• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Jallu Raitanen ja Kisakallio blogiyhteistyöhön 26.10.2018
Jallu Koriksella seuraa suomalaisia USA:n kovimmassa yliopistosarjassa

Jallu Raitanen ja Kisakallio blogiyhteistyöhön

Kisakallio ja Suomen huipulla vuosia koripalloillut Jari Raitanen ovat aloittaneet blogiyhteistyön. Jari Raitanen seuraa Kisakallion tukemana blogissaan poikansa Remu Raitasen ja muiden nuorten suomalaisten huippukoripalloilijoiden edesottamuksia USA:n kovimmassa yliopistosarjassa NCAA:n 1.divisioonassa.  

– Olen kaksi kautta seurannut miesten NCAA 1.divisioonaa ja löytänyt fanaattisimmat koriksen seuraajat matkaan. Blogista on tullut paljon positiivisia kommentteja ja niiden myötä jatkan seuraamista ja kirjoittamista tulevan kauden ajan. Tavoitteenani on, että  mahdollisimman laaja porukka voisi seurata meidän poikien matkaa siellä. Uskon että Kisakallion mukana olo auttaa minua osaltaan tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Marraskuun alussa alkava sarja huipentuu kevään March Madness -lopputurnaukseen, joka kuuluu maailman kolmen seuratuimman urheilutapahtuman joukkoon heti Super Bowlin ja jalkapallon MM-kisojen jälkeen.

– Resurssit riittävät vain tämän yhden sarjan seuraamiseen. Suomalaisia pelaa tässäkin yllättänä monta - lue blogista kuinka monta. Kausi alkaa marraskuun alussa ja sitä ennen julkaisen pari taustoittavaa ennakkojuttua, joista ensimmäinen on nyt blogissa luettavissa, Raitanen lupaa.

Kisakallion pirtaan blogi osuu sekä lajin että aiheen osalta hienosti. Kisakallion medioita lukee paljon nuoria koripalloilijoita ja heidän vanhempiaan,  joita yliopistokoripallo ja nuorten mahdollisuuden varmasti kiinnostavat.

– Nuorten suomalaisten lahjakkuuksien mahdollisuus opintoihin ja koripallouraan rapakon takana on loistava juttu, josta Kisakallio haluaa olla kertomassa mahdollisimman monelle. Näistä nuorista osa on jo pelannut Susi-paidassa ja monet tulevat pelaamaan - heidän edesottamuksensa kiinnostavat sekä meitä että muita koripallofaneja Suomessa, markkinointi- ja kehitysjohtaja Harri Hollo luonnehtii.  

Jallu päivittää blogiaan koko kauden ajan epäsäännöllisen tiheästi - uutisoimme uusista päivityksistä Kisakallion kaikilla some-kanavilla. Pysy kuulolla ja ajan tasalla siitä miten suomalaisnuoret yhdistävät huippu-urheilun ja yliopisto-opinnot rapakon takana. Blogiin pääsee myös suoraan Kisakallion sivulta.