• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Kenelle kuuluu kunnia suomalaisten hiihtolomasta? 17.2.2020
Suomen laissa jo 85 vuotta

Kenelle kuuluu kunnia suomalaisten hiihtolomasta?

Vaikka Karin ”oma laji” oli voimistelu hänen teki kauaskantoista työtä myös talviurheilussa, ja erityisesti hiihdossa Kaarina Kari teki työtä, jolla oli kauaskantoiset vaikutukset. Kaarina oli vuonna 1927 opintomatkalla Ruotsissa ja pääsi sattumalta tutustumaan tukholmalaislasten tunturihiihtokurssiin heidän pääsiäislomallaan.

Tästä innostuneena Kaarina Kari ryhtyi pohdiskelemaan, olisiko mahdollista että Suomenkin koululaisille voitaisiin järjestää tilaisuus vapaasti ilman kouluhuolia hiihdellä kevättalven hangilla. Helsingin tyttölyseon voimistelun lehtorina tuolloin toiminut Kaarina kari vei oman luokkansa vuonna 1929 Kajaaniin pääsiäisloman aikana, Helsingin tienoilla kun ei enää ollut lunta.

Kouluhallitus suhtautui ideaan myötämielisesti, ja ymmärsi asian merkityksen ja kannatti kurssia myöntäen lähtijöille retkeilyliput rautatielle. Näin ensimmäinen askel ainutlaatuiseen koululaishiihtopäivien viettoon maassamme oli otettu. Onnistuneen matkan aikana Kaarina karin päässä kypsyi ajatus koululaisten hiihtoretkeilystä pääsiäislomalla ja Kari aloitti vaikuttamisen viranomaisiin.

Helmikuun 12. päivänä 1930 Kaarina Kari kirjoitti opetusministeriön retkeilylautakunnalle: ”Kuten tiedettäneen, on Ruotsissa jo vuodesta 1925 alkaen virallisesti järjestetty hiihtoretkeilyä koululaisille. Allekirjoittaneella oli onni vuonna 1927 olla mukana tällaisella retkellä Storlienillä. Vakuutettuna tällaisten retkien hyvää tekevästä vaikutuksesta, vei allekirjoittanut muutamia oppilaita viime vuonna pääsiäisviikolla kajaaniin (etelämpänä ei ollut lunta) hiihtelemään.

Tämän vaatimattoman aloitteen erinomainen onnistuminen, sen virkistävä vaikutus kaikkiin osanottajiin ja kajaanilaistenkin harras toivomus pääsiäisretkeilyn jatkuvasta toteuttamisesta rohkaisee allekirjoittanutta ehdottamaan, että retkeilylautakunta järjestäisi pääsiäisretkeilyä koululaisille Pohjois-Suomeen. Jos retkeilylautakunta ei vielä tänä vuonna katso voivansa järjestää tällaisia retkeilyjä koko laajuudessaan, niin anon että sille oppilasjoukolle ohjaajineen, jonka allekirjoittanut ensi pääsiäisviikolla jälleen veisi hiihtämään, myönnettäisiin 75% alennus rautatiematkoista”.

Kaarina Karin ohella liikuntavaikuttaja Tahko Pihkala ryhtyi ajamaan Karin kehittämää asiaa ja lopulta Kaarina karin hiihtoretkeilykurssin aloitteesta annettiin asetus valtion oppikoulujen hiihtolomasta 2. joulukuuta 1933 ja vastaava asetus kansakoululaisten hiihtolomasta 14. joulukuuta 1934.

Professori Kaarina Kari sai tasavallan presidentti Urho Kekkosen kanssa myös Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden laitoksen ensimmäisen liikunnan kunniatohtori-tittelin vuonna 1969. Suomen urheilun suuren ansioristin vuonna 1954 saanut Kari kirjoitti mm. yli 20 terveydenhoitoa, liikuntaa sekä raittiuskasvatusta käsittelevää teosta.

Tämän pitkän ja monipuolisen elämäntyön tehneen naisen nimeä kantava säätiö perustettiin vuonna 1983. Säätiön tarkoitus on välittää jälkipolville Karin elämäntyön saavutuksia sekä edistää erityisesti naisten liikuntakasvatuksen kehittämistä ja tukea Kisakallion Urheiluopiston toimintaa.  

Kuka?PROFESSORI KAARINA KARI (1888 - 1982)

Professori Kaarina Kari oli tunnettu suomalaisen naisvoimistelun uranuurtaja. Kaarina Kari suoritti ensin voimistelunopettajan tutkinnon ja vielä myöhemmin lisäksi lääketieteen lisenssiaattitutkinnon.

Varsinaisen työuransa Kari teki lähes 30 vuoden aikana Tyttönormaalilyseon lehtorina Helsingissä. Opettajan työn ohessa Kaarina Kari oli aktiivinen voimistelun kehittäjä ja vaikuttaja myös tuottelias kirjailija. Hän kirjoitti alalta mm. voimistelunjohtajan peruskirjan, naisvoimistelun systemaattisen liikuntaopin ja teoksen ”Ikälisää voimistelusta”.

KISAKALLION PERUSTAJA

Kaarina Kari toimi Suomen naisten liikuntakasvatusliiton puheenjohtajana 1920-luvulta alkaen yli 30 vuoden ajanjakson (1921-1954). Kaarina Karin toimiessa voimisteluliiton (silloin SNLL, nykyään Suomen Voimisteluliitto) puheenjohtajana (1922-54) liitto perusti vuonna 1949 Kisakallion Urheiluopiston (perustettassa nimi oli Kisakallion Liikuntaopisto) omaksi koulutusorganisaatiokseen naisten ja tyttöjen voimisteluopistoksi Sipoon Östersundomin Karhusaareen. Kurssikoti hankittiin naisvoimistelun ohjaajien kouluttamista ja voimistelukurssien pitämistä varten.

URA

Ylioppilas 1908, voimistelun opettaja 1911, lääketieteen kandidaatti 1917, lisensiaatti 1925, Tyttönormaalilyseon voimistelun ja terveystiedon vanhempi lehtori 1927-56; Kaarina Karille myönnettiin professorin arvonimi vuonna 1959.

JULKAISUT

Primitiivinen voimistelu 1922; Yhdistysopas naisvoimistelijoille 1926; Terveydenhoidonopas kodeille ja naisille 1932; Oppikoulun terveysoppi (Kl. U. Suomelan kanssa) 1933; Kaija-tohtorin terveyspakinoita 1935; Ensiapu retkillä ja kotona 1941; Iho terveyden välittäjänä 1942; Äiti, kasvata minut terveeksi 1945; Kaksi kotia 1947; Terveysoppi (V. Lahtisen kanssa) 1949; Voimistelunjohtajan peruskirja 1952; Naisvoimistelun systemaattinen liikuntaoppi 1959; Kavahda latuskaa 1963; Ikälisää voimistelusta 1965; Puolapuuliikkeitä 1972; Kumivannevoimistelu 1973; leikki- ja voimistelu ohjelmajulkaisu.