökohtaisessa ympäristössä.

Coach4Pro:n toimii yhdessä suosittujen henkilökohtaisten mittauslaitteiden kanssa.

– Järjestelmä sinänsä ei tarvitse toimiakseen mitään mittalaitteita mutta siinä on mahdollisuus hyödyntää mittareita todella laajasti, esimerkiksi huippu-urheilun tai terveyden tarpeiden mukaan.

Kalasatama Liikkeelle! -kokeilut käynnistyvät elo-syyskuussa 2017 ja ne toteutetaan 1–6 kuukauden aikana yhteistyössä Vallilan terveysaseman kanssa. Kokeiluiden tavoitteena on madaltaa kynnystä liikunnan aloittamiseen sekä terveellisempien rutiinien muodostamiseen. Valittujen kokeilujen kohderyhmänä ovat kaupunkilaiset, joiden hyvinvointia voidaan merkittävästi edistää liikunnan lisäämisellä arkeen. Kalasataman uusi terveys- ja hyvinvointikeskus valmistuu keväällä 2018. Syksyn
kokeiluita kehitetään yhdessä Vallilan terveyskeskuksen ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja

Aki-Matti Alanen
Kisakallion johtava asiantuntija, Liikunta- ja terveyspalvelut, Skills-tuotteet
aki-matti.alanen@kisakallio.fi
p.045 773 12044
Kisakallion Skills-palvelu

Mikko Koskela
toimitusjohtaja, Coach4Pro
mikko.koskela@coach4pro.com
p.050 486 7492
Coach4Pro valmennuspalvelu


Lisätietoa verkossa:

Fiksu Kalasatama -hankkeen uutinen Kalasatama Liikkelle -tarjouskilpailusta.
https://fiksukalasatama.fi/kalasatama-liikkeelle-syksy/

Helsingin Kalasatama -sivut
http://www.uuttahelsinkia.fi/fi/kalasatama