• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

joulukuu 2018

ma ti ke to pe la su
26. 27. 28. 29. 30. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
Lentopallo minimaajoukkueleiri 2018
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
X

Lentopallo minimaajoukkueleiri 2018

Alkaa
28.12.2018
Päättyy
30.12.2018
Kisakallion Urheiluopisto perii minimaajoukkuelaisilta pe-su leiriviikonlopulta 122€/hlö (3-7hh) opistotason majoituksesta. Miniläiset majoitetaan kaikki samaan majoitustilaan. Mikäli miniläinen ei pääse leirille, tulee poissaolosta ilmoittaa Kisakallioon 14.12.2018 mennessä. Mikäli miniläinen ei saavu leirille, eikä Kisakalliolla ole siitä ennakkotietoa, on Kisakalliolla oikeus periä leiri täysimääräisenä. 
 
Leirin maksu tulee suorittaa pe 14.12.2018 mennessä. 

Leiriläisten vanhempien majoitusvaraukset puhelimitse tai sähköpostilla. 

Vanhempien majoitusvaraukset sekä leiriläisten peruutukset yms.:
Jenni Korhonen
Kisakallion Urheiluopisto 
GSM 044-5849122 
EMAIL jenni.korhonen@kisakallio.fi

http://www.finnvolley.com/kisakallio/

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Hyvinvointi pienillä muutoksilla 9.3.2018
Kisakallion Health Skills -asiantuntija Aki-Matti Alanen

Hyvinvointi pienillä muutoksilla

Elämäntapamuutosten tekeminen on nykyaikana trendikästä ja siitä saadaan aikaiseksi myös ihmisiä kiinnostavaa draamaa esimerkiksi televisio-ohjelmien muodossa. Painoa pudotetaan useita kymmeniä kiloja lyhyellä aikavälillä hyvin radikaalien ruokavaliomuutosten avulla, sekä treenataan yhtäkkiä 400% enemmän aikaisempaan tasoon verrattuna. Nämä reality-ohjelmat, sekä erittäin aggressiivinen “terveyttä edistävien” tuotteiden markkinointi ovat luoneet ihmisille virheellisen kuvan siitä, mitä muutos oikeasti tarkoittaa ja miten pysyviin tuloksiin on mahdollista päästä.

Elämäntapamuutos on itseasiassa jo terminä niin massiivinen, että voidaan kriittisesti pohtia onko sitä edes järkevä tavoitella yhdellä kertaa. Elämäntavat kattavat alleen useita erilaisia asioita ja todennäköisyys siihen, että yksilö saa pysyvästi muutettua kaiken kerralla ei ole kovinkaan korkea. Puhutaan siis mieluummin yksinkertaisesti muutoksesta ja asioista joiden suhteen pienten pysyviä tuloksia aikaansaavien muutosten tekeminen on mahdollista. Pienten muutosten tekeminen ei aikaansaa suuria otsikoita tai klikkitulvaa nettisivuilla. Lisäksi niiden markkinointi vaikka ruokavalion rakentamisen suhteen ei todennäköisesti ohjaa ihmistä ostamaan suuren katteen tuotteita. Tämän vuoksi meidät on saatu aivopestyä ajatukseen siitä, että terveyttä ja hyvinvointia edistävät muutokset tapahtuvat nopeasti ja suuressa mittakaavassa.

Muutoksen tekemisen taustalla on keskeisenä tekijänä motivaatio. Motivaatio määrittää yksilön mielenkiinnon suunnan, sekä voimakkuuden siihen tähtäävään toimintaan. Motivaatio koostuu motiiveista, jotka ovat tiettyyn kohteeseen suuntautuvia tarpeita. Motiivit eivät yksistään riitä toiminnan aikaansaamiseen, mutta ovat kuitenkin toiminnan sisäinen ehto. Yksilön motiivit ovat yleensä vahvasti kiinnittyneet arvoihin. Arvot ja tällöin myös motiivit kilpailevat monesti keskenään, jolloin sillä on vahva vaikutus myös toimintaan eri tilanteissa. Esimerkiksi liikunnan harrastaminen on asia, joka lähes kaikilla ihmisillä tiedostetusti liittyy oman terveyden ylläpitämiseen ja parantamiseen, mutta silti yhä useampi ihminen liikkuu alle suositusten määrittämän tason.

Liikunta-alan ammattilaiset, kuten minä itse, ovat erittäin hyviä saarnaamaan ihmisille liikunnan positiivisista vaikutuksista ja muistuttamaan jopa syyllistävästi, että liikunta on tärkeä osa perusarkea. Liikunnalla on merkittävä vaikutus elintapasairauksien ehkäisemisessä ja hoidossa ja vähäinen liikunta, sekä erityisesti istuminen on haitallista. Istuminen on yhtä kuin tupakointi jne. Olennainen asia tässä ihmisen toimintatapojen muutosten kannalta ei kuitenkaan ole tieto. Sitä on nykyään saatavilla erittäin helposti, tosin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa medianlukutaito tuntuu välillä hävinneen totaalisesti.

Pienten muutosten aloittaminen – vaikkapa liikunnan lisäämisen suhteen – ja aikaansaaminen lähtee liikkeelle tavoitteiden konkretisoinnista. Nyt kun uudenvuodenlupaukset ovat vielä edes häilyvästi muistissa, toimi seuraavasti:

Aloita kirjaamalla ylös asiat, joita haluat omassa arjessasi hyvinvointisi kannalta muuttaa.

Suunnittele niille aikataulu – yksi asia kerrallaan. Tee sopimus itsesi kanssa – kirjaat paperille mitä lupaat itsellesi tulevan vuoden aikana ja mitä näiden asettamiesi tavoitteiden saavuttaminen sinulta vaatii.

Toteuta.

 Aki-Matti Alanen, johtava asiantuntija Skills palvelut, Kisakallion urheiluopisto

Kirjoitus on julkaistu myös Work Goes Happy -tapahtuman blogissa. 15.3. Wanhassa Satamassa Helsingissä pidettävään nykyaikaiseen työhyvinvointiin keskittyvässä tapahtumassa on huippumielenkiintoinen ohjelma sisältäen Kisakalliossa oman workshopin. Tutustu tapahtumaan, rekisteröidy(ilmainen sisäänpääsy) ja tule tapaamaan Kisakallion hyvinvointiasiantuntijoita.