• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat
Tapahtumat

heinäkuu 2018

ma ti ke to pe la su
25. 26. 27. 28. 29. 30. 1.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.
23. 24. 25. 26. 27. 28. 29.
Meillä tehdään mestareita-päivä
Vuoden notkein kesäleiri 2018
30. 31. 1. 2. 3. 4. 5.
X

Meillä tehdään mestareita-päivä

Alkaa
23.7.2018
Päättyy
24.7.2018

KOULUTUSPÄIVÄ VALMENTAJILLE

Päivän aikana saat ideoita ja harjoitteita omaan valmennukseen huippuosaajilta.

 

Olympiavalmentajat Larisa Gryadunova ja Lena Karpushenko sekä Rion olympiavoittaja Anastasia Maksimova jakavat osaamistaan rytmisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja muiden voimistelu- ja taitolajien valmentajille.

 

Päivän aikana saat ohjausta voimistelu- ja välinetekniikkaan sekä harjoitteita voimistelijoiden fyysisten valmiuksien kehittämiseen. Päivän annista voit koota erilaisia harjoitteita omaan valmennukseesi.

 

Lisätietoja >> Varaa
X

Vuoden notkein kesäleiri 2018

Alkaa
24.7.2018
Päättyy
26.7.2018

TULE VUODEN NOTKEIMMALLE VOIMISTELULEIRILLE KISAKALLIOON!

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista perusvoimistelua ja välitekniikkaa, oheisharjoittelua ja hauskaa yhdessäoloa Kisakallion huippuolosuhteissa huippuvalmentajien johdolla.

Leiri on suunnattu 10-14-vuotiaille joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun voimistelijoille.

225eur/hlö
sis. majoitus, täysihoito, valmennus ja yövalvonta
Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Japanilainen voimisteluryhmä vihtakurssilla 21.6.2018
Gymnaestradassa esiintymisen välillä

Japanilainen voimisteluryhmä vihtakurssilla

Kisakalliossa kesä kiireistä aikaa - lajileirit ja tapahtumat nivoutuvat kalenteriin tiiviinä helminauhana. Juhannuksenakin urheillaan ja seuraavalla viikolla pelataan kiivaasti koripalloa ja suunnistetaan. Vieraista pääosa on yhä suomalaisia, mutta ulkomailta tulevien vieraiden osuus kasvaa jatkuvasti.

Kesäkuun alussa Kisakalliossa vieraili harvinaisen kaukaisia vieraita. Japanilainen voimisteluryhmä Kokushikan yliopistosta tuli Suomeen esiintyäkseen Gymnaestrada tapahtumassa ja majoittui ja harjoitteli Kisakalliossa.

Ryhmää isännöi treenileiriä Suomessa Quut, espoolaisen OVO-voimisteluseuran miesten näytösvoimisteluryhmä. Samaan aikaan Kisakalliossa pyöri Leimausleiri, joten nurkat olivat aika täynnä. Mutta vieraanvarainen suomalainen on kekseliäs. Vesa "Q" Lappalainen järjesti japanilaisille vihtakurssin: Karnaisten korpeen taittelemaan koivunoksia, pöydän ääressä oksanippu kokoon oikeaoppisesti kierretyllä oksasidoksella ja vihta käyttöön. Lopputuote herätti vieraissa epäuskoista ihastusta, mutta saunassa ja paljussa kului hulppeasti kolme tuntia.

Jo 1960-luvulla perustettu Kokushika-ryhmä on Japanissa erittäin tunnettu ja niittänyt mainetta myös maailmalla. Miesten ryhmä käsittää kaikkiaan 40 jäsentä, naisten ryhmässä voimistelee 35 voimistelijaa. Gymnaestradassa ryhmä sekä esiintyi yleisölle että oli mukana workshopeissa, joissa sen valmentaja Kotaro Yamada harjoitutti uusien taitojen oppimista myös suomalaisille voimistelijoille. Kokushika esiintyi Suomessa toista kertaa, mutta nyt mukana olleista jäsenistä vain yksi oli mukana viime kesänä.

Katso Vesan “vihtakurssia” videolta Kisakallion somekanavissa instagramissa @kisakallio tai facebookissa. Kokushikan esiintyminen Gymnaestradassa löytyy Yle Areenalta 9.6. lähetyksestä.

Kuvakooste Kokushikan vierailusta