• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1.

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Kuntokartoituspäivät

tammikuu 2018

ma ti ke to pe la su
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21.
Annukan ja Mikan juoksukoulu
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28.
Meikäläisen kuntokartoituspäivä
29. 30. 31. 1. 2. 3. 4.
X

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Alkaa
19.1.2018
Päättyy
21.1.2018

 

Annukan ja Mikan juoksukoulu

Annukan ja Mikan Juoksukoulu nyt myös Kisakalliossa!

Tavoitteena puolimaraton, maraton, tai ihan vaan kyky juosta lenkkejä? Leirit ovat jokaiseen tasoon sopivia, ja kokenut valmentajakaksikko Mika Ja Annukka Kiekara takuuvarmasti löytää juuri Sinulle sopivat keinot juoksutekniikan hallintaan ja parantamiseen. 

Leirit suunnattu aikuisille, mutta myös nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Majoitus Huoneistohotelli Katajarinteen majoitustilassa, jossa Unikulman vuoteet takaavat laadukkaan yöunen. Opiston oma Ravintola Sport loihtii maukkaat, urheilijalähtöiset ateriat.

Hinta: 205€ / henkilö

Hinta sisältää:

- Majoituksen hotellitasossa 2-3hengen huoneissa täyshoidolla, sekä iltapalalla.

- Monipuolisen leiriohjelman

- Loistavan harjoitteluympäristön

Leirin järjestävät Annemari ja Mika Kiekara yhdessä Suomen Aikuisurheiluliiton ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa.

Lisäpalveluna:

- Yhden hengen huone, lisämaksu 35€/vuorokausi/hlö. Yhden hengen huoneen lisä maksetaan saapumisen yhteydessä Kisakallion vastaanottoon.

Lisätietoja >> Varaa
X

Meikäläisen kuntokartoituspäivä

Aika
10:00
Alkaa
27.1.2018 10:00
Päättyy
27.1.2018
Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilastaja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.
 
HUOM! Kuntokartoitusta1511 edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511
Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kiina voitti molemmat finaalit 11.1.2018
Word Junior Curling B-championships 2018

Kiina voitti molemmat finaalit

Kiinan joukkueet pelasivat voittajaksi Kisakalliossa pelatuissa curlingin nuorten B-maailmanmestaruuksissa. Samalla joukkueet, kuten muutkin mitalistit, varmisti paikkansa maaliskuisiin MM-kisoihin Skotlannissa.

– Kiinan viime vuosien panostus curlingiin ja talvilajeihin näkyy nyt curlingin juniorijoukkueiden tasossa. He pelasivat tasaisesti, Kisakallion lajin asiantuntija ja myyntijohtaja Lauri Ikävalko toteaa.

Miehet voittivat finaalissa Venäjän ja naiset Turkin. Pronssimitalit ojennettiin naisten puolella Norja ja miesten Saksa.

Kahdeksan päivää kestäneeseen tapahtumaan osallistui 45 joukkuetta, jotka tulivat jopa 26 eri maasta. Käytännön järjestelyjä Kisakalliossa koordinoi jäälajien avainasiakaspäällikkö Jenni Korhonen. Viikko on ollut kiireinen, mutta sujunut jouhevasti.

– Kaukaisimmat vieraat tulevat Japanista, Australiasta, Hong Kongista ja Kiinasta. Pelaajat on noin 14-20 vuotiaita. Heidän lisäkseen joukkueisiin kuuluu valmentajia ja huoltajia. Kaikkiaan curling-vieraita on lähes 300.

Pelien ohella joukkueet ovat viettäneet aikaa Kisakalliossa ja lähiseudulla.

– Suomi-juttuja on tehty: saunottu ja tietenkin pulahdetty myös avannossa, Korhonen kertoo.

Finaalipelien jälkeen tapahtuman päätöstä juhlittiin banketissa. Kisakallion Pallohalliin katettiin illallinen noin 300 henkilölle. Ohjelmassa on yhdessäoloa, puheita, esityksiä ja musiikkia. Juhlan järjestelyistä vastaa Kisakallio.

– Tietenkin tällaisessa tapahtumassa on paljon asioita, mutta kokemus ja palveluasenne vievät pitkälle. Tänä vuonna meillä oli tiimissä mukana paljon opiskelijoita: Kisakallion omia liikuntaneuvoja opiskelijoita kilpailun toimihenkilöinä sekä Luksian matkailualan opiskelijoita. Yhteistyö sujui erinomaisesti ja kaikki mukana olleet opiskelijat ansaitsevat erityiskiitoksen.

Kilpailun järjestäjän, World Curling Foundationin kilpailu- ja kehittämisjohtaja Eeva Röthlisberger on ollut tapahtumaan erittäin tyytyväinen.

- Kisakallio on hyvin saavutettavissa, kuljetukset toimivat. Järjestelyt ja halu palvella täällä ihan huippu. Toivon että pidämme täällä jatkossakin kansainvälisiä curling-tapahtumia, 

Lauri Ikävalko vahvistaa toiveen toteutuvan. Curling tapahtumia on tulossa Kisakallioon useita. Kiinalaisten kanssa on suunniteltu Suomi-Kiina talviurheilun yhteiselle teemavuodelle 2019 Kiinan maajoukkueiden suurleiriä, jonka yhteydessä pelattaisiin kutsuotteluista eurooppalaisten curlingjoukkueiden kanssa.

Lisätietoja: Lauri Ikävalko lauri.ikavalko@kisakallio.fi p.044 562 8549

Kisakallio voisi olla hyvä paikka teidän tapahtumalle?

Meillä on jopa 600 vuodepaikkaa, monen kokoisia tiloja, laadukkaat palvelut ja huippuhieno ympäristö. Urheilutapahtumat ovat osaamisemme keskiössä, mutta Kisakallio sopii hyvin myös muihin tapahtumiin. Lentokentältä ajaa Kisakallioon 45 minuutissa.

Lisätietoja Kisakallion myyntiosastosta

Yhteystiedot