• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

heinäkuu 2020

ma ti ke to pe la su
29. 30. 1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10. 11. 12.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.
Tiina Stenin korisleiri 2020
Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa
Susi Training Center Camp 2020
20. 21. 22. 23. 24. 25. 26.
Susi Training Center Camp 2020
Cheerleading Champ Camp 2020
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
X

Tiina Stenin korisleiri 2020

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
15.7.2020

TIINA STENIN TYTTÖKORISLEIRI 12.-15.7.2020 

Huippusuosittu Tiina Stenin tyttökorisleiri on taas täällä!
 
Tiinan lisäksi leirin lajisisällöstä vastaa monipuolinen ryhmä huippuvalmentajia ja -pelaajia. Leirillä päästään nauttimaan naisten maajoukkuepelaajien sekä muiden tähtivieraiden valmennuksesta ja ohjelmanumeroista. Vuoden 2020 leiri on suunnattu 2005-2010 syntyneille tyttöpelaajille.
 
Leirillä annetaan paljon henkilökohtaista ohjausta ja huomiota jokaiselle yksilölle, siksi toiminta tapahtuukin paljolti pienryhmissä. Yksilöllinen valmennus ja runsas sekä kannustava palaute ovat leiriläisen näkökulmasta tarkkaan huomioituina.
 
Leirin teemoina ovat jokaisen yksilön huomioimisen ja kehittymisen lisäksi tyttöjen tekemisen kannustus ja arvostus. Ohjelma on monipuolista ja hauskaa, sisältäen mm. lajiharjoittelua, oheisharjoittelua, ulkoliikuntaa, ryhmäytymisleikkejä ja leiripelejä, joten ystävyyssuhteita sekä ikimuistoisia elämyksiä syntyy varmasti.
 
Viime kesänä leiri järjestettiin neljättä kertaa. Leiri on ollut erittäin suosittu ja saanut paljon positiivista palautetta, joten ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea sillä leiripaikkoja on rajoitetusti. Kannattaa myös vinkata kaverille, niin pääsette nauttimaan leiristä yhdessä.
 
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja >> Varaa
X

Tyttöjen Lentisleiri Kisakalliossa

Alkaa
12.7.2020
Päättyy
14.7.2020

Tyttöjen monipuolinen lentisleiri järjestetään yhdessä LP Viestin ja Kisakallion Urheiluopiston kanssa. Leirillä tullaan opettelemaan lajitaitoja kokonaisvaltaisesti kukin yksilö huomioiden ja täten antamaan virikkeitä omatoimiseen jatkoharjoitteluun.

Leirin päävalmentajana toimii Suomen tämänhetken menestynein ja Saksassa Allianz MTV Stutgartissa ammattilaisena pelaava Roosa Koskelo. Lisäksi leirillä valmentavat LP Viestin Tomi Lemminkäinen ja Janne Harju sekä Kisakallion asiantuntijat. 

Lentopallon perustaitojen lisäksi nautimme mm. Lohjanjärven virkistävästä kylvystä sekä Kisakallion monipuolista kesäpeleistä.

Leiri on suunnattu 2005 - 2010 syntyneille tytöille.

Tule nauttimaan kesästä sekä lentiksestä!

Hinta 195,00€ sisältää täysihoidon, leirin ohjelman, valmennuksen sekä 24/7 valvonnan Kisakallion ohjaajan toimesta.  

Varaa
X

Susi Training Center Camp 2020

Alkaa
19.7.2020
Päättyy
22.7.2020

Susi Training Center Camp järjestetään Kisakalliossa 19.-22.7. Kisakallion Urheiluopistolla!

 

LEIRI ON SUUNNATTU 2005-2010-SYNTYNEILLE JUNIOREILLE.

LEIRILLE MAHTUU MUKAAN 100 INNOKASTA PELAAJANALKUA.

 

Susi Training Center Camp on Kisakallion näköinen leiri, jonka rehtoriksi on kutsuttu ja innolla lupautunut Salon Vilppaan päävalmentajana aloittanut Sami Toiviainen.

