• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kiinalainen curling-joukkue kolme kuukautta Kisakalliossa 13.11.2018
Suomalainen valmennusosaaminen kiinnostaa

Kiinalainen curling-joukkue kolme kuukautta Kisakalliossa

Tekniikan hiominen, monipuoliset oheisharjoitukset, hyvin suunniteltu treeniohjelma ja Kisakallion urheilijoille suunniteltu ympäristö - siinä resepti, joka kiinnostaa myös ulkomaisia urheilijoita.

Kiinalainen curling-joukkue, pelaajat ja valmentajat, saapui Kisakallioon elokuussa ja harjoitteli pääasiassa suomalaisten asiantuntijoiden johdolla aina marraskuun alkupuolelle asti. Leirin taustavaikuttajana toimi Kisakallion myyntijohtaja, lajin entinen aktiivi ja vaikuttaja Lauri Ikävalko.

– Kisakalliolla on asiantuntijaosaamista, joka kiinnostaa kansainvälisiä vieraita. Tässä casessa vastasimme fysiikkatreeneistä, testauksesta ja osasta lajiharjoittelua. Leirimuotoisessa harjoittelussa valmennuskeskuksen kokonaisuus nousee merkittävään rooliin: kolme kuukautta pelkkää urheiluun keskittymistä elämää kehittää urheilijaa merkittävästi. Myös joukkue hyötyy tiiviisti yhdessä vietetystä ajasta.

Lajitreeneistä vastasi Suomea kevään 2018 talviolympialaisissa Koreassa edustanut Tomi Rantamäki.

– Kiinalaispelaajat pitivät erityisesti tekniikan yksityiskohtien hiomisesta, ottivat mielellään neuvoja vastaan ja kokeilevat niitä ennakkoluulottomasti. Ovat sitkeitä yrittämään, vaikka neuvo ei heti parantaisikaan tilannetta. Oppimisen halu ja ilo näkyivät heistä, kertoi Tomi Rantamäki.

Joukkueet kertoivat viihtyneensä Kisakalliossa hyvin. Treeniohjelma oli heidän mielestään hyvin suunniteltu, tosin hetkittäin harjoituksia oli tiiviisti.