• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

joulukuu 2018

ma ti ke to pe la su
26. 27. 28. 29. 30. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
Lentopallo minimaajoukkueleiri 2018
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
X

Lentopallo minimaajoukkueleiri 2018

Alkaa
28.12.2018
Päättyy
30.12.2018
Kisakallion Urheiluopisto perii minimaajoukkuelaisilta pe-su leiriviikonlopulta 122€/hlö (3-7hh) opistotason majoituksesta. Miniläiset majoitetaan kaikki samaan majoitustilaan. Mikäli miniläinen ei pääse leirille, tulee poissaolosta ilmoittaa Kisakallioon 14.12.2018 mennessä. Mikäli miniläinen ei saavu leirille, eikä Kisakalliolla ole siitä ennakkotietoa, on Kisakalliolla oikeus periä leiri täysimääräisenä. 
 
Leirin maksu tulee suorittaa pe 14.12.2018 mennessä. 

Leiriläisten vanhempien majoitusvaraukset puhelimitse tai sähköpostilla. 

Vanhempien majoitusvaraukset sekä leiriläisten peruutukset yms.:
Jenni Korhonen
Kisakallion Urheiluopisto 
GSM 044-5849122 
EMAIL jenni.korhonen@kisakallio.fi

http://www.finnvolley.com/kisakallio/

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kiina voitti molemmat finaalit 11.1.2018
Word Junior Curling B-championships 2018

Kiina voitti molemmat finaalit

Kiinan joukkueet pelasivat voittajaksi Kisakalliossa pelatuissa curlingin nuorten B-maailmanmestaruuksissa. Samalla joukkueet, kuten muutkin mitalistit, varmisti paikkansa maaliskuisiin MM-kisoihin Skotlannissa.

– Kiinan viime vuosien panostus curlingiin ja talvilajeihin näkyy nyt curlingin juniorijoukkueiden tasossa. He pelasivat tasaisesti, Kisakallion lajin asiantuntija ja myyntijohtaja Lauri Ikävalko toteaa.

Miehet voittivat finaalissa Venäjän ja naiset Turkin. Pronssimitalit ojennettiin naisten puolella Norja ja miesten Saksa.

Kahdeksan päivää kestäneeseen tapahtumaan osallistui 45 joukkuetta, jotka tulivat jopa 26 eri maasta. Käytännön järjestelyjä Kisakalliossa koordinoi jäälajien avainasiakaspäällikkö Jenni Korhonen. Viikko on ollut kiireinen, mutta sujunut jouhevasti.

– Kaukaisimmat vieraat tulevat Japanista, Australiasta, Hong Kongista ja Kiinasta. Pelaajat on noin 14-20 vuotiaita. Heidän lisäkseen joukkueisiin kuuluu valmentajia ja huoltajia. Kaikkiaan curling-vieraita on lähes 300.

Pelien ohella joukkueet ovat viettäneet aikaa Kisakalliossa ja lähiseudulla.

– Suomi-juttuja on tehty: saunottu ja tietenkin pulahdetty myös avannossa, Korhonen kertoo.

Finaalipelien jälkeen tapahtuman päätöstä juhlittiin banketissa. Kisakallion Pallohalliin katettiin illallinen noin 300 henkilölle. Ohjelmassa on yhdessäoloa, puheita, esityksiä ja musiikkia. Juhlan järjestelyistä vastaa Kisakallio.

– Tietenkin tällaisessa tapahtumassa on paljon asioita, mutta kokemus ja palveluasenne vievät pitkälle. Tänä vuonna meillä oli tiimissä mukana paljon opiskelijoita: Kisakallion omia liikuntaneuvoja opiskelijoita kilpailun toimihenkilöinä sekä Luksian matkailualan opiskelijoita. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja kaikki mukana olleet opiskelijat ansaitsevat erityiskiitoksen.

Kilpailun järjestäjän, World Curling Foundationin kilpailu- ja kehittämisjohtaja Eeva Röthlisberger on ollut tapahtumaan erittäin tyytyväinen.

- Kisakallio on hyvin saavutettavissa, kuljetukset toimivat. Järjestelyt ja halu palvella täällä ihan huippu. Toivon että pidämme täällä jatkossakin kansainvälisiä curling-tapahtumia, 

Lauri Ikävalko vahvistaa toiveen toteutuvan. Curling tapahtumia on tulossa Kisakallioon useita. Kiinalaisten kanssa on suunniteltu Suomi-Kiina talviurheilun yhteiselle teemavuodelle 2019 Kiinan maajoukkueiden suurleiriä, jonka yhteydessä pelattaisiin kutsuotteluista eurooppalaisten curlingjoukkueiden kanssa.

Lisätietoja: Lauri Ikävalko lauri.ikavalko@kisakallio.fi p.044 562 8549

Kisakallio voisi olla hyvä paikka teidän tapahtumalle?

Meillä on jopa 600 vuodepaikkaa, monen kokoisia tiloja, laadukkaat palvelut ja huippuhieno ympäristö. Urheilutapahtumat ovat osaamisemme keskiössä, mutta Kisakallio sopii hyvin myös muihin tapahtumiin. Lentokentältä ajaa Kisakallioon 45 minuutissa.

Lisätietoja Kisakallion myyntiosastosta

Yhteystiedot