Päävalmentajan vasempana ja oikeana kätenä valmentavat kokeneet nuorisomaajoukkueiden valmentajat Niko Nyholm ja Erkko Ojala.

Kokonaisuudessaan Kisakallio Susi Training Center Campin valmentajien nimet julkaistaan heti, kun ne on saatu vahvistettua. 

Leiri on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille koripallonnälkäisille junioreille. Leirin teemana on nuoren pelaajan kokonaisvaltainen harjoittelu. Pelaaminen kuuluu tietysti ohjelmaan päivittäin, kuten mielenkiintoiset kehon taitoja kehittävät harjoitteet Kisakallion taitovalmennuskeskuksen toimesta. Lisäksi kesäleirin ohjelmaan kuuluvat niin lajikokeilut, uinti kuin vapaa-aikaa.

Leirillä on hieno mahdollisuus kehittää koripalloilijan perustaitoja huippuvalmennuksessa, päästä pelaamaan korista, kokea uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ja ennen kaikkea viettää kesäloman vauhdikkaimmat päivät Susijengin kotipesässä Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin hinta: 320 €  

Hinta sisältää valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla

 

Varaa
X

Cheerleading Champ Camp 2020

Alkaa
20.7.2020
Päättyy
23.7.2020

Kisakallio Cheerleading CHAMP CAMP - järjestetään ensimmäistä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla 20.-23.7.2020. Leiri on suunnattu 2012-ja aiemmin syntyneille cheerleadingin harrastajille. Leirille mahtuu mukaan 120 innokasta cheerleaderiä.

CHAMP CAMP- leiri on neljän päivän mittainen cheerleadingleiri. Cheerleading ja sen osa-alueet kuuluvat leirin jokaiseen päivään. Lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluu oheisharjoitteita, vauhdikkaita lajikokeiluja, uimista ja vapaa-aikaa.

Leiriläiset jaetaan leirin ajaksi oman taitotason mukaisiin joukkueisiin joten jokaisella leiriläisellä on mahtava mahdollisuus kehittää cheerleading- ja urheilutaitoja huippuvalmennuksessa. Lisäksi leirillä pääsee kokemaan uudenlaisia liikuntaelämyksiä, tutustua uusiin kavereihin ympäri Suomen ja ennen kaikkea viettää kesäloman hauskimmat päivät Kisakallion Urheiluopistolla!

Leirin valmennuksesta vastaavaat Spirit Shakin’ Cheerleadersin ja Helsinki Athletics Cheerleadersin koulutetut huippuvalmentajat.

Leirin hinta: 310€  
(sis. valmennuksen ja täysylläpidon Kisakallion Urheiluopistolla. Leirillä on myös yövalvonta.)

 

Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Ensimmäinen Winter Sport Specialist -koulutus kiinalaisille päätökseen 29.2.2020

Ensimmäinen Winter Sport Specialist -koulutus kiinalaisille päätökseen

Kisakallion urheiluopiston ensimmäinen kiinalaisille talviurheilusta kiinnostuneille, pääasiassa yliopisto-opiskelijoille, suunnattu yhden vuoden mittainen Winter Sport Specialist -koulutus on saatu päätökseen Lohjan Kisakalliossa. 

Todistusten jako ja valmistujaispäivä osui Kisakallion perustajan Kaarina Karin, jo 1930 luvulla ideoimaa hiihtolomaa kunnioittaen, teeman mukaisesti hiihtolomalle, vaikkakin tällä kertaa Etelä-Suomen vallitseva säätila oli sateinen ja maa lumeton. 

Vuosi sitten maaliskuussa käynnistynyt pilottikoulutus mukaili suomalaisille opiskelijoille tarjottavaa liikunnanohjauksen perustutkintoa painottaen erityisesti talviurheilua ja talvilajien ohjaustaitoja. Vuoden mittaisessa koulutuksessa ei suoritettu koko tutkintoa vaan opiskeltiin kolme tutkinnon osaa liikunnan ohjaamiseen, tapahtumajärjestämiseen ja työelämätaitoihin liittyen.

