• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

toukokuu 2018

ma ti ke to pe la su
30. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 31. 1. 2. 3.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Jukka Toijala siirtyy Kisakalliosta Romaniaan 10.7.2017
Koripalloon henklömuutoksia

Jukka Toijala siirtyy Kisakalliosta Romaniaan

Kuva: Koripallovalmentaja Jukka Toijala(vas) ja Kisakallion rehtori Asko Härkönen.

Kisakalliossa työskennellyt Koripalloliiton valmennuksen johtaja Jukka Toijala siirtyy 1.8. alkaen Romanian pääsarjaan Steaua Bukarestin päävalmentajaksi.

– Olen haaveillut pitkään mahdollisuudesta valmentaa ammatikseni ulkomailla. Sopimuksen syntyminen on luonnollisesti iloinen ja positiivinen asia, mutta samalla tunnen hieman haikeutta. Noin vuoden työrupeama Kisakalliossa on ollut kaikilla tapaa erinomainen. Talossa on hieno ja positiivinen yhdessä tekemisen meininki ja olen todella kiitollinen että sain olla siinä mukana. Kuten tämä siirto osoittaa, ei ikinä tiedä mitä elämässä tapahtuu. Siksi haluankin sanoa henkilökunnalle kiitos ja näkemiin. En missään nimessä halua heittää hyvästejä, Jukka sanoo.

Kisakallion rehtori ja valmennuskeskuksen johtaja Asko Härkönen siirron olevan Kisakalliolle menestys, mutta toisaalta juuri sellaista kehitystä jota Kisakallio tavoittelee: meidän asiantuntijoillamme on kysyntää myös kansainvälisesti.

– Olemme iloisia Jukan uudesta mahdollisuudesta, vaikka olisimme mielellämme jatkaneet yhteistyötä hänen kanssaan. Jukka edisti Kisakalliossa toimiessaan suomalaisen koripallon kehitystyötä merkittävästi, erityisesti nuorten valmennuksen osalta. Jukan arvot ja toimintatapa sopivat erinomaisesti Kisakallioon. Hieman haikeana toivotamme Jukalle onnistumisia uudessa tehtävässään, toteaa rehtori Asko Härkönen.

Toijalan Romaniaan lähdön takana on keväällä toteutunut lyhyempi valmennuspesti, jonka tuloksena Jukka Toijala, 45, johdatti Steaua Bukarestin Romanian liigan finaaleihin ensimmäistä kertaa 21 vuoteen. Toijala otti helmikuussa Steaua Bukarestin komentoonsa Romanian liigan ylemmän loppusarjan alkajaisiksi ja luotsasi joukkueen Romanian pudotuspeleihin kolmannelta sijalta. Steaua päihitti puolivälierissä Pitestin ja välierissä Sibiun ennen kaatumistaan finaaleissa Cluj’lle. Toijalan otteet miellyttivät seurajohtoa siinä määrin, että kouvolalaislähtöinen valmentaja allekirjoitti 1+1-vuotisen jatkosopimuksen romanialaisseuran kanssa.

- Asetelma on siinä mielessä viime kevättä kiitollisempi, että keväällä tulin valmiiksi rakennettuun jengiin, kun taas nyt pääsen rakentamaan joukkuetta oman pelifilosofiani mukaan, kiittelee Toijala.

- Meillä on kiinnitettynä kaksi ammattilaispelaajaa sekä tukku junioreita. Markkinat ovat käyneet kuumana Romaniassa jo pidemmän aikaa, joten tulemme markkinoille hienoiselta takamatkalta, mutta hyvä saada tässä vaiheessa joukkueen rakentaminen täysillä käyntiin.

Lisätietoja:

Koripallo On yksi Kisakallion strategisista lajeista

Lue myös Koripalloliiton uutinen aiheesta sivulta basket.fi