• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Valitse laji

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

syyskuu 2020

ma ti ke to pe la su
31. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.
21. 22. 23. 24. 25. 26. 27.
28. 29. 30. 1. 2. 3. 4.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Ensimmäinen Winter Sport Specialist -koulutus kiinalaisille päätökseen 29.2.2020

Ensimmäinen Winter Sport Specialist -koulutus kiinalaisille päätökseen

Kisakallion urheiluopiston ensimmäinen kiinalaisille talviurheilusta kiinnostuneille, pääasiassa yliopisto-opiskelijoille, suunnattu yhden vuoden mittainen Winter Sport Specialist -koulutus on saatu päätökseen Lohjan Kisakalliossa. 

Todistusten jako ja valmistujaispäivä osui Kisakallion perustajan Kaarina Karin, jo 1930 luvulla ideoimaa hiihtolomaa kunnioittaen, teeman mukaisesti hiihtolomalle, vaikkakin tällä kertaa Etelä-Suomen vallitseva säätila oli sateinen ja maa lumeton. 

Vuosi sitten maaliskuussa käynnistynyt pilottikoulutus mukaili suomalaisille opiskelijoille tarjottavaa liikunnanohjauksen perustutkintoa painottaen erityisesti talviurheilua ja talvilajien ohjaustaitoja. Vuoden mittaisessa koulutuksessa ei suoritettu koko tutkintoa vaan opiskeltiin kolme tutkinnon osaa liikunnan ohjaamiseen, tapahtumajärjestämiseen ja työelämätaitoihin liittyen.

- Pekingin tulevat 2022 talviolympialaiset ovat kiinalaisille iso asia ja koska talviurheiluosaaminen on vielä maassa varsin rajallista, Winter Sport Specialist -koulutus on räätälöity helpottamaan Kiinaan syntynyttä talviurheilun osaamisvajetta, kiteyttää Kisakallion koulutusvientiin erikoistuneen Kisakallion Syke Oy:n ohjelmajohtaja Mikko Pohjola koulutusohjelman sisällöstä. 

Monimuoto-opetusta Kisakalliossa, Rovaniemellä ja pelikentillä oikeissa talviurheilun olosuhteissa 

Vuoden mittaisen koulutuksen aikana kiinalaisille ovat tulleet tutuiksi monimuotoinen suomalainen opiskelukulttuuri omatoimisine eLearning kursseineen, työharjoittelujaksot oikeiden asiakkaiden kanssa, Rovaniemellä Santasport Lapin Urheiluopustossa toteutetut hiihdon ja laskettelun opetus kuin Kisakallioon keskittyneet jäälajien perusteet ja talviurheilutapahtumien järjestämisen kokonaisuus. 

- Erityisesti mieleen nousee kansainvälisen Curlingliiton WCF:n kanssa toteutetut nuorten MM-karsinnat sekä World Curling Qualification 2020 jossa karsittiin parhaat maat tulevan kevään MM-kilpailuihin taistelemaan Pekingin Olympialaisten ensimmäisistä karsintapisteistä, muistelee koulutusviennin kehittäjä Antti Jokinen ainutlaatuisen pilottivuoden antia. Suurin ero suomalaisiin opiskelijoihin verrattuna on talviurheilun taustatiedoissa ja omissa talviliikuntataidoissa, kiinalaisten kanssa aloitetaan enemmän alkeista ja aluksi opetellaan jopa välineiden oikeita nimiä, muistelee Jokinen vuoden takaisen hiihtokurssin alkua. 

Kiinalaiset hakevat tehokkuutta 

Kisakallion urheiluopisto aloitti koulutusviennin myyntityön Kiinaan loppuvuodesta 2016 kun Kisakalliolle myönnettiin koulutusviennin kokeilulupa. Kahden vuoden myyntityön ja asiakkaiden kanssa tehdyn räätälöinnin tuloksena syntynyt yhden vuoden mittainen Winter Sport Specialist on kokonaisuus jossa mahdollisimman tehokkaasti pyritään opiskelemaan talviurheilun osaajiksi Kiinan kasvaville markkinoille. 

- Kahden vuoden liikunnanohjauksen perustutkinto koetaan liian pitkäkestoiseksi ja muutenkin moni kiinalainen tehokkuuteen pyrkivä opiskelija haluaa pidentää opiskelupäivää ja lyhentää lomiaan, jotta opinnot etenevät mahdollisimman nopeasti, kertoo koulutusohjelman toisena kehittäjänä ja kouluttajana toiminut Sari-Anne Hämäläinen kokemuksiaan kiinalaisten opiskelijoiden kanssa työskentelystä.

Uusi kurssi tavoitteena käynnistää kevään aikana 

Tammikuussa maailman ykkösuutiseksi noussut Korona-virusepidemia on vaikuttanut myös Kisakallion toisen Winter Sport Specialist -kurssin käynnistymiseen. Alun perin kurssin piti alkaa jo helmikuussa, jotta ensimmäisen kurssin opiskelijat olisivat voineet toimia tutor-opiskelijoina uuteen kulttuuriin tuleville uusille opiskelijoille. Kuitenkin niin Kisakalliossa kuin Kiinassa mennään nyt terveysarvot edellä ja toinen kurssi käynnistyy myöhemmin kevään aikana kun tilanne sen mahdollistaa. 

- Olemme räätälöineet toisenkin kurssin ohjelmaa ja aloitamme opinnot tarvittaessa omatoimisilla eLearning kursseilla, joita opiskelijat voivat opiskella kotona Kiinassa, kertoo ohjelmajohtaja Pohjola toisen kurssin aloituksen yllättävistä haasteista.  

Lisätietoja Kisakallion koulutusviennin hankkeista antaa ohjelmajohtaja Mikko Pohjola, mikko.pohjola@kisakallio.fi, +358 40 7364234.