• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Helsinki Redsin e-sports joukkue leirillä Kisakalliossa 5.12.2018
Tavoitteena ryhmäytyminen ja taitojen kehittäminen

Helsinki Redsin e-sports joukkue leirillä Kisakalliossa

Helsinki Redsin Dota 2 e-sports joukkue on viettänyt kuluneella viikolla treenileiriä Kisakalliossa. Ohjelmassa on harjoittelua ja pelejä, kuten muidenkin lajien urheilijoilla. Dota 2 on on strategiapeli, jossa kaksi viiden henkilön joukkuetta pelaa toisiaan vastaan noin 30-60 minuutin otteluita. Peli vaatiin pelaajalta reaktionopeutta, nopeita kommunikaatiotaitoja ja kykyä ennakoida vastustajan liikkeitä.

Joukkueen päätavoitteena on Minor-turnaus, joka pidetää Romanian Bukarestissa  9.–13.1.2019. Turnauksessa kisataan 125 000 dollarin eli 109 000 euron pääpalkinnosta, sekä jatkopaikasta 19.-27.2019 järjestettävään Kiinan Chongqing Major -turnaukseen, jossa pääpalkintona miljoona dollaria.

Yksi joukkueen pelaajista,  Jan ”womber” Kylmäsen mukaan leirielämä ja pelit sujuivat urheiluopisto ympäristössä hyvin.

Leirillä aikataulumme kulku on sellainen että aamuisin on solo-treenit, ruuan jälkeen katsotaan yhdessä peliin liittyviä asioita, sitten pelataan harjoitusotteluja muita vihollisia vastaan ja illalla vielä solo-treenit. Leirillä tiimihenkemme on kasvanut ja asiat pelissä menevät parempaan suuntaan. Tulevaisuuden tavoitteissa on sekä minor- ja major-turnauksiin pääseminen ja niissä mahdollisimman hyvä menestys.

Kisakallion historian ensimmäisen e-sports leirin suunnittelusta on vastannut myyntipäällikkö Jukka Kataja, jolta entisenä ammattilaisurheilijana riittää ymmärrystä uuden lajin pelaajien hiukan erilaisiin, mutta toisaalta samanlaisiin tarpeisiin.  

Tämän leirin järjestelyissä pyrittiin siihen, että tarjoamme samoja asioita mitä muillekin urheilijoille. Urheiluleirin järjestelyissä jokaiselle tärkeä asia kokonaisuudessa on muun muassa lepo - eli majoitus - jotta reaktiot pysyvät nopeina. Myöskään ryhmäytymisen merkitystä ei sovi aliarvioida. Harjoitteluolosuhteen tiimoilta ei riittävän nopeasta nettiyhteydestä ole haittaa, jotta heillä on mahdollisuus toteuttaa omaa lajiaan tehokkaasti. Mielenkiintoinen avaus ja kokonaisuudessaan lajilla on yllättävänkin paljon samoja piirteitä kuin lajeilla, joilla tulee askelmittariin enemmän merkintöjä.