• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Valmistuvat liikuntaneuvojat etäopetuksen kärkenä 22.4.2020
Etäopetus päivän sana

Valmistuvat liikuntaneuvojat etäopetuksen kärkenä

Korona epidemian ja kokoontumisrajoitusten myötä myös Kisakallion Urheiluopiston ammatillisen koulutuksen osasto siirtyi valtioneuvoston päätöksellä etäopetuksen toteuttamiseen ja koulutuksessa käytetään hyväksi monimuotoisia digipedagogisia työkaluja.

Tavoitimme valmentajan ammattitutkinnon (VAT) tutkintovastaavan Jukka Hokan kuulokkeet päästä etätyöpisteeltään. Pitkän linjan kouluttaja oli juuri lopettanut näyttötehtävän vastaanoton, joka tällä kertaa toteutettiin videoyhteyden välityksellä. Kaikkineen Hokka on vuosien varrella arvioinut lähes 700 ammattiosaamisen näyttöä, joista suurimman osan perinteisesti itse osallistumalla tilaisuuteen. Korona-kevään aikana työtä tehdään kuitenkin pääasiassa luurit päässä ja focus on pian valmistuvissa liikuntaneuvojissa.

- onhan tämä kevät ollut poikkeuksellinen mutta näytön prosessi on sama ja relevantti ja onnistuu hyvin. Ei vuosi- , kausi- ja tuntisuunnitelman tekeminen ole mitenkään muuttunut uudessa tilanteessa, kiteyttää Jukka Hokka näytön prosessia.

- Haasteelliseksi tämän työn tekee kokoontumisrajoitukset ja käytännön valmennustehtävät. Joukkueiden tai ryhmien face to face -valmennus ei nyt ole mahdollista ja olemmekin joutuneet soveltamaan tehtäviä enemmän yksilöharjoittelun suuntaan, sanoo Hokka. Toisaalta monessa seurassa ollaan siirrytty etävalmennukseen eli valmentajat toteuttavat valmennuksen kameran välityksellä seuran jäsenille eli käytännössä opiskelijan valmennuksessa voi olla mukana kuka tahansa internetin äärestä, kertoo Hokka.

Urheiluopistojen digipeda -hankkeesta hyvää lisäoppia yllättävään kevääseen

Kisakalliolle digityökalujen käyttö ei ole uutta. Viimeisimmät digiopit ovat peräisin kaikkien urheiluopistojen yhteisestä, Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta Digipeda-hankkeesta, johon liittyen opettajia on koulutettu laajasti ja liittyen Kisakallion osaamista vietiin myös muille urheiluopistoille.

Kisakallion digitalisaatioasiantuntija Irina Keinänen iloitsee nyt siitä, että kehittämistyötä digiosaamisen parissa on tehty laajasti koko urheiluopistoverkoston piirissä. Se on auttanut kaikkia tässä haastavassa tilanteessa.

- Meillä Kisakalliossa ollaan uskottu että digityökalujen avulla voidaan myös liikunnan ja urheilun saralla vastata nykyaikaisiin opetuksen tarpeisiin, ja tuottaa yksilöllisiä, saavutettavia ja monimuotoisia mahdollisuuksia oppimiseen. Tämä haastava tilanne on osoittanut, kuinka tärkeää on, että on osaamista ja edellytyksiä jatkaa koulutuksia vaikka kampuksella ei voi olla, Keinänen sanoo.

Jukka Hokalle videonäyttöjen vastaanottaminen on myös tuttua. Ero aikaisempaan on se, että nyt arviointikeskustelut käydään videopuhelun välityksellä kun aikaisemmin valmennus- ja opetustunnit arvioitiin opiskelijan kanssa vierekkäin istuen. Lisäksi Hokka muistuttaa että jokaisen opiskelijan näyttöprosessi on yksilöllinen ja näyttöprosesseja ei voi suoraan verrata keskenään. Kaikki näytöt arvioidaan tutkintojen perusteiden mukaisesti.

LUE LISÄÄ KISAKALLION OPISKELUMAHDOLLISUUKSISTA

ps. Uutisen kuvassa Jukka Hokka arvioimassa ammattiosaamisen näyttöä.