• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

kesäkuu 2022

ma ti ke to pe la su
30. 31. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
Villen ja Petun pelileiri 2022
X

Villen ja Petun pelileiri 2022

Alkaa
27.6.2022
Päättyy
29.6.2022
Sinut on valittu hakemusten perusteella Villen ja Petun pelileirille. 

Vahvista osallistumisesi maksamalla leirimaksun. 

Villen ja Petun pelileiri järjestetään nyt 13. kerran. 
Turnaus pelataan Kisakallion Urheiluopistolla 27.-29.6.2022.
 
Leirin hinta on 330€

Molempien päivien jälkeen joukkueilla mahdollisuus pelaajakauppoihin. Joukkueita valmentaa Suomen huippukiekkoilijat apuvalmentajineen. Kaikilla joukkueilla oma huoltaja. Otteluaika 2x20min. Majoitus, ruokailu ja oheisohjelma on Kisakallion Urheiluopiston liikunnanohjaajien järjestämää. 

Tule pelaamaan ja koe mitä kaikkea ehtii tapahtua PELILEIRILLÄ!
Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Hifk:n ja Tps:n edustusjoukkueet pelaavat juhlan kunniaksi Lohjalla elokuussa 21.6.2022
Kisakallion jäähalli 20 vuotta

Hifk:n ja Tps:n edustusjoukkueet pelaavat juhlan kunniaksi Lohjalla elokuussa

Kisakallion Urheiluopisto teki silloisen historiansa suurimman investoinnin vuonna 2002 rakentamalla koulutus- ja harjoitusjäähallin. Halli tehtiin tarpeeseen. Se nousi heti alusta alkaen tärkeäksi osaksi paikallisen jääkiekkoseuran Harjun Kiekon (ent. Lohjan Kisaveikot) harjoitusolosuhteita. Nykyään Kisakallion jäähalli toimii merkittävänä harjoitus- ja tapahtumareenana useille jäälajeille.

Kisakallion Urheiluopisto juhlii 20 vuotista jäähallia yhdessä pitkäaikaisimman asiakkaan Harjun Kiekon kanssa Kisakallion jäähalli 20 vuotta - juhlaottelun merkeissä Lohjan jäähallilla 11.8.2022. Juhlaottelussa kohtaavat  HIFK:n ja TPS:N edustusjoukkueet. HIFK:n nykyisellä päävalmentaja Ville Peltosella on myös henkilökohtainen suhde Kisakallioon. Hänen nimikkoleirejään on järjestetty Kisakalliossa jo 15 vuoden ajan. Myös HIFK:n muut joukkueet ovat vierailevat usein Kisakalliossa, esimerkiksi urheilijatestauksessa.

– Edustusjoukkueiden saaminen mukaan on osoitus hyvästä yhteistyöstä ja olemme siitä erittäin iloisia. Ottelun pelaaminen Lohjalla oli hyvin luonteva ratkaisu, koska sinne voimme ottaa yleisöä mukaan ja samalla kunnioitamme Kisakallion ja Harjun Kiekon pitkäaikaista kumppanuutta, kertoo Kisakallion myyntijohtaja ja tapahtuman luoja Lauri Ikävalko. 

Harjun Kiekolle liigaseurojen pregame-ottelu Lohjalla ei ole ensimmäinen, vaan vuosien aikana niitä on järjestetty eri seurojen kanssa. Toiminnanjohtaja Panu Heinistö on mielissään erityisesti tästä ottelusta.
– Hienoa päästä koronan jälkeen taas järjestämään yleisötapahtumia. Nämä tapahtumat ovat upeita sekä  seurojen omille junioreille että muulle kiekkoväelle. Yhteistyömme Kisakallion kanssa on vahvistunut vuosi vuodelta ja on upeaa päästä juhlistamaan meille tärkeää jäähallia, Heinistö hehkuttaa.

 – Ja kun muistelee viime kevättä, niin eihän ottelupari voisi paljon herkullisempi olla, Heinistö jatkaa ja toivottaa sekä HIFK:n, että TPS:n sydämellisesti tervetulleeksi Lohjalle. 

Mitä: Kisakallion jäähalli 20-vuotta -juhlaottelu 11.8.2022
Missä: Lohjan jäähallissa
Kuka pelaa: HIFK:n ja TPS:N edustusjoukkueet
Kuka järjestää: Kisakallion Urheiluopisto, Harjun Kiekko ja Lohjan Kaupunki

Varaa liput tästä!