- Pekingin tulevat 2022 talviolympialaiset ovat kiinalaisille iso asia ja koska talviurheiluosaaminen on vielä maassa varsin rajallista, Winter Sport Specialist -koulutus on räätälöity helpottamaan Kiinaan syntynyttä talviurheilun osaamisvajetta, kiteyttää Kisakallion koulutusvientiin erikoistuneen Kisakallion Syke Oy:n ohjelmajohtaja Mikko Pohjola koulutusohjelman sisällöstä. 

Monimuoto-opetusta Kisakalliossa, Rovaniemellä ja pelikentillä oikeissa talviurheilun olosuhteissa 

Vuoden mittaisen koulutuksen aikana kiinalaisille ovat tulleet tutuiksi monimuotoinen suomalainen opiskelukulttuuri omatoimisine eLearning kursseineen, työharjoittelujaksot oikeiden asiakkaiden kanssa, Rovaniemellä Santasport Lapin Urheiluopustossa toteutetut hiihdon ja laskettelun opetus kuin Kisakallioon keskittyneet jäälajien perusteet ja talviurheilutapahtumien järjestämisen kokonaisuus. 

- Erityisesti mieleen nousee kansainvälisen Curlingliiton WCF:n kanssa toteutetut nuorten MM-karsinnat sekä World Curling Qualification 2020 jossa karsittiin parhaat maat tulevan kevään MM-kilpailuihin taistelemaan Pekingin Olympialaisten ensimmäisistä karsintapisteistä, muistelee koulutusviennin kehittäjä Antti Jokinen ainutlaatuisen pilottivuoden antia. Suurin ero suomalaisiin opiskelijoihin verrattuna on talviurheilun taustatiedoissa ja omissa talviliikuntataidoissa, kiinalaisten kanssa aloitetaan enemmän alkeista ja aluksi opetellaan jopa välineiden oikeita nimiä, muistelee Jokinen vuoden takaisen hiihtokurssin alkua. 

Kiinalaiset hakevat tehokkuutta 

Kisakallion urheiluopisto aloitti koulutusviennin myyntityön Kiinaan loppuvuodesta 2016 kun Kisakalliolle myönnettiin koulutusviennin kokeilulupa. Kahden vuoden myyntityön ja asiakkaiden kanssa tehdyn räätälöinnin tuloksena syntynyt yhden vuoden mittainen Winter Sport Specialist on kokonaisuus jossa mahdollisimman tehokkaasti pyritään opiskelemaan talviurheilun osaajiksi Kiinan kasvaville markkinoille. 

- Kahden vuoden liikunnanohjauksen perustutkinto koetaan liian pitkäkestoiseksi ja muutenkin moni kiinalainen tehokkuuteen pyrkivä opiskelija haluaa pidentää opiskelupäivää ja lyhentää lomiaan, jotta opinnot etenevät mahdollisimman nopeasti, kertoo koulutusohjelman toisena kehittäjänä ja kouluttajana toiminut Sari-Anne Hämäläinen kokemuksiaan kiinalaisten opiskelijoiden kanssa työskentelystä.

Uusi kurssi tavoitteena käynnistää kevään aikana 

Tammikuussa maailman ykkösuutiseksi noussut Korona-virusepidemia on vaikuttanut myös Kisakallion toisen Winter Sport Specialist -kurssin käynnistymiseen. Alun perin kurssin piti alkaa jo helmikuussa, jotta ensimmäisen kurssin opiskelijat olisivat voineet toimia tutor-opiskelijoina uuteen kulttuuriin tuleville uusille opiskelijoille. Kuitenkin niin Kisakalliossa kuin Kiinassa mennään nyt terveysarvot edellä ja toinen kurssi käynnistyy myöhemmin kevään aikana kun tilanne sen mahdollistaa. 

- Olemme räätälöineet toisenkin kurssin ohjelmaa ja aloitamme opinnot tarvittaessa omatoimisilla eLearning kursseilla, joita opiskelijat voivat opiskella kotona Kiinassa, kertoo ohjelmajohtaja Pohjola toisen kurssin aloituksen yllättävistä haasteista.  

Lisätietoja Kisakallion koulutusviennin hankkeista antaa ohjelmajohtaja Mikko Pohjola, mikko.pohjola@kisakallio.fi, +358 40 7364